Gość: ona IP: *.icpnet.pl 22.02.04, 22:10 Czy ktoś wie gdzie w Poznaniu zdobyć białe buty do sukienki rozmiar 42? Oczywiście na obcasie ale nie na szpili bo mam 182 cm i tylko kilka cm mniej niż mój narzeczony... Ratujcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an_ni Re: białe buty 42 - Poznań 23.02.04, 14:19 sprawdz Ryłko nie wiem czy maja biale ale maja duze rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: białe buty 42 - Poznań IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.02.04, 13:23 www.narzeczeni.net wlkp.portal slubny, zapytaj na forum poznańskim... Odpowiedz Link Zgłoś
elf Re: białe buty 42 - Poznań 02.06.04, 16:38 Jest taki fajny sklep gdzie są same buty ślubne, w przystepnych cenach (ok. 150 zł), duży wybór, myslę że coś znajdziesz. Sklep jest troche schowany za drzewem i dla zmyłki chyba ma napis "Suknie ślubne", chociaż sukni w nim nie ma, same buty. Jest na ul. Ogrodowej miedzy Piekarami a Półwiejską, idąc od skrzyżowania Piekary-Krysiewicza-Ogrodowa po lewej stronie zaraz za skrzyżowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś