Dodaj do ulubionych

Prezent ślubny

27.10.13, 21:33
Hej, moi przyjaciele biorą w listopadzie ślub i chciałabym podarować im orginalny prezent.
Znalazłam na youtube coś takiego
www.youtube.com/watch?v=cbGfgW0VXao
W sumie to jestem zdecydowana, tylko nie wiem czy wybrać ich jakieś wspólne zdjęcie z której z imprez czy zaczekac do slubu i wybrać jakieś ładne zdjęcie z wesela? Chciałabym żeby była to pamiątka ślubna a jak wybiorę zwykłe zdjęcie to już nie będzie to pamiątka ze slubu. Ale z drugiej strony nie mam pomysłu na inny prezent...sad
Obserwuj wątek
    • szkrab_pimpek Re: Prezent ślubny 28.10.13, 07:10
      nie kupowałabym tego na twoim miejscu. Jeśli Ci się podoba kup sobie ale na prezent nie kupowałabym tego...
      • marlen115 Re: Prezent ślubny 15.12.13, 17:30
        Też bym tego nie kupiła jako prezent slubny. Na 18, parapetówkę, imieniny, urodziny - tak. Po co parze ślubnej taki prezent? Pomyslałabym o czymś praktyczniejszym, coś co się im przyda.
    • kantr Re: Prezent ślubny 02.11.13, 15:58

• kantr Re: Prezent ślubny 02.11.13, 16:02
      Ja mimo wszystko dałabym w prezencie w kopercie pieniądze. Niech Młodzi mają kasę na startsmile do tego dajcie dobre wino lub szampana. Pozdrawiam.
    • czarna_sarna Re: Prezent ślubny 02.11.13, 17:39
      Jak dla mnie pomysł jest ok.
      Kasa kasą, zawsze się przyda i można wydać na co się chce, ale my z mężem dostaliśmy oprócz pieniędzy nasz portret, który wisi w sypialni.Kilka dobrych win też spoko, ale szybko wypiliśmy i zapomnieliśmy, że były big_grin
    • zuska92zuska Re: Prezent ślubny 26.11.13, 23:12
      Ha ha, dzięki smile
      Już wiem co dam mojemu miśkowi na gwiazdkę wink
    • aleksandra984 Re: Prezent ślubny 15.12.13, 12:50
      chyba na gwiazdkę lepsza okazja, ale pisałam do typa, to mówi że po 19 nie przyjumuje zamówień.
    • 3edyta123 Re: Prezent ślubny 02.01.14, 21:37
      A ja zastanawiam się, czy, z racji, że to moja bardzo bliska przyjaciółka i pomagam jej w przygotowaniach, to chciałabym zamówić dla młodych dziewczynę, która gra na skrzypcach w czasie ceremonii ślubnej. Hanię można posłuchać we Wrocławiu (tam też odbędzie się ślub). Dziewczyna ma naprawdę ogromny talent i myślę, że będzie to ładnie wyglądało na płycie z wesela i uświetni ceremonię, a poza tym młodym dam kopertę wink
    • andrzejc0 Re: Prezent ślubny 15.01.14, 15:50
      Dla mnie pomysł jest ok.
      • malwiniako Re: Prezent ślubny 25.01.14, 19:34
        Myślę, że teraz najlepiej dać po prostu pieniądze. Nie chciałabym dostać nietrafionych prezentów z którymi nie wiadomo potem co zrobić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka