roberta.redford 16.04.10, 13:58 witam, czy ktoras z pan moze widziala na zywo albo nosila suknie tej firmy? na fotce podoba mi sie bardzo, ale troche boje sie zamawiac w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zia86 Re: suknia BCBG 16.04.10, 14:14 Moim zdaniem sukienka bardzo ładna, zwiewna nie przesadzona, super. Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: suknia BCBG 16.04.10, 14:15 ładna, ale nie kupiłabym suknie bez przymierzania. wiem po sobie, że to co wydaje się, że nam będzie pasować potem okazuje się totalną pomyłka... Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford Re: suknia BCBG 16.04.10, 14:23 no wlasnie, tez na to nie mam ochoty, generalnie nie kupuje ubran ani butow w internecie. nie wiecie wiec, gdzie mozna znalezc podobna sukienke? moze lepiej nie szukac w salonach stricte slubnych? ale jesli nie tam, to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford Re: suknia BCBG 16.04.10, 21:53 tzn wkurza mnie marza, ktora narzucaja sklepy z sukniami slubnymi. ta sukienka BCBG kosztuje kolo 300 dolarow, tysiac pln. uwazam, ze cena jest akurat do przyjecia. Ladne slubne sukienki kosztuja trzy razy tyle, kompletnie bez sensu. chce prosta, lejaca sie sukienke, bez koronki. podpowiedzcie cos prosze Odpowiedz Link Zgłoś
ferworia Re: suknia BCBG 17.04.10, 00:07 Widziałam tu kiedyś wątek dziewczyny o nicku chyba olczak, która miała podobną sukienkę z jakiegoś gniecionego materiału. Sukienka była piękna i skromna, a uszyta za jakieś śmieszne pieniądze. Jak znajdę to podrzucę tu linka. Odpowiedz Link Zgłoś