ester22 27.04.05, 20:22 Mam do oddania wózek, spacerówkę. Starego typu, na paskach, rozkładaną do spania, z budką. Wózek jest dość zużyty, ale niezniszczony. Mieszkam w GLiwicach. Kontakt na mail gazetowy lub aniaska22@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdado1 Re: oddam wózek - Gliwice 27.04.05, 21:43 Spadasz mi i mojej Alisi z nieba, wlasnie szukam starej sprawdzonej spacerowki i do tego jestem z Gliwic A jesli ta spacerowka jest w miarę lekka ??????????!!!!! juz fruwam ze szczescia. Jeśli nadal mozesz nas wspomoc to prosze daj znac : magdagm@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdado1 Re: oddam wózek - Gliwice 27.04.05, 21:46 no i oczywiscie my zadbamy o transport a moze nasze dzidzie sie zaprzyjaznia? moja Alicja - 17 msc uwielbia starsze dzieci pozdrawiam bo poprzednio z radosci o tym zapomnialam magda nieco roztrzepana Odpowiedz Link Zgłoś
zivona Re: oddam wózek - Gliwice 28.04.05, 21:30 hej, hej A może madzia podzielimy się wózeczkiem, hihi. Całuje mocno i pozdrawiam, że też tu się spotykamy Iwona Odpowiedz Link Zgłoś