abihsba 29.08.13, 14:52 Pomagajmy sobie wzajemnie w tarapatach i doradzajmy sobie Czy tylko ja nie wiem w co włożyć ręce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siuxwawa Re: Panne Młode 2014 - łączmy się 29.08.13, 18:41 Ja uważam, że mimo wszystko nie ma aż tyle załatwiania, może dlatego, że spodziewałam sie, że będzie dużo gorzej. A jak się okazało to tylko mity Mam ślub w sierpniu 2014. Odpowiedz Link Zgłoś
patiana Re: Panne Młode 2014 - łączmy się 29.08.13, 22:49 Ja też myślałam że będzie źle.... Załatwione : -Sala (zaliczka) - Dj (zaliczka) - Foto-video (wybrane) Ślub 1 marca 2014r. Odpowiedz Link Zgłoś
abihsba Re: Panne Młode 2014 - łączmy się 30.08.13, 07:16 Mój ślub - 16 sierpnia 2014 Załatwione: sala kościół nauki i poradnia DJ fotograf sukienka Save the Date Jest coś czego się obawiacie albo przed czym się stresujecie? U mnie tak było w sukienką, ale pozostałe było ok Odpowiedz Link Zgłoś
siuxwawa Re: Panne Młode 2014 - łączmy się 30.08.13, 07:42 abihsba to już widzę bardzo dużo macie ogarnięte. Save the date dawaliście osobiście każdemu? Ja na razie: sala, dj, foto, ale zaręczylismy się miesiąc temu Odpowiedz Link Zgłoś
abihsba Re: Panne Młode 2014 - łączmy się 30.08.13, 08:32 Tym którzy mieszkają nie za daleko to tak, ale reszta dostała pocztą Otrzymali breloki z naszymi imionami i datą ślubu oraz dołączona kartka z informacjami Odpowiedz Link Zgłoś
majowa_kotka Re: Panne Młode 2014 - łączmy się 30.08.13, 09:55 > Czy tylko ja nie wiem w co włożyć ręce? U mnie odwrotnie - nie wiem, co jeszcze mogłabym załatwić. Zaklepaliśmy już księdza, salę, fotografa i wstępnie kapelę. Nauki zaczynamy za miesiąc. Mam już kieckę i upatrzyłam do niej buty, powoli rozglądam się za zaproszeniami (po doświadczeniach znajomych chcę najpierw zamówić kilka próbek). Odpowiedz Link Zgłoś
siuxwawa Re: Panne Młode 2014 - łączmy się 30.08.13, 13:23 pochwalicie się swoimi sukniami? Ja byłam w salonach i nic nie mogłam znalezc dla siebie, więc na 90% zlecę szycie, ale to dopiero w przyszłym roku. Ale póki co poszukuję inspiracji. Odpowiedz Link Zgłoś
majowa_kotka Re: Panne Młode 2014 - łączmy się 30.08.13, 13:49 Mojej chyba nie ma w Internecie, ale ta jest bardzo podobna: Odpowiedz Link Zgłoś
abihsba Re: Panne Młode 2014 - łączmy się 30.08.13, 13:56 Ja kupiłam swoją sukienkę w salonie sukien ślubnych - Karina Tam jest bardzo duży wybór Odpowiedz Link Zgłoś
siuxwawa Re: Panne Młode 2014 - łączmy się 03.09.13, 22:08 Ja dziś byłam w kancelarii. Ślub będę miałą tam, gdzie jestem zameldowana (gdzie zamieszkamy po ślubie), gdzie miałam wszytskie sakramanty (chrzest, komunię i bierzmowanie). Tylko parę lat temu przeprowadziłam się, a tym samym zmieniłam parafię. Nic mnie z nią nie łączy, poza przyjmowaniem kolędy w domu. I teraz mam wątpliwości, czy będę musiała płacić półślubek w parafii obecnego miejsca zamieszkania? Może któraś z Was jest bardziej poinformowana? Teraz naszły mnie pewne wątpliwości. Pierwotnie mieliśmy mieć slub w moim "obecnym" kosciele, ale przeraziła nas cena, w drugim kosciele taniej, pomimo, że jest to bazylika... Odpowiedz Link Zgłoś