aniapop2 06.03.13, 10:25 Dziewczyny, ślub w lipcu Zamówiłam taką suknię: Co o niej myślicie? Odwrotu już nie ma bo zaliczka zapłacona, ale zapytam Was jeszcze o opinie Jaka fryzura do niej? Mam długie, proste włosy. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix-kiddo Re: moja suknia :) 06.03.13, 10:30 Bardzo ładna, lubię koronki. Jeśli masz długie włosy, to proponowałabym jakieś ładne upięcie, niekoniecznie trywialny kok. Radziłabym Ci iść do zaufanej fryzjerki ze zdjęciami sukni na fryzurę próbną. Odpowiedz Link Zgłoś
amancjuszka Re: moja suknia :) 06.03.13, 10:33 Ładna, ale na pewno dla bardziej szczupłych i malo biusciastych Ukryje nogi, to ok. Wg. mnie powinnas upiąć włosy, ale jezeli masz do ramion mozna takze by bylo zostawic lekko falowane. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.anna39 Re: moja suknia :) 06.03.13, 11:51 Suknia piękna, dobry wybór włosy powinnaś mieć spięte, aby było widać efektowne wykończenie na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
lan83luc Re: moja suknia :) 06.03.13, 16:14 Bardzo ładna mimo, ze nie w moim guscie. Ja bym do tego proponowała moze coś w stylu lat 40-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: moja suknia :) 06.03.13, 22:59 Mierzyłam ją i myślę że to świetny wybór. Zdecydowałaś się na wersję z koronką bawełnianą czy syntetyczną? Co do fryzur to mógłby być któryś z koków stąd: kobietamag.pl/fryzury-slubne-nasze-propozycje-35-zdjec/ Warkocze nie, bo całość będzie przesłodzona. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: moja suknia :) 06.03.13, 23:00 I wygląda dużo lepiej w realu niż na zdjęciu. Ja bym nie rozkładała trenu, dużo lepiej tył sukni się prezentuje z podpiętym trenem IMO. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapop2 Re: moja suknia :) 07.03.13, 15:45 Koronka bawełniana dzięki za pozytywne opnie Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: moja suknia :) 07.03.13, 22:23 aniapop2 napisała: > Koronka bawełniana No to oczywiście tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
looona Re: moja suknia :) 07.03.13, 08:55 Suknia jest śliczna Wg mnie pasuje do niej romantyczne, delikatne i lekkie upięcie. Wydaje mi się, że bez żadnych kwiatków i ozdobników, bo sama suknia jest ozdobna (koronka + wstążka). Odpowiedz Link Zgłoś
a.fer Re: moja suknia :) 07.03.13, 21:42 suknia jest w sumie prosta, ale koronka ją dość ubogaca i warto wyeksponować to wycięcie na plecach. upięcie powinno być romantyczne, jakiś delikatny nieład, upięcie z delikatnie pokręconych włosów, ale nie jakiś mocno upięty kok, tylko upięcie luźne, z kilkoma wypuszczonymi pasemkami, ale bez żadnych udziwnień typu warkoczyki, kwiatki, dekoracyjne spinki. czyli po prostu romantyzm i prostota Odpowiedz Link Zgłoś
tasieks Re: moja suknia :) 12.04.13, 22:19 warkocz schodzący na bok zależy jak długie masz te włosy i jak gęste, żeby nie wyszedł mysi ogonek Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: moja suknia :) 14.04.13, 20:41 Suknia ogólnie b. ładna, moje wątpliwości budzi olbrzymi dekolt na plecach. Jestem zwolenniczką dość ograniczonych dekoltów w sukniach ślubnych. Ważne są w tej sytuacji piękne plecy i zdrowa skóra. Odpowiedz Link Zgłoś