dziewushka 16.02.12, 11:56 moja koleżanka bierze ślub w przyszłym roku i właśnie zastanawia się na d wyborem sali <woj. Łódzkie> zastanawia się właśnie nad tą opcją: Tekst linka co myślicie? za opinie uprzedzonych troglodytek->"o bosh znowu remiza" dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5th_element Re: sala weselna 16.02.12, 12:14 chcesz opinie czy oklaski? Na pewno zachecilas niejedna do wzdychania. Przebrne przez ten filtr i napisze: do tego pasuje zespół z panami z wąsem, skórzaną kamizelką, panią a'la perhydrol i przyśpiewkmi o Walerci. Odpowiedz Link Zgłoś
shirley_shirley Re: sala weselna 16.02.12, 12:19 Nie jest zle, widzialam na forum duzo brzydsze sale IMO of kors Przynajmniej jest parkiet a nie kafelki Odpowiedz Link Zgłoś
dziewushka [...] 16.02.12, 12:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lan83luc Re: sala weselna 16.02.12, 12:28 Nie widzę nic zlego w tej sali. Jest ok. Jasne, że jak ktos ma pieniadze to robi w pałacu. Zmieniłabym tylko kwiaty na stolach. Dodałabym coś bordowego (kwiaty w bordowych odcieniach i bordowe szarfy na krzesla. Odpowiedz Link Zgłoś
foczka.skoczka Re: sala weselna 18.02.12, 23:20 My mieliśmy wesele w pałacu i kosztowało mniej niż wesele siostry męża w domu weselnym, więc nie ma co generalizować, że jak w pałacu, to od razu drogo. Tak samo, że jak w remizie, to obskurnie. Sala ze zdjęcia nawet spoko, gorsze widywałam. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_smile89 Re: sala weselna 16.02.12, 12:53 To jest serio remiza?? Jeśli to jest remiza, to wow... zawsze remiza mi się z czymś brzydkim kojarzyła, a to jest niezła salka a czy uchylisz rąbka tajemnicy, gdzie ona się znajduje? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewushka Re: sala weselna 16.02.12, 12:56 tak, to jest sala OSP, link powyżej, można zobaczyć szczegóły. Dziękuję za opinie Odpowiedz Link Zgłoś
pamoz Re: sala weselna 16.02.12, 13:06 Bylam na weselu w remizie z 10 lat temu i w niczym nie przypominala tej. Nie nazwalabym tej sali remiza bo standard wydaje sie sporo wyzszy. Ale jesli placisz jak za remize, to bierz. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewushka Re: sala weselna 16.02.12, 13:11 właśnie też tak myślę, zresztą to nie jeden przykład pięknie zrobionej sali OSP nad jaką myślałyśmy, miałam tutaj więcej zdjęć i namiary ale ktoś usunął... nie podoba mi się to skomercjalizowane forum, nie można mieć tutaj innych poglądów niż panie wiodące prym, mające po tysiące postów na swoim koncie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lan83luc Re: sala weselna 16.02.12, 13:20 Tez wybralismy zwykłą sale. Ze wzgledu na koszt i samopoczucie Odpowiedz Link Zgłoś
pamoz Re: sala weselna 16.02.12, 13:34 > miałam tutaj więcej zdjęć i namiary ale ktoś usunął... moze niezgodne z regulaminem? > nie podoba mi się to skomercjalizowane forum, nie można mieć tutaj innych poglą > dów niż panie wiodące prym, mające po tysiące postów na swoim koncie ? Mozna, a wrecz sie zacheca, wlasnie po to jest forum. A jesli wrecz prosisz o opinie to musisz sie liczyc ze bedzie tez krytyka. A co do ilosci postow, kazdy pisze ile chce, nie ma limitow. Nie za bardzo rozumiem co masz na mysli o skomercjalizowaniu forum. Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: sala weselna 16.02.12, 14:13 alez nie zmuszaj sie. Wrecz dziwie sie, ze wchodzisz na forum, ktore uwazasz za zbior troglodytek. Po co sie tak meczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczkami Re: sala weselna 19.02.12, 13:27 Nie ktoś, tylko moderator, bo linków nie dajemy. Odpowiedz Link Zgłoś
lan83luc Re: sala weselna 16.02.12, 13:13 Jak ktoś dawno nie był na weselu w remizie to moze się nie orientowac. Teraz remiza to nie sa 4 gołe sciany, bo gminy dostaja pieniadze na renowacje. Wesela w remizach niczym nie odbiegaja od tych w salach balowym- na weselu wazniejsze niż wystruj sali jest chyba to żeby się wszyscy dobrze bawili. Co z tego , że zrobisz wesele w super sali najdroższej w miescie jak to bedzie stypa nie wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_smile89 Re: sala weselna 16.02.12, 13:30 Nie no jasne, że ważniejsza jest atmosfera niż kolor serwetek pod kolor ścian Chodziło mi po prostu o to, że te remizy co widziałam w moich okolicach to jednak ciągle bida z nędzą i taki pozytywny szok przeżyłam A do dziewushka: udało mi się samej znaleźć tę salę ja bym ją brała Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: sala weselna 16.02.12, 13:59 Całkiem spoko sala, w ogóle nie widać, że to remiza. Choć trudno coś powiedzieć po jednym zdjęciu. Podoba mi się też dekoracja, tylko bym te obrazy zdjęła. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: sala weselna 16.02.12, 14:06 Na tym jednym ciemnym zdjęciu mało co widać - nawet ciężko określić jaki jest kolor ścian. Wydaje mi się, że nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna84 Re: sala weselna 19.02.12, 00:27 A ta koleżanka ma problemy z pisaniem, że ją tak wyręczasz? Sala jest mocno średnia. Wątpię żeby kogokolwiek zachwyt nad nią był szczery. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: sala weselna 19.02.12, 11:17 Zasadniczo w sali chodzi o to, żeby była podłoga (jak jest parkiet to bosko), ściany i sufit, a poza tym czysta łazienka i papier toaletowy. Odpowiedz Link Zgłoś
tivee Re: sala weselna 19.02.12, 12:12 Faktycznie na tym jednym zdjęciu nie widac wszystkiego ale to co widac wydaje całkiem w porzadku. Może tylko bez tych obrazów. A jeśli to jest remiza to tym bardziej wygląd na plus. Nie wiem w czym przeszkada komuś remiza, przecież tak wiele na forum jest wpisów o dostosowywaniu kosztów do możliwości i nie robieniu wielkiego wesela na pokaz tylko dla dobrej atmosfery. Jakiś czas temu byłam na 2 weselach w remizach przystosowanych do organizowania wesel i było bardzo fajnie, jedynym minusem był brak klimatyzacji przy parnej pogodzie. Czasami typowe sale weselne wcale nie wyglądają lepiej a rządają dużo większej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczkami Re: sala weselna 19.02.12, 13:26 Mnie się podoba, ale mam wiejski gust. Odpowiedz Link Zgłoś
maddalena81 Re: sala weselna 24.02.12, 18:15 Jakys nie napisala, ze to remiza to bym pomyslala, ze sala jest w restauracji. Wyglada ladnie i dekoracja moze kompletnie zmienic jej charakter w zaleznosci od pomyslow panstwa mlodych. Tez mi sie podoba, ze jets parkiet. Mnie tu kiedys wysmiano jak napisalam, ze bylam na weselu z klasa, ktore odbylo sie w remizie... ale nadal przy tym obstaje, w remizie mozna urzadzic impreze z klasa, tak jak i w najdrozszej restauracji pokazac jak bardzo sloma z butow komus wystaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kasjakorral Re: sala weselna 25.02.12, 22:37 To nie jest remiza czy jest? Bo chyba chodziło o to że każa sala jest przez kogoś wyśmiana jaka by nie była. A mnie się nie podoba parkiet ale tu pasuje i jest o.k Odpowiedz Link Zgłoś
annawu77 Re: sala weselna 23.05.12, 14:49 Ciekawe miejsce! Żadna tam remiza Kiedyś byłam w Marinie na weselu i bardzo mi sie podobało www.saladlaciebie.pl/1959,Hotel-Marina,lodz.html Odpowiedz Link Zgłoś
kass-ska1 Maraviella buziaki i dobra buteleczka:) 24.05.12, 10:33 Witam, nie w temacie ale nie mogę odszukać watku bardziej pasującego. Marawiella skożystaliśmy z twojej rady i zrobiliśmy wesele w Polnej Róży pod Legionowem. Wszystko super, a jedzenie najlepsze, jestesmy zachwyceni. Całość była piękna i kosztowała niewiele. Wielkie dzięki i tysiąc buziaków D.J też wzięty z polecenia z forum i też bardzo fajny. Pozdrowienia dla wszystkich przyszłych Par bioracych ślub. Życzę wszyskim aby ten dzień był piękny i dostarczył samych pięknych wspomnień A odnośnie tematu sala całkiem niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś