Dodaj do ulubionych

DJ na weselu- co o tym sądzicie?!

IP: *.Net 15.07.04, 20:49
Dziewczyny , pomocy! Czy ktoś słyszł/ był na weselu które prowadził DJ? Sama
mam umówionego DJ na swoje wesele, ale po rozmowie z "teściami" lekko
spanikowałam-wg nich nie wypada robić dyskoteki z wesela... A mi się ten
pomysł podoba- nikt mi nie będzie fałszował, wciskał kitów typu " disco-
polo", będzie bardziej tak jak chce...
Poradzcie, to dobry pomysł?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 15.07.04, 20:57
      są różne szkoły.
      - ja byłam na takim weselu gdzie grał DJ i goście zaczeli wychodzić z wesela o
      21...(młodzym ludziom nawet to odpowiadało - chociaż tez nie wszystkim - ale
      starsza część gości jakoś nie umała się bawić)

ale na forum są też osoby zadowolone z DJ

osobiście uważam że orkiestra złożona z profesjonlistów bije na głowę
      wszystkich DJ-ów i wcale nie gra żadnego disco polo.

życzę powodzenia
    • Gość: Manga Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.04, 21:09
      Oczywiście, że to świetny pomysł. Byłam na dwóch takich weselach i wszyscy
      świetnie się bawili. Dj`e puszczali muzykę i dla młodszych i dla starszych i
      potrafili wszystkich zabawić. Teraz to już norma - coraz częściej odchodzi się
      od zatrudniania zespołów. Zawsze to lepiej słuchac oryginału z płyty niż
      ryzykować, że "Miecio band" zacznie kaleczyć dobre kawałki smile) A dobry Dj
      potrafi zabawić gości równie dobrze jak nie lepiej niż orkiestra.
    • Gość: gość Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 21:10
      u naszych znajomych byl DJ i impreza była świetna, wszyscy bawili do białego rana i Ci starsi i młodsi. Poza tym uważam, że wybór orkiesrta czy DJ nie przesądza o jakości zabawy, ważne by był to profesjonalista. Poza tym muzyka z płyt też ma swój urok smile

Aha zapomniałam dodać, nasz ślub 21 sierpnia i mimo początkowych prtestów rodziców obu stron doszliśmy do porozumienia i będzie DJ smile Właśnie jestesmy na etapie wybierania utworów (rodzice też biorą w tym czynny udział) smile

pozdrawiam smile
      • haspa70 Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! 16.07.04, 10:57
        a masz moze namiary na tego dj ja tez szukam... i.. nie jest latwo mi sie
        zdecydowac
      • Gość: Fragola Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.srvsquid2.gln / 195.68.111.* 13.09.04, 10:16
        Witam, przeciez to zadna nowosc! Od kilku lat bywam na weseleach (w tym moim
        wlasnym) gdzie gra DJ a nie jakis beznadziejny zespol. Wszsytkie te kawalki,
        ktore kiedys graly na weselach zespoliki mozecie miec w oryginale plus
        dodatkowo mase innych, ktorych nikt nie odwazyl by sie (z braku talentu
        oczywiscie) odtworzyc! Przeciez reperuar ustalacie sami!!!!! wiele wiec zalezy
        od was! A jesli DJ ma organizatorskie zdolnosci, to poprowadzi super wesele!
        POWODZENIA!
    • Gość: Hela Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: 80.48.74.* 15.07.04, 21:34
      To zależy od tego, czy to będzie profesjonalista i jaki będzie dobór utworów.
      Byłam na weselu, na którym był DJ i byłam zachwycona. Tak dobrał utwory, że
      bawili się i starsi i młodsi.
      Natomiast na weselu, na którym był zespół nie było już tak sympatycznie, bo jak
      tylko ludzie się roztańczyli, to zespół śpiewał "teraz idziemy na jednego" (czy
      coś w tym stylu) no i co rusz były takie przerwy, bo zespół chciał sobie
      pojeść...
      • Gość: patrywi Re:u mnie bedzie DJ IP: *.acn.pl 16.07.04, 09:51
        I namowila mnie do tego moja mama, ktora przyznala ze na weselu gdzie najlepiej
        sie bawila od lat gral wlasnie ten DJ. O 4 nad ranem tata nie mogl jej namowic
        na zejscie z parkietu. Najwazniejszy jest profesjonalizm, facet musi wiedziec
        co robi, grac dla wszystkich. Przed spotkaniem z DJ, owszem skontaktowalam sie
        z kilkoma zespolami ale poziom jaki reprezentowali byl zalosny. za dobry zespol
        musialabym zaplacic grubo powyzej 4000. kmiecie od ktorych dostalam kasety
        video, zyczyli sobie 3000 i chyba ja bym lepiej zaspiewala.
        Nie przejmuj sie zatem i stawiaj na DJ, wazne aby byl profesjonalista a zabawa
        bedzie przednia.
        • Gość: Mała Re:u mnie bedzie DJ IP: *.Net 16.07.04, 11:58
          Czuję się już lepiej...W końcu nie ja sama! smile
          Przeszłam już wybieranie zespołów i uważam , ze był to czas stracony! Ceny:
          1600-3000 a poziom...Makabra! Hitem sa przeboje-orginały np z Włoch a z polskim
          tekstem...I to ich jeszcze:"a teraz idziemy wódzię(!!!) pić"!
          A tak to bedą orginały , bez fałszowania, bez "dyskoteki", ale tak by bawili
          sie i Ci starsi i Ci młodsi.
          Mam nadzieję , ze w ten sposób przemycimy parę utworów, które najbardziej
          kojarzą nam się z naszym poznaniem...Takie "nasze" piosenki... smile
          A poza tym ten DJ jest szalenie komunikatywny, przystępny i elastyczny i tym
          mnie ujął. Co rozmawiałam z orkiestra, to zanim ja zaczęłam mówić- oni mieli
          już listę swoich życzeń...(prócz właściwie jednej kapeli).
          Podoba mi się, że właściwie steruje całą imprezą- robi jakieś tam wężyki,
          kółeczka- to bawi ludzi i rozkręca imprezę..nie ogranicza się tylko do
          puszczania kawałków.
          • Gość: aneczka Re:u mnie bedzie DJ IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 16.07.04, 14:36
            dziewczyny, gdzie Wy szukałyście tych zespołów ?!

Na moim weselu była orkistra - fantastyczna! Pięciu facetów za 1500 zł.
            parę miesięcy temu szukałam z przyjaciółką zespołu na jej wesele (ten "NAsz"
            był już obstawiony) i znalazłyśmy kolejne dwa bardzo dobre - nie mogłyśmy się
            zdecydowac który zatrudnić...

mam troche wykształcenia muzycznego i należe do klubu tanecznego więc wiem co
            mówię i troche mnie przeraża to co mówicie - że nie mozna znaleźć sensownego
            zespołu na wesele !
            • magdary Re:u mnie bedzie DJ 16.07.04, 15:34
              aneczka namiary na priv poproszęsmile bo sama szukam i szukam..smile magdary@wp.pl
              • Gość: aneczka do magdary IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 16.07.04, 23:48
                magdary - Ty szukasz w Warszawie. Ja miałam wesele w okolicach krakowa ... Ale
                jak chcesz dam Ci namniar smile. Może to w stolicy taki deficyt dobrych
                zespołów ...?
                • magdary Re: do aneczki 18.07.04, 15:03
                  deficyt to nie ale ceny mają zabójcze.. rozmowa zaczyna się od 3 tysięcy za
                  znośny zespół. im lepszy tym droższy.. może gdzieś dalej od wawki będą tańsi
                  ciut?
        • Gość: Ola Re:u mnie bedzie DJ IP: *.stat.gov.pl 27.08.04, 11:58
          Podajcie namiary na fajnych DJ z Trójmiasta.
    • Gość: Ulka Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 11:09
      Osobiście czuję się lepiej przy zespole(jestem z pokolenia Twojej mamy)w
      czerwcu byłam pierwszy raz na weselu,które prowadził DJ.Było super,ubaw od 17
      do 6 rano,kawałki różne i starsze i zupełnie świeże.Czym najbardziej mnie
      zaskoczył DJ?Jak goście przy stoliku zanucili w przerwie jakąś piosenkę,to On
      już ją od ręki puszczał.Przygotowany na każdą ewentualność.Od lat uważam,że tak
      czy inaczej to goście mają wpływ na atmosferę uroczystości,jeżeli sztywniacy
      się nie ruszą ,każdy kurczowo będzie się trzymać swojego partnera i stołu,to
      nie wiem jaki zespół by był z impry nici.Najlepszego na nowej drodze życia.
      • Gość: gogo dajcie namiary na tych fajnych w W-wie PROSZE! IP: *.mt.pl 16.07.04, 12:09
        wielu sie oglasza ale to wielkie niewiadome! a wesele jest wielkim wydarzeniem
        i dobra zabawa tez musi byc wink
        • haspa70 Re: dajcie namiary na tych fajnych w W-wie PROSZE 16.07.04, 13:21
          ja tak wlasciwie do malej... byloby to mozliwe, zebys podzielila sie swoim dj?/
          tj jakims kontaktem z nim? pozdrowienia
          • Gość: patrywi Re: dajcie namiary na tych fajnych w W-wie PROSZE IP: *.acn.pl 16.07.04, 14:24
            na maila moge wam wyslac namiary mojego.

pozdrawiam
            • myladygoha Re: dajcie namiary na tych fajnych w W-wie PROSZE 16.07.04, 14:45
              ja bardzo prosze te namiary jesli byl dobry-
          • Gość: Mała Re: dajcie namiary na tych fajnych w W-wie PROSZE IP: *.Net 16.07.04, 15:19
            Gość jest z Bełchatowa..., namiary? Napisz na gg 3694339.Pozdrawiam!
            • Gość: gogo Re: dajcie namiary na tych fajnych w W-wie PROSZE IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.07.04, 15:25
              a ten Twoj to gra w calej Polsce ?? czy nie?
              • Gość: mała Re: dajcie namiary na tych fajnych w W-wie PROSZE IP: *.Net 16.07.04, 19:25
                sama nie wiem, ja jestem z Łodzi.W Łodzi zagra smile to moze i w Warszawie tez?
                Napisz na moj gg , to dam Ci namiary. Pozdrawiam!
                PS.A uwazasz DJ za dobry pomysł?( ciekawa jestem Twojej opinii...)
    • Gość: Warszawscy dj's Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.04, 16:53
      bardzo dobry
      zapraszam do współpracy śmietanka warszawskich dj's
      actgroup@wp.pl
    • Gość: A. Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.kollegie.dk / 213.150.58.* 17.07.04, 09:51
      Ja pomysl calkowicie popieram. Mimo, ze slub planujemy dopiero za ok. 2 lata.
      to i tak wiem, ze bede miala DJ-a. Na kazdym weselu, na ktorym bylam, byla
      orkiestra i to byl zawsze slaby punkt, wszyscy narzekali.
      Moja kolezanka byla na weselu z DJ-em i twierdz, ze bylo super.
      Trzeba lamac konwenanse a poza tym to Twoj slub, nie tesciow! Moze pojdz na
      kompromis i zatrudnij orkiestre na np.3 godziny na poczatek a potem DJ.
      Pozdrawiam i zycze udanego wesela, przy dobrej muzycesmile
      • Gość: Aneta Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: 81.15.254.* 17.07.04, 10:33
        Moje zdanie jeste takie: JD DJowi nie równy i zespół zespołowi niw równy. Byłam
        na wielu weselach. Różnie to bywało i z zespołami i z DJami. Miesiąc temu
        mieliśmy nasze wesele i mieliśmy super zespół. Bardzo polecam. Jeśli ktos z
        okolic Białegostoku chciałby na nich namiary to chętnie podam i z czystym
        sumieniem mogę polecić. Zapłaciliśmy 1500 ( 100 było za dojazd, bo są z Moniek).
        • Gość: Basia Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 18.07.04, 13:08
          Ja jestem zdecydowanie za zespolem. Ale tylko profesjonalnym. Nie jakis pan
          Miecio, ktory calymi dniami w polu orze, a wieczorem bierze klawisze i kaleczy
          znane szlagiery. Profesjonalny zespol potrafi grac prawie wszystko od przebojow
          sprzed lat po szlagiery na czasie. Owszem, bylam na weselu, gdzie byla
          orkiestra i tego sie poprostu sluchac nie dalo. Koszmar. Wiec najpierw
          radzilabym posluchac jak kapela gra, a potem sie decydowac czy ta czy inna. A
          co do DJow, to mam fatalne doswiadczenie. Doszlo do tego, ze dziadek panny
          mlodej z braku laku bawil sie przy "Fat boy slim". ja osobiscie lubie muzyke
          FBS, ale do cholery nie na weselu. Ja juz mam wesele za soba, byla super
          orkiestra i zabawa byla przednia. Pozdrawiam wszystkie panny mlode.
    • Gość: kamil Re: DJ na weselu- ja gram na weselach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 15:20
      Witam niezdecydowanych. Mysle ze dj to dobry pomysl, wazne tylko zeby mial
      jakies doswiadczenie, a nie brac "syna sąsiada, który zagra za 80zł". Sam
      grałem na kilkunastu weselach i z checia zagram na kolejnych. Warto brac dj'a
      poniwaz: 1)nie zawola duzo kasy (sam biore od 300-500zl) 2) nie upije sie 3)
      gra non stop (bez przerw na jednego), oczywiscie w chwilach "na kotleta" mozna
      grac ciszej ale zawsze ucho sie cieszy 4)posiada (powinien posiadac)bogaty
      repertuar i potrafi zagrac dla wszystich 5) nie kaleczy utworów podrabianym
      agielskim/wloskim/francuskim itp. itd I tak duzo zalezy od gosci, jesli ida na
      wesele pojesc i popic to nawet mistrz swiata dj'ow i zadna kapela ich nie zmusi
      do zabawy. Oczywiscie pomysl z dj'em moze sie nie spodobac kilku gosciom, ale z
      reguly rano zmieniaja zdanie smile
      • Gość: Mała Re: DJ na weselu- ja gram na weselach IP: *.Net 18.07.04, 15:40
        Otóż to! smile Poza tym jest raczej elastyczny- moj DJ powiedział, ze jeśli zyczę
        sobie hit "majteczki w kropeczki" to bede miała smile)))) ( oczywiście sobie
        nie życzę...)
        A fakt że w międzyczasie ( w przerwach na posiłki i wódkę) będzie mi coś grało
        bardzo mnie przekonuje...!
        • Gość: DO MAŁEJ!!!!!!! Re: DJ na weselu- ja gram na weselach IP: *.tpnets.com 19.07.04, 15:29
          Czy mogłabyś dać namiary do waszego DJ? Jestem z Łodzi i od kilku dni szukamy
          fajnego DJ.
          Please. Odezwij się!!!
          • Gość: mała Re: DJ na weselu- ja gram na weselach IP: *.Net 19.07.04, 21:11
            moj numer gg:3694339, nie ma sprawy!
      • Gość: marti9@wp.pl Re: DJ na weselu- ja gram na weselach IP: 217.153.90.* 10.08.04, 15:44
        proszę o kontakt na maila - impreza 9.10.2004
        • hanna26 Re: DJ na weselu- ja gram na weselach 10.08.04, 22:59
          Nasz ślub (4 lata temu) był z DJem i było super. Wszyscy bawili się znakomicie
          i gratulowali nam doskonałej muzyki. Pare osób obecnych na weselu od razu
          wzięło namiary na tego gościa. Od razu bylismy zdecydowani na DJa, nie cierpię,
          jak ktoś inny spiewa moje ulubuine kawałki - chocby był nie wiem jak dobry.
          Zespołów nie lubimy oboje. Ostatio bylismy na weselu, na którym grał zespół.
          Goście z uznaniem wypowiadali się o ich profesjonaliźmie, (mam na myśli
          wyłącznie stronę muzyczną, tzn. że nie fałszowali), niestety, chłopcy ciągle
          przerywali popisy moją "ulubioną" piosenką weselną "a teraz idziemy na
          jednego". Brrrr.
          • incasso Re: DJ na weselu- ja gram na weselach 15.08.04, 20:00
            Obecnie poszukujemy DJ na wesele. Czy ktoś ma namiary na dobrego DJ z dolnego
            śląska ?
      • Gość: Ola Re: DJ na weselu- ja gram na weselach IP: *.stat.gov.pl 27.08.04, 12:02
        Ja potrzebuję DJ z Trójmiasta
      • Gość: Arkan Re: DJ na weselu- ja gram na weselach-Kamil IP: *.polkomtel.com.pl 09.09.04, 17:52
        A mozesz podać namiary do siebie ?
    • Gość: lenka Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.mofnet.gov.pl 20.07.04, 11:53
      Hej, mam wesele 4 września i też mamy zamówione wesele z kilku powodów
      1. mało miejsca na 3 osobową kapele
      2.niesprawdzonej orkiestry nie chciałam
      3. coś nowego nikt w rodzinie nie miał DJ a ten był sprawdzony przez moich
      rodziców na sylwestra i jets bb dobry
      Pozdrawiam żeycząc udanego wyboru
    • Gość: anka Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 14:16
      myślę że to super pomysł na udane weselę!! kto by chciał słuchać jakichś
      zblazowanych discopolowców!!! jestem za!
      • Gość: czarna_perla Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: 217.153.134.* 21.07.04, 01:20
        Ja także stawiam na DJ-a, bo podczas swojego przyjęcia chcę usłyszeć moje
        ukochane songi w takiej forimie, jak lubię, a nie jakieś żałosne wariacje na
        ich temat.

Poza tym za Dj-em przemawia też to, że DOBRY i DOSWIDCZONY dj potrafi zabawić i
        rozruszać każde towarzystwo, zagra Ci właściwie wszystko ma z pewnością o wiele
        bogatszy repertuar smile niz najbardziej profesjonalny zespół i wreszcie - jest
        tańszy.

A co do tego, że ludzie nei bawią się dobrze przy DJ, że wychodzą... sorrki,
        ale albo to jakięś bzdury albo trafiło na wyjatkowych drętwusów. Trzeba być
        chyba wyjątkowo nadętym osobnikiem, by nie ruszyć w tany w przy fajnej salsie
        albo przy kawałkach typu Kaya i Bregovic, Brthanki. Mój DJ będzie puszczał i
        Annę Jantar, i Skaldów, Czerwone Gitary i kawałki latino, dance hall oraz
        r'n'b - dla każdego coś miłego smile...
    • Gość: pop Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.czluchow.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 11:04
      No cóż tym razem chyba "teściowie" mieli rację. Wesele to nie dyskoteka. Chyba
      że problemem są finanse to co innego
      • Gość: Kate Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 27.08.04, 15:54
        DJ na weselu? Uwazam ze to DOSKONALY pomysl, ja tez bede miec Dj na swoim weselu
        Pozdrawiam i zycze udanej zabawy!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: mkuczma@web.de Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.proxy.aol.com 30.08.04, 13:23
      HEJ!
      Pomocy!
      Mam w pazdzierniku wesele w Gdyni i szukam profesionalnego DJ´a
      Uwazam, ze to dobry pomysl!
      Kto moze mi polecic kogos profesionalnego z Trojmiasta. Musi zabawic mlodych i
      starych oraz miec duzy repertuar.
      Z gory dzieki
      mkuczma@web.de
    • inne Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! 02.09.04, 18:34
      u mojego brata na weselu był DJ. zabawa była super, wszyscy się bawili i młodzi
      i starzy smile nie było żadnych dziwnych przerw, grał do samego końca, do
      ostatniego gościa. trafił się prawdziwy profesjonalista smile
      • Gość: Arkan Szukam dj-a w Warszawie na czerwiec 2005 IP: *.polkomtel.com.pl 09.09.04, 17:51
        Jeśli byliście na wesleu i był fajny dj konferansjer i robił również fajne
        konkursy to prośba o maila na arkan@plusnet.pl

Merci smile
        • Gość: Soleil Re: Szukam dj-a w Warszawie na czerwiec 2005 IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 09.09.04, 18:42
          Wprawdzie jeszcze nie sprawdzony DJ, ale mam nadzieję, że wszystko świetnie
          poprowadzi - bo wesele już w sobotę (11.09.04r.). Ja postanowiłam skorzystać z
          oferty firmy PARTY&MEDIA. Właśnie dla osób z Warszawy. Dla zainteresowanych
          podaję adres www.partymedia.pl/

Pozdrawiamsmile
    • Gość: Dominique Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 21:10
      a jk sprawdzic DJ czy na pewno bedzie dobrze prowadzil impreze? bo z polecenia
      trudno - mało kto jeszcze decyduje sie na DJ...niesety...ja też się boje brać
      kogos nie sprawdzonego...plissss poradzcie...
      • Gość: Fragola Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.srvsquid2.gln / 195.68.111.* 13.09.04, 10:24
        Malo kto???? Ja juz nie pamietam kiedy bylam na weselu z orkiestra!!!! Zespoly
        to przezytek i obciach. wink
        W gazetach slubnych jest pelno ogloszen. Jeden z najbardziej znanych i istotnie
        rewelacyjny jest DJ Mateo (oglaszal sie niegdys w gazetach slubnych).
        • mike_ Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! 13.09.04, 14:19
          Właśnie, czy ktoś mógłby jakiegoś dj'a z Warszawy polecić. Bo z dj'em to tak
          jak z orkiestrą - może być dobry albo i nie. A mi jak zapewne i większości
          zależu na dobrym dj'uwink) Dzięki z góry
          • Gość: accu Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.chello.pl 15.09.04, 17:55
            polecam www.djs.pl / www.clubinn.pl

booking/info: accu@ftv.pl
            tel:600685554
    • Gość: wodnik Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.epsa.pl 15.09.04, 18:53
      Myślę że nie ma paniki z tym DJ, to czy jest to dobry czy zły pomysł okaże się
      po fakcie. Ważne aby wiedział po co jest
      Dobry DJ - dobra zabawa
      Dobry ZESPÓL - dobra zabawa
      zly DJ - zla zabawa
      zly zespól - zla zabawa
      jest to jedna z kwesti podobnych do czy karteczki z nazwiskami czy nie
      jesli ktos bedzie chial dolozyc swoje 5 groszy to zawsze dolozy
      nie patrzcie na innych a bedzie ok
    • Gość: Dominika Re: DJ na weselu- co o tym sądzicie?! IP: *.sulzer.com 17.09.04, 08:40
      Poszukuję dobrego DJ w Wielkopolsce, potrzebuje sprawdzonych kontaktów..wink))
      jesli ktos ma takowe. to poprosze na maila mjodzik78@gazeta.pl HELP, wink)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka