Gość: Iza IP: *.class145.petrotel.pl 10.05.04, 16:07 POSZUKUJĘ DOBREGO KAMERZYSTY Z PŁOCKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: KAMERZYSTA IP: 217.153.60.* 11.05.04, 09:22 niestety,nie moge Ci pomoc w znalezieniu kamerzysty,ale z wlasnego dswiadczenia podpowiem Ci,zebys szukala wsrod tych,ktorzy maja kamere cyfrowa.jakosc jest super i nie ma zadnej kaszki.niestety, ja nie zwrocilam na to uwagi i teraz mam lekko "przypruszony" obraz.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorcia Re: KAMERZYSTA 12.05.04, 19:48 Ja moge Ci polecić kamerzystę. Jest niestety z Warszawy, ale nie ma problemu z tego co wiem z dojazdem, bo nagrywał mi wesele 2 lata temu i koleżanki, które było w Radomiu. Mogę Ci przesłąćn E-maila, bo nie wiem czy podając na forum nie zrobię reklamy (nie wiem czy można. Mój e-mail: autobazarmar@poczta.onet.pl. Jak jesteś zainteresowana to napisz. Pozdrawiam Wiktorcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: KAMERZYSTA IP: *.media4.pl 13.05.04, 21:19 Szkoda, że nie z Wrocławia... Doskonały, polecam - to Studio Pana Marka tel. 0501101607 Odpowiedz Link Zgłoś