Dodaj do ulubionych

Było wspaniale! Moja relacja

10.06.10, 10:34
Dziewczęta, my już PO smile
Było naprawdę super, chociaż zanim ubraliśmy się w stroje ślubne, miałam jeszcze stresa. Potem było już naprawdę fajnie! Wyszliśmy do fotografa cyknąć sobie dla folkloru zdjęcie w studio i ubawiliśmy się przy tym nieziemsko big_grin Pani nas ustawiała: "główka bardziej do mnie, o, jeszcze, jeszcze, tak, a ręka wyżej, i uśmiechnięci!" więc się uśmiechamy powyginani w jakiś ekwilibrystycznych pozach, a pani do nas: "ale luźniutko, naturalnie!" big_grin Śmiać nam się chciało, doświadczenie ekstra po prostu.
Gdy wychodziliśmy od fotografa jacyś tubylcy zaśpiewali nam gwiazdkę pomyślności i obrzucili dwiema monetami, co było niezwykle sympatyczne.
Później już tylko w pośpiechu chwytaliśmy w domu ostatnie rzeczy i lecieliśmy szybko do samochodu, obawialiśmy się, że się spóźnimy, ale w końcu i tak bez nas by się nie zaczęło - ta myśl nas uspokajała. Do Pałacu Ślubów wpadliśmy praktycznie w ostatniej chwili, wszyscy goście już czekali i strasznie się dziwili dlaczego jeszcze nas nie ma, a my po prostu nie mogliśmy się wyrobić z różnymi pierdółkami!

Sam ślub wspominam wspaniale! Cały czas się śmiałam, byłam bardzo szczęśliwa, że to już! Pani kierownik była bardzo miła, uśmiechnięta, poprowadziła ceremonię naprawdę fajnie, a przy tym konkretnie, co bardzo podobało się gościom. Nam z resztą też smile
Nim się spostrzegłam, już składaliśmy przysięgę, składaliśmy podpisy i wymienialiśmy obrączki. Rach ciach i byliśmy małżeństwem! big_grin Przy wychodzeniu mój mąż chciał praktycznie wybiec (zawsze szybko chodzi) ale go trochę powstrzymałam i wychodziliśmy powolutku w rytm muzyki.

Bardzo spodobało nam się wnętrze Pałacu Ślubów i sama sala ślubów - elegancko i z klasą. Sala jest dość mała, ale dla nas była w sam raz.

Zabawa poślubna też była super, było tylko kilka zgrzytów ze strony osoby, od której wynajmowaliśmy dom na tę okazję (to był z resztą powód moich wszystkich stresów) ale starałam się nie przejmować i bawiłam się w najlepsze. Mąż ułożył super playlistę, ja z mamą przygotowałam wcześniej jedzenie, które goście bardzo chwalili, na stołach stały kolorowe frezje. Miały być fioletowe tulipany, ale jak pojechałam z mamą na giełdę po kwiaty tulipany były dość wymęczone i wzięłyśmy frezje. To był świetny wybór!

Pogoda udała nam się super. Było ciepło i słonecznie, ale nie upalnie i goście chętnie wychodzili posiedzieć na tarasie. Kto chciał to tańczył, kto chciał siedział rozmawiając, nie było żadnego wodzireja, który do czegoś by nakłaniał i cała impreza była bardzo na luzie. Było jeden raz gorzko zaintonowane przez znajomych, na które odpowiedzieliśmy długim pocałunkiem (doliczyli chyba do 30 wink), był tort podany na deser zamiast o północy, spontaniczne tańce w kółeczku i zabawa w pociąg. O północy zgodnie z planem rzuciliśmy bukietem i krawatem, nie było żadnych zabaw i moim zdaniem bardzo to pasowało.

Na następny dzień robiliśmy grilla, siedzieliśmy na trawie i graliśmy w badmintona, cykaliśmy fotki. Klimat był sielankowy smile

Jesteśmy bardzo zadowoleni z imprezy i bardzo szczęśliwi z powodu ślubu!
Obserwuj wątek
    • asiu-la83 Re: Było wspaniale! Moja relacja 10.06.10, 10:43
      A fotki to gdzie? wink
    • martina.15 Re: Było wspaniale! Moja relacja 10.06.10, 10:47
      ale milo czytac takie relacje smile
    • 1luna1 Re: Było wspaniale! Moja relacja 10.06.10, 11:23
      GRATULACJE. Samych radosnych dni dla Ciebie i Męża.
      Pozdrawiam smile
    • lili-2008 Re: Było wspaniale! Moja relacja 10.06.10, 12:49
      Opis brzmi wspanialesmile
      Serdeczne gratulacje!
      Pokaż fotkiwink
    • merda Re: Było wspaniale! Moja relacja 10.06.10, 13:00
      Oj ,ale ten czas leci.Paskud juz po smile
      Moje gratulacje!
      Nie zapomnji o fotkach dla przyszlych pokolen wink
    • joanka-r Re: Było wspaniale! Moja relacja 10.06.10, 13:03
      ''Na następny dzień robiliśmy grilla, siedzieliśmy na trawie i graliśmy w badmint
      > ona, cykaliśmy fotki. Klimat był sielankowy smile
      >
      > Jesteśmy bardzo zadowoleni z imprezy i bardzo szczęśliwi z powodu ślubu!
      >''

prawidłowe podejscie, uczucie i Wasze wspolne życie jest ważniejsze niż dopasowanie kolorów przewodnich i motywów do cholera wie czego. Szczęscia życzę!!!!
    • szampanna Re: Było wspaniale! Moja relacja 10.06.10, 14:31
      Brzmi super. Gratulacje! big_grin
    • makuffka Re: Było wspaniale! Moja relacja 10.06.10, 15:46
      gratuluję mocno smile i czekamy na zdjęcia smile
    • dejzi.di Re: Było wspaniale! Moja relacja 10.06.10, 17:10
      Gratulacje! Rzeczywiście, świetnie się czyta takie relacje smile brawo!
      • emily_valentine Re: Było wspaniale! Moja relacja 10.06.10, 20:42
        Gratulacje! kiss
        Bardzo fajna relacja smile
    • reirei Re: Było wspaniale! Moja relacja 10.06.10, 21:16
      Gratulacje! Może pochwalisz się jakimś zdjęciem? smile
    • zia86 Re: Było wspaniale! Moja relacja 11.06.10, 17:16
      Gratulacje!!
      Świetna relacja! big_grin Podoba mi się taki klimat wesela, plenerowego i
      trochę rustykalnego musiało być pięknie. Dostaniemy zdjęcia?
    • paskud_agg Zdjęcia 11.06.10, 19:50
      Mąż nie chciał upubliczniać zdjęć, ale zgodził się w końcu na dosłownie kilka smile Miłego oglądania.
      Kilka zdjęć
      • stworzenje Re: Zdjęcia 11.06.10, 19:52
        super kiecka, wygodna chyba była co? smile
        • lvivianka Re: Zdjęcia 11.06.10, 22:12
          serdeczne gratulacje, duzo szczescia i milosci tej radosci, ktora
          od Ciebie promieniuje! smile
        • paskud_agg Re: Zdjęcia 14.06.10, 10:54
          Hehe, była ciut za długa. Nie wiem dlaczego tego nie zauważyłam u krawcowej, ale
          trudno. Poza tym nosiło się ją super smile
          • asiu-la83 Re: Zdjęcia 14.06.10, 11:01
            Bardzo ladnie wygladalassmile A sukienka rzeczywiscie wyglada na dosc
            wygodna (o ile suknia slubna moze byc wygodnawink )
            • stworzenje Re: Zdjęcia 14.06.10, 17:57
              asiu-la83 napisała:

> Bardzo ladnie wygladalassmile A sukienka rzeczywiscie wyglada na dosc
              > wygodna (o ile suknia slubna moze byc wygodnawink )

oczywiście,że może i musi być wygodna. Wiem,że babki w salonach mówią: a jedna
              noc to się przecierpi - nie ma bardziej dennego stwierdzenia.
      • derenka Re: Zdjęcia 11.06.10, 22:17
        no i super wyszło smile gratulacje
      • martina.15 Re: Zdjęcia 14.06.10, 17:47
        slicznie wygladalas, bardzo mi sie podoba i suknia i fryzurka smile

ps. moj przyszly nie ma wyboru- prowadze bloga i upubliczniam nasz wizerunek,
        zostaje sie tylko pogodzic tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka