konwalka 16.09.17, 16:27 Dzisiaj dwie ptaszyny nie mogły oderwać wzroku od tego, co za oknem )))). fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/4099001,2,1,Zapatrzenie.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gama2003 Re: Zapatrzenie 16.09.17, 16:32 Śliczności. A co tam wypatrzyły ? U mnie dziś dzień czesania zwierzątka, już mam pełen worek śmieciowy a zwierzątku optycznie nic a nic kłaków nie ubyło. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Zapatrzenie 16.09.17, 16:36 Zobaczyły... a bo ja wiem? Ale wyglądają ma takie zgodne stadło. Myślałby kto ... Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: Zapatrzenie 16.09.17, 16:52 No czesze i czesze a zwierz nadal kudłaty .... Mamut był duży i kudłaty 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Zapatrzenie 16.09.17, 16:54 Ooo... tak. Mam żółtego mamuta. Mamutka w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Zapatrzenie 16.09.17, 17:19 Tak? A myślałam ze chodzi o moja futrzasta fafunie i jej afro. Średnio ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Zapatrzenie 16.09.17, 16:53 Ale nie powiedziały ci, co zobaczyły? Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Zapatrzenie 16.09.17, 16:57 Coś tam ćwierkały. Nie wypytywałlsm, rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Zapatrzenie 16.09.17, 17:09 Po takim wspólnym czasie, to już powinnaś biegle w ćwierkanym. Stanowczo za mało się przykładasz a potem my na forum nic nie wiemy ? Jajki bedom jakieś ? Czy zawiesili prokreację boś deskę schowała ? U mnie leje jak cholera, nie wiem skąd wiedzieli, że psa czeszę i piorę ? Wszak wróci uświniona ze spacerku koncertowo... Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Zapatrzenie 16.09.17, 19:27 Cholery ! Jest na to jakie odczynienie ? Splunać przez psa od ogona ku łebu, albo jajko przelać ? Okadzić pod brzuchem ? Nosz napracowałam się jak głupia, pies prześliczny chwilowo. Mąż każe wynieść na trawnik, wysikać i przynieść z powrotem. Tylko moje zwierzątko załatwia się kulturalnie, w krzaczorach, nie na widoku, wstydliwa po pańci jest. Trudno, wróci szczęśliwa i brudna. Jesienią jednak należy rozważyć foliowanie . Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Zapatrzenie 16.09.17, 19:38 Gamo, a żeby cię! Po panci? Znaczy pancia tez zalatwia się tylko w krzaczkach, dyskretnie, przed ciekawskich wzrokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Zapatrzenie 16.09.17, 17:04 Przeczytałam zaOpatrzenie 😊- i pomyślałam, ze widziały, jak wracacie ze sklepu z czymś dobrym dla nich😉 Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Zapatrzenie 16.09.17, 17:08 A to tez. Jak wracam do domu, to w klatce ogromne poruszenie się robi. Przyniosła coś fajnego? Podejdzie tu zaraz? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: Zapatrzenie 16.09.17, 21:57 Słodkie są Mój dziubdziuś niestety poleciał w siną dal... znaczy coś go pewnie zjadło (kos kochany) Zmień im żerdkę na jakąś z prawdziwej gałązki jakiegoś jadalnego drzewa (brzoza, jabłoń, wierzba, nie: dąb, bez czarny, wiśnia). Będzie im się wygodniej siedziało. Odpowiedz Link Zgłoś