emily_valentine 24.11.09, 19:16 Na to, to nawet ja bym nie wpadła Dekoracja herbacianych wymoczków: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zia86 Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 24.11.09, 19:24 Nie za bardzo rozumiem co tutaj jest udekorowane. W sensie to są herbaty na kawowo-herbacianym bufecie? I zamiast zwykłego sznureczka mają takie bileciki? Uważam jednak, że pomysł przynajmniej w pokazanym wykonaniu jest uroczy. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 24.11.09, 19:30 Oj Zia, nie zrozumiałaś faktycznie Chodzi o to, że góra torebeczki jest obcięta we wzorek i do tego jest ten sznureczek i karteczka z przesłaniem. Choć pomysł faktycznie uroczy, ale to już chyba lekka przesada, żeby dekorować nawet herbatę Wyobrażasz sobie, przyjęcie na 200 osób, każdy niech wypije ze 2 herbaty - ile to jest roboty z tą dekoracją? Odpowiedz Link Zgłoś
freciczka Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 24.11.09, 20:12 Jak planujesz ślub z dwuletnim wyprzedzeniem to żeby zabić czas możesz coś takiego wydziergać Jeśli chodzi o niedorzeczne pomysły dekoracji to moim faworytem jest papier toaletowy w ślubny wzorek!! szczególnie jak zapraszasz wredną rodzinę- nic tak ich nie ucieszy jak możliwość wytarcia w Twój wizerunek swoich czterech liter Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 24.11.09, 21:04 O właśnie! Tyle umiem zrobić, bo wystarczy wydrukować coś takiego z komputera i przeciągnąć sznureczek. Papier toaletowy to ja pokazywałam, to rzeczywiście dla kogoś kto ma dużo dystansu do siebie i nie ma wrednej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 25.11.09, 12:33 Zia! Nie mów, że się zainspirowałaś? Dla mnie najgorszy pomysł na dekoracje, to cukierki, etykiety, serwetki itd. ze zdjęciem pary młodej. A dlatego, że to później ląduje w koszu Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 25.11.09, 12:44 A zainspirowałam. To są takie szczególiki(bo już nawet nie szczegóły) i trzeba być naprawdę sfiksowanym żeby coś takiego robić, że mi się podoba. W sensie, że to już jest szaleństwo a ja przecież szaleństwo lubie. Też uważam, że rzeczy ze zdjęciem nie są za fajne, nie mówiąc już o tym, że zdjęcie powinno być super a często nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 25.11.09, 12:48 dla mnie tez nie jest to szalenstwem, to tzw. dbalosc o kazdy szczegol, jesli komus na takiej precyzji dekoracji zalezy, lubi bawic sie lub ma swietna weddingplannerke, dlaczego nie, w USA natomiast to wciaz samonakrecajacy sie biznes wiec kazda innowacja jest podchwytywana i wyroznia firme. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 25.11.09, 12:52 Ręcę mi opadły. Wy tak na poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 25.11.09, 12:53 Zia, tylko nie zacznij robić za wcześnie tej herbaty. Wiesz, okres przydatności do spożycia itd. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 25.11.09, 12:57 Nie wiem jak Monika ale ja na poważnie. Ładne to jest co pokazałaś po prostu, jak będę mieć winietki np. z zieloną obwolutą to takie pomniejszone tylko z naszymi imionami i datą ślubu można dołączyć do herbaty. Zajęcie na następną zimę będę mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 25.11.09, 13:01 Zia, jak znajdę coś jeszcze to wkleję dla Ciebie A może masz jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 25.11.09, 13:06 No właśnie jakoś ostatnio mi pomysłów brak. Jak na razie nic mi nie wpada w ręce i do głowy nie przychodzi, może jest ograniczona liczba rzeczy które można na weselu zrobić i ja już ją wyczerpałam. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 25.11.09, 13:10 Oj nie, nie jest ograniczona... Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 25.11.09, 13:13 zia86 napisała: > No właśnie jakoś ostatnio mi pomysłów brak. Jak na razie nic mi nie > wpada w ręce i do głowy nie przychodzi, może jest ograniczona liczba > rzeczy które można na weselu zrobić i ja już ją wyczerpałam. Nie wierzę? Ale się uśmiałam z Was dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 25.11.09, 12:55 Szkoda, że u nas nie ma aż tylu innowacji. Tylko musimy wygrzebywać z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 25.11.09, 13:02 Emi, TY brutusie przeciwko nam? I innowacjom? Ja nie sadze, zeby zdobienie woreczkow mialo sens w nowoczesnym hotelu i na weselu dla 100 osob, gdzie jest zamieszanie i herbaty nie podaje sie w ten sposob /woreczek + wrzatek/ ale na stylowym kameralnym przyjatku w uroczym miejscu, oczywiscie, ZE TAK Wszystko ma/powinno miec swoj sens, cel i smak Odpowiedz Link Zgłoś
caprichito Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 02.12.09, 16:31 zia, zdjecia z podobiznami to nie, ale m&msy to tak? jeszcze do niedawna chcialas cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 25.11.09, 13:10 Mnie się podoba, z prostego powodu: nie znoszę herbaty torebkowej i wolałabym gości uraczyć mieszankami aromatyzowanych herbat niż gotowymi ekspresówkami. Jednorazowe filtry do herbaty kupuje się w sklepach z wyposażeniem dla gastronomii, nożyczki tnące w ząbki ma każdy większy papierniczy, a przypinanie etykietek do woreczków to IMHO dużo wdzięczniejsze zajęcie na okres przedślubny niż ozdabianie butelek z wódką. Oczywiście, tak jak napisała Monika, na weselu na 100 osób się to nie sprawdzi, za to na kameralnej imprezie - jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 25.11.09, 13:14 a no wlasnie, ozdabianie butelek z wodka, KAZDEJ! paskudzctwem o tresci "wypijcie za zdrowie..." czy ine blabla, to TAK bo oklepane i w polish tradycji, a herbata z wdziecznym ogonkiem juz NIE... dziwne zgadzam sie z miss, mile i ladne Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 25.11.09, 13:15 misself napisała: > Mnie się podoba, z prostego powodu: nie znoszę herbaty torebkowej i wolałabym > gości uraczyć mieszankami aromatyzowanych herbat niż gotowymi ekspresówkami. Najbliższa okazja święta BN. Można zrobić rozgrzewającą mieszankę na zimę albo nawet taki prezencik. Zapakować w ładne pudełeczko i gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
freciczka Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 25.11.09, 13:24 Na prezent to świetny pomysł!! Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 26.11.09, 17:28 Hmm, wygląda to całkiem ładnie, ale szczerze mówiąc dostałabym oczopląsu, a nawet odruchu wymiotnego na weselu, gdzie na każdym kroku mam napisane np. "Asia i Marcin". W pewnym momencie następuje pewien przesyt. Idąc dalej można zaproponować zdobienie każdego kwiata w wazonie taką zawieszką, każdej łyżeczki, każdej nogi od stołu, a może w ogóle poprosić o wytapetowanie restauracji zdjęciami pary młodej? Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 26.11.09, 17:42 Nadmierne "brandowanie" ślubu nie jest dobrym pomysłem, masz rację. Mnie się kojarzy z barami typu McDonald's: mają tam McHerbatę, McLody, McTace i McKible. Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 27.11.09, 09:52 Zgadzam się, tak samo nie lubię wszechobecnych napisów typu "szczęście młodej pary", "najszczęśliwszy dzień" itd. Same w sobie te dekoracje herbatki są ładne, lepiej to wygląda niż zwykła ekspresówka z napisem lipton czy innymi No i na pewno ładniejsze od większości etykietek na wódkę z durnymi wierszykami. Jak napisała Misself, też wolałabym sypane herbatki, czarne i aromatyzowane w takich opakowaniach, niż zwykłe ekspresówki, chociaż to warto zaznaczyć, bo niektórzy nie lubią aromatyzowanych herbat, tylko czarne i mogą czuć się zaskoczeni, jak dostaną coś innego. Tylko że ja będę miała za dużo gości, żeby robić to samodzielnie. Ale myślałam wcześniej już o tym, żeby oprócz zwykłej czarnej herbaty przygotować też różne inne, zielone, aromatyzowane, może nie jakoś wiele, ale żeby było też coś innego. Niektórzy goście lubią herbatę, nie każdy będzie pił alkoholu i może szkoda, jakby musieli pić kolejną filiżankę tylko czarnej herbaty, a tak to mieliby jakiś wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 27.11.09, 10:13 Super pomysł Emila, popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 27.11.09, 10:22 Jeśli goście lubią zwykłą herbatę, zawsze można kupić na wagę jakiś Yunnan czy inny Darjeeling i też wsypać do tych jednorazowych filtrów Po prostu w kupnych herbatach ekspresowych są zwykle śmieci, a nie listki. Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 27.11.09, 11:10 Zgadzam się, też wolę herbatę sypaną od torebkowej Chodziło mi o to, żeby oznaczyć jakoś, że to czarna ekspresowa, a to aromatyzowana W sumie pomysł w tym wątku jest dobry nie tyle ze względów dekoracyjnych, ale ze względu na jakość herbaty - i pod tym względem mnie przekonuje jak najbardziej. Tylko przy ok 90 gościach może być ciężko to zrealizować. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 27.11.09, 11:43 E, robota taśmowa: jedna osoba wsypuje herbatę, druga zawiązuje sznureczki, trzecia mocuje "etykietki". Zresztą nawet bez etykietek można, jeśli się ładny (i nietoksyczny) sznureczek wybierze. Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 27.11.09, 11:54 Hmm, faktycznie, to jest do rozważenia. Bez etykietek nawet bardziej mi pasuje, bo nie lubię nadmiaru dekoracji A potem ułożyć te woreczki do koszyczków, oddzielnie aromatyzowane, oddzielnie czarne. Tylko nie mam pojęcia, ile potrzeba torebek herbaty na ok 90 osób Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 27.11.09, 12:05 Ja bym obstawiała 3 herbaty na głowę. A skąd chcecie wziąć te woreczki? bo to chyba muszą być takie specjalne, żeby się w gorącej wodzie nie rozpuściły, ani nie wydzielały żadnych szkodliwych substancji Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: co jeszcze udekorować z okazji ślubu? ;-) 27.11.09, 12:40 Pisałam już chyba dwa razy o tym, sajolina. Te woreczki to nic innego jak tzw. filtry jednorazowe do herbaty. Kupuje się je w hurtowniach z wyposażeniem dla gastronomii. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine część 2 - zapałki 02.12.09, 15:15 Zapałki wraz z instrukcją wykonania: Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: część 2 - zapałki 02.12.09, 15:36 Bardzo ładne, ale dalej nie wiem po co te zapałki? Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: część 2 - zapałki 02.12.09, 16:06 A po co dekorować herbatę? Dla przykładu zapałki mogą się przydać do zestawu ze sztucznymi ogniami: Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: część 2 - zapałki 02.12.09, 16:13 Nie chodziło mi po co dekorować ale po co mogą się przydać. Zestaw ze sztucznymi ogniami do mnie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: część 2 - zapałki 02.12.09, 16:18 O ja... Szaleństwo Chociaż w Krakowie sprzedają takie ozdobne zapałki z różnymi obrazeczkami na nich, na Grodzkiej z takiego wózka. Ludzie to kupują na prezent. Co jak co, ale zapałki SĄ praktyczne Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: część 2 - zapałki 02.12.09, 16:22 Mnie osobiście zapałki przydają się tylko na cmentarzu. A i wtedy zawsze je pożyczam od zaprzyjaźninego sprzedawcy, u którego kupuję znicze. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: część 2 - zapałki 02.12.09, 17:32 A ja zawsze mam kłopot w domu z zapałkami, bo nikt u nas nie pali. Jak chcę świeczkę zapalić, to od płomienia na kuchence... A to nie jest zbyt wygodne Dlatego jak mi dają w knajpie czy na jakiejś imprezie, to chętnie biorę i się bardzo cieszę z tego Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: część 2 - zapałki 02.12.09, 17:36 Nam została zapalniczka po czasach jak mąż palił fajki Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: część 2 - zapałki 02.12.09, 18:37 A, zapalniczkę też mamy - taką specjalistyczną, do fajki, wygląda jak mały palnik do creme brulee. Ale Mężczyzna nie pozwala mi jej używać, bo to Jego Święta Zapalniczka Do Fajki (której i tak nie pali) Zapałki są na pewno bardziej praktyczne niż jakaś durnostojka Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: część 2 - zapałki 08.01.10, 22:04 Znalazłam jeszcze jedne zapałki. Spełniają przy okazji rolę wizytówek na stoły. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Część 4 22.12.09, 10:13 Na początek łagodnie - serwetki: I nieco ostrzej - coś do golfa, ale nie znam fachowej nazwy: Na koniec coś dla miłośników gry na gitarze: Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Część 4 22.12.09, 10:41 Emily, to ostatnie to jest zaproszenie? Coś do golfa - kołeczki Ang. tees. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Część 4 22.12.09, 10:57 To ostatnie to się chyba nazywa piórko do gitary, ale też się nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Część 4 22.12.09, 11:23 A, faktycznie, nie pomyślałam, że to wątek o dekoracjach Myślałam, że to zaproszenie w formie opakowania na piórko (nazywa się też to kostką). Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Część 4 22.12.09, 18:51 U nas serwetki też będą więc ok. Ale te patyczki i kostka, to już dziwne trochę, zastanawiam się nad funkcją czegoś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Część 4 22.12.09, 19:46 Ja też się zastanawiam. Raczej się tego nie daje gościom, bo śluby, na których 100% gości gra na gitarze czy w golfa, chyba się nie zdarzają... Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Część 4 22.12.09, 20:42 No tak, tylko akurat w przypadku tak hermetycznych przedmiotów jak tees czy piórka do gitary większość gości by nie zrozumiała o co chodzi - i nie miała co zrobić z tymi rzeczami. Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Część 4 22.12.09, 22:44 Taką kostkę z datą ślubu i logo to ewentualnie ja mogłabym dać mojemu ukochanemu, na pamiątkę tego dnia, bo on gra na gitarze (i na weselu też coś zagra) Ale nie jesteśmy fanami takich gadżetów No ewentualnie moglibyśmy dawać coś takiego tym znajomym, którzy też grają, ale raczej nie chciałabym, żeby grali czymś z moim logo i datą ślubu, bez przesady )))) Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Część 4 22.12.09, 23:11 Mój też gra na gitarze, ale chyba bym musiała na głowę upaść, żeby dawać mu KOSTKĘ z datą ślubu. Jak będę chciała, żeby zapamiętał, to każę wygrawerować na obrączce. Albo piętno wypalę Odpowiedz Link Zgłoś
freciczka Re: Część 4 22.12.09, 19:51 No nie wiem czy się nie zdarzają...jakby mój brat robił teraz swój ślub to pewnie oprócz rodziny wszyscy goście przyszliby w strojach do golfa a on sam wystąpiłby z kijem w ręku taka moda wśród bananowej młodzieży Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: Część 4 22.12.09, 20:10 freciczka a ci goście , to pasjonaci golfa? czy tylko tak snobistycznie golfowe steroje wybrali? Odpowiedz Link Zgłoś
freciczka Re: Część 4 22.12.09, 23:37 Pasjonaci ta zaraza obejmuje coraz więcej osób!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: Część 4 22.12.09, 20:09 Ja tam nie chcialabym , aby sobie ktos buzie wycierał, serwetką, na ktrej są nasze inicjały. Przesadzacie troche z tymi ozdobami, w zasadzie mozna przystroić wszystko, tylko pytam sie po co? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Część 4 22.12.09, 21:33 po to , żeby wydac jeszcze więcej pieniędzy ja mysle, że dobrym pomysłem jest - zrobienie ręcznie torebeczek na cukier- zawartość to 1 łyżeczka -wydrapać na każdym ziarenku kawy literkę imienia Panny Młodej i Pana Młodego- naprzemiennie, bo wiadomo, że 2 na raz sie nie zmieszczą Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Część 4 22.12.09, 21:46 Widziałam u nas, koło Floriańskiej stoi taki koleś i ryje imiona na ziarenkach ryżu, to może kawę też by dał radę? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Część 4 22.12.09, 21:47 zia86 napisała: > Widziałam u nas, koło Floriańskiej stoi taki koleś i ryje imiona na > ziarenkach ryżu, to może kawę też by dał radę? jakby mi ktos dobrze zapłacił to sama bym ryła Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Część 4 22.12.09, 22:44 Hehe, to może zamówić u niego spersonalizowany ryż do sypania pod kościołem ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Część 4 22.12.09, 22:47 O tym nie pomyślałam. Szkoda, że jestem przeciwniczką rzucania ryżem. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Część 4 22.12.09, 23:06 Można kupić takie ozdobne dziurkacze w kształcie motywu przewodniego i podziurkować płatki róż. Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: Część 4 22.12.09, 23:13 ''Można kupić takie ozdobne dziurkacze w kształcie motywu przewodniego i podziurkować płatki róż.'' popłakałam się ze smiechu, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Część 4 22.12.09, 23:18 Ja też. Ja to wszystko w żartach mówiłam, aż tak jeszcze nie oszalałam, żeby wyrywać na ryżu motyw przewodni. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Część 4 22.12.09, 23:35 zia86 napisała: > Ja też. Ja to wszystko w żartach mówiłam, aż tak jeszcze nie > oszalałam, żeby wyrywać na ryżu motyw przewodni. nie mów hop..masz jeszcze 1.5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Część 4 23.12.09, 11:04 Mam nadzieję, że płakałaś wiedząc, że to był żart... Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Część 3 - cukierki 03.01.10, 09:47 To chyba dropsy, takie w rulonach. Wyglądają fajnie, ale jak myślę, ile z tym wszystkim roboty i jak długo wyglądają fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
misself Część 5 30.12.09, 09:16 Spersonalizowane butonierki dla każdego z gości. Zabawki dla gości - tzw. piekło-niebo. Wachlarze dla gości (na letni ślub - np. zamiast lizaków). Misa z owocami pod kolor wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: Część 5 30.12.09, 09:21 Wachlarze ok, ale piekło niebo........? no nie........... Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Część 5 30.12.09, 09:59 sajolina napisała: > Wachlarze ok, ale piekło niebo........? no nie........... Przydatność tego gadżetu idealnie pasuje do wątku Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: Część 5 08.01.10, 21:16 ''Misa z owocami pod kolor wesela. '' wziąwszy pod uwage, ze to misa cytryn, nie wiem po co one na weselu? Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Część 5 08.01.10, 21:18 Do herbaty? Zauważyłam na zagranicznych serwisach, że jest trend na dekoracje z owoców więc może o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Część 5 08.01.10, 21:53 To jest tzw. centerpiece - dekoracja na środku stołu, a ten papierek to menu. Nie twierdzę, że to jest przydatne, zasadne, rozsądne i mądre Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Część 6 03.01.10, 09:48 Te ciasteczka z pierwszego zdjęcia skojarzyły mi się z Galerią Kazimierz... Tam GK jest wypalone na każdej desce sedesowej Robienie z okazji ślubu specjalnej foremki do ciastek to jest mocne przegięcie, moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Część 7 06.01.10, 15:13 Korki do wina: Korki zrobione ze starych gałek do drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Część 8 08.01.10, 21:29 W takiej wodzie powinny pływać cukierki M&M's ze zdjęciem młodej pary, powleczone specjalnym żelem zapobiegającym rozpuszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Część 8 08.01.10, 21:37 Uważam, że może nie koniecznie takie, ale w ogóle butelki z wodą w bardzo upalny dzień można gościom rozdać po ceremonii. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Część 8 08.01.10, 22:17 kitka20061 napisała: > A to woda święcona jest? Oczywiście. A zamiast oczepin - wybory miss mokrego podkoszulka. Panna młoda wygrywa, bo zawsze wygrywa ta w białym. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: ołówki 26.01.10, 12:29 Fajne. Jako save the date na ślub np. architektów. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: ołówki 26.01.10, 12:34 emily_valentine napisała: To na ostatnim zdjęciu - zaproszenie - jest GENIALNE! Uwielbiam takie zabawy czcionką. Odpowiedz Link Zgłoś