Dodaj do ulubionych

pomoc dla moich dzieci

22.01.15, 08:24
Zwracam sie o pomoc potrzebuje specjalnego mleka dla corki o nazwie infantrini.kaszek.pampersow.odziezy,a dla syna spodni.przesciradel.
Bardzo jest potrzebny wozek spacerowka bo w obecnym co mam kolo peklo Nasza sytuacja jest ciezka dwoje dzieci sa chore wymagaja stalej opieki lekarskiej oraz mojej ciagle leczenie rehabilitacja oraz leki nie wystarcza na zycie bardzo prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • julka-4 Re: pomoc dla moich dzieci 22.01.15, 08:57
      Ale dlaczego nie piszesz w swoim wątku , tylko zakładasz kolejny?
      • msokolowska78 Re: pomoc dla moich dzieci 22.01.15, 09:01
        a nie mozna zalozyc nowego watku,jesli tak to usune
        • julka-4 Re: pomoc dla moich dzieci 22.01.15, 09:12
          A czytałaś regulamin ? wink
        • prochottka1 Re: pomoc dla moich dzieci 22.01.15, 14:03
          watku sama nie usuniesz , moze to zrobic moderator
          i napisz juz w swoim watku konkretniej jakie rozmiary nosza dzieci
          i jakich ubran potrzebujesz bo chyba cos masz i dzieci gołe nie chodza
    • atena12345 Re: pomoc dla moich dzieci 22.01.15, 12:06
      masz już swój wątek, po co nowy zakładasz?
    • prochottka1 Re: pomoc dla moich dzieci 22.01.15, 14:08
      przeczytałam w twoim watku, ze chynia spakowala
      paczke dla was bylo to 17. dzisiaj jest 22 paczka w drodze
      albo juz dostałas i dalej nie masz mleka i pieluch?
      • chynia Re: pomoc dla moich dzieci 22.01.15, 21:26
        No ja mleka nie wysłałam, a pieluchy pewnie za duże, bo myślałam, że mała trochę urosła i kupiłam bodajże 11-20kg, a okazało się , że ma niecałe 8 kg. Pewnie będą na później.
        • aankaa Re: pomoc dla moich dzieci 22.01.15, 22:44
          tak z ciekawości: dziecko ubrane w "za duże pieluchy" będzie miało problem z przeciekaniem ?
          • mamatin Re: pomoc dla moich dzieci 22.01.15, 23:11
            > tak z ciekawości: dziecko ubrane w "za duże pieluchy" będzie miało problem z pr
            > zeciekaniem ?
            może mieć problemy z przeciekaniem, mogą jej sięgać pod pachy, ale to dziecko ma troche większe problemy niż za duża pielucha.
      • msokolowska78 Re: pomoc dla moich dzieci 23.01.15, 08:17
        Tak dostalam paczke od chyni i dziekuje jej bo jest bardzo dobra kobieta dostalam pieluchy tylko sa za duze ale zakladam corka wazy 8kg Utrzymujemy sie ze swiadczen mam duze wydatki na leki mleko tak jak pisalam zostaje pusty portwel gdybym miala wystarczjaco to bym nie prosila o pomoc tylko sama pomagala moje dzieci nie mialy wyboru ze sie chore urodzily i Panstwo daje ochlapy ja jestem po to aby im pomoc doprowadzic do takiego stanu aby mogly funkcjonowac w swoim zyciu Ja sie wstydze prosic niejest to dla mnie latwe
        Prosze o pomoc dla moich dzieci poprosilam o mleko pampersy i dla syna bo ma problemy fizjologiczne nie jestem mu wstanie tego zatrzymac jest powaznie chory i choroby mu nie cofne a bardzo bym chciala nie stac mnie na kupienie spodni czy wozka nosze corke na rekach poniewaz nie mam na czym Jesli zrobilam cos nie tak to przepraszam i jesli jest mozliwe to prosze o usuniecie tego watku
        Bardzo dziekuje za pomoc wszystkim co mi pomogli i pomagaja
        • pitahaya1 Re: pomoc dla moich dzieci 23.01.15, 09:24
          Po prostu zacznij pisać w tamtym wątku, bo jeśli ktoś nowy będzie chciał Ci pomóc to tutaj stwierdzi, że nie wysłałaś dokumentów a do poprzedniego wątku może nie zaglądać.
          Ja przenieść wątku nie mogę. Skopiuj więc pierwszy wpis i tak już odpisuj dziewczynom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka