Dodaj do ulubionych

moja suknia :)

06.03.13, 10:25
Dziewczyny, ślub w lipcu smile Zamówiłam taką suknię:
http://i47.tinypic.com/omgev.jpg
Co o niej myślicie? Odwrotu już nie mawink bo zaliczka zapłacona, ale zapytam Was jeszcze o opiniesmile Jaka fryzura do niej? Mam długie, proste włosy. Dzięki smile
Obserwuj wątek
    • beatrix-kiddo Re: moja suknia :) 06.03.13, 10:30
      Bardzo ładna, lubię koronki.
      Jeśli masz długie włosy, to proponowałabym jakieś ładne upięcie, niekoniecznie trywialny kok. Radziłabym Ci iść do zaufanej fryzjerki ze zdjęciami sukni na fryzurę próbną.
      • amancjuszka Re: moja suknia :) 06.03.13, 10:33
        Ładna, ale na pewno dla bardziej szczupłych i malo biusciastych big_grin Ukryje nogi, to ok.
        Wg. mnie powinnas upiąć włosy, ale jezeli masz do ramion mozna takze by bylo zostawic lekko falowane.
        • panna.anna39 Re: moja suknia :) 06.03.13, 11:51
          Suknia piękna, dobry wybór smile
          włosy powinnaś mieć spięte, aby było widać efektowne wykończenie na plecach.
    • lan83luc Re: moja suknia :) 06.03.13, 16:14
      Bardzo ładna mimo, ze nie w moim guscie. Ja bym do tego proponowała moze coś w stylu lat 40-tych.
    • ardzuna Re: moja suknia :) 06.03.13, 22:59
      Mierzyłam ją i myślę że to świetny wybór. Zdecydowałaś się na wersję z koronką bawełnianą czy syntetyczną?
      Co do fryzur to mógłby być któryś z koków stąd: kobietamag.pl/fryzury-slubne-nasze-propozycje-35-zdjec/
      Warkocze nie, bo całość będzie przesłodzona.
      • ardzuna Re: moja suknia :) 06.03.13, 23:00
        I wygląda dużo lepiej w realu niż na zdjęciu. Ja bym nie rozkładała trenu, dużo lepiej tył sukni się prezentuje z podpiętym trenem IMO.
      • aniapop2 Re: moja suknia :) 07.03.13, 15:45
        Koronka bawełniana smile
        dzięki za pozytywne opnie smile
        • ardzuna Re: moja suknia :) 07.03.13, 22:23
          aniapop2 napisała:

> Koronka bawełniana smile

No to oczywiście tym lepiej smile
    • looona Re: moja suknia :) 07.03.13, 08:55
      Suknia jest ślicznasmile Wg mnie pasuje do niej romantyczne, delikatne i lekkie upięcie. Wydaje mi się, że bez żadnych kwiatków i ozdobników, bo sama suknia jest ozdobna (koronka + wstążka).
      • a.fer Re: moja suknia :) 07.03.13, 21:42
        suknia jest w sumie prosta, ale koronka ją dość ubogaca i warto wyeksponować to wycięcie na plecach. upięcie powinno być romantyczne, jakiś delikatny nieład, upięcie z delikatnie pokręconych włosów, ale nie jakiś mocno upięty kok, tylko upięcie luźne, z kilkoma wypuszczonymi pasemkami, ale bez żadnych udziwnień typu warkoczyki, kwiatki, dekoracyjne spinki. czyli po prostu romantyzm i prostota smile
    • tasieks Re: moja suknia :) 12.04.13, 22:19
      warkocz schodzący na bok smile zależy jak długie masz te włosy i jak gęste, żeby nie wyszedł mysi ogonek
    • mijo81 Re: moja suknia :) 14.04.13, 14:44
      Totalna beznadzieja smile
    • nabakier Re: moja suknia :) 14.04.13, 16:12
      Piękna smile
    • kol.3 Re: moja suknia :) 14.04.13, 20:41
      Suknia ogólnie b. ładna, moje wątpliwości budzi olbrzymi dekolt na plecach. Jestem zwolenniczką dość ograniczonych dekoltów w sukniach ślubnych. Ważne są w tej sytuacji piękne plecy i zdrowa skóra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka