misialka06 06.10.09, 14:01 czy ktoś miał ten zespoł na weselu lub był na weselu gdzie grali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cinkowa Re: Czaban band 06.10.09, 17:08 w tym roku bawiłam się na weselu, na którym grał ten zespół i muszę przyznać, że jestem nimi zachwycona. Niemniej trzeba zaznaczyć, że nie jest to typowy zespół ślubny (co wg mnie stanowi jego zaletę)... grają troszkę mocniej niż inne grupy, bo jest to zespół rockowy.. Jest tam gitara elektryczna, basowa, perkusja..wszystko co w zespole być powinno. Ale mimo, że grają mocniej to nie znaczy, że grają tylko mocniejsze kawałki, bo na weselu, na którym się bawiłam grali też standardy typu krzyś krawczyk, piasek, ivan i delfin itp itd. Słyszałam jeszcze, że Czaban band ma różnych wokalistów, ale z własnego doświadczenia polecam Konrada... chłopak ma świetne poczucie humoru. Co ważne zabawy na oczepinach były "bez podtekstów", ale wiem, że w zakresie oczepin dostosowują się do młodych. Ponoć nie są najtańsi, ale szczerze ich polecam. Odpowiedz Link Zgłoś