niki_23 30.09.04, 13:51 Prosze o pomoc!!! Szukam sprawdzonego i dobrego zespołu na wesele w przyszłym roku. Z góry dziękuję za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aneta Re: Pomocy! szukam ZESPOŁU!!! IP: 81.15.254.* 01.10.04, 08:34 A gdzie ma się odbyć wesele? Bo to istotne co do zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
alibi2 Re: Pomocy! szukam ZESPOŁU!!! 01.10.04, 08:39 Gość portalu: Aneta napisał(a): > A gdzie ma się odbyć wesele? Bo to istotne co do zespołu. DLA NAS TO NIE MA ZNACZENIA, BO BAWIMY GOŚCI W CAŁYM KRAJU. CHOĆ JAK WIADOMO, IM DALEJ TYM DROŻEJ NIESTETY. POZDRAWIAMY PRZYSZŁYCH NOWOŻEŃCÓW. MALKONTENTOM DZIĘKUJEMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Pomocy! szukam ZESPOŁU!!! IP: 81.15.254.* 01.10.04, 08:47 właśnie dlatego pytam Jak się odpowiednią sumkę zapłaci to pewnie każdy zespół pojedzie, gdzie tylko sobie zażyczymy. Jednak dba się o to, by koszty nas nie przerosły. Tak więc ponawiam swoje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
niki_23 Re: Pomocy! szukam ZESPOŁU!!! 04.10.04, 13:52 wesele odbędzie się w Nadarzynie k/Wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duet_bojan Re: Pomocy! szukam ZESPOŁU!!! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 04:03 JAKI ZESPÓŁ - TAKIE WESELE - czyli: Jaki zespół wybrać? · Duży?, czy mały? Zespół 4-o , lub 5-cio osobowy, to dodatkowe koszty, Jeśli robimy wesele w restauracji to musimy zapłacić za zespół tak jak za gości ,czyli co najmniej 100 zł od osoby za konsumpcję.Poza tym, wynagrodzenie dla 4 lub 5 osób musi być zdecydowanie większe niż dla duetu małżeńskiego, który wykona tę samą pracę za mniejsze pieniądze. · Męski?, czy z wokalistką?. Nienajlepiej wygląda facet ,który śpiewa: "...Małgośka mówią mi...",czy "...Wyszłam za mąż, zaraz wracam..." czy „Mój piękny Panie, raz zobaczony w technikolorze" [chyba że jest to impreza dla gejów]. W duecie damsko-męskim, wszystko jest na właściwym miejscu. · Tzw. „żywa muzyka"?, czy zestaw dobrych instrumentów klawiszowych? Nie oszukujmy się. Kto z was chodzi na koncerty? Nikt. Wszyscy słuchamy muzyki z radia i telewizji. Kto jest w stanie słuchać przez 12 godzin, grania na czterech instrumentach „na jedno kopyto"?.Nawet abstynent zwymiotuje. Wiele przebojów nie da się zagrać „na żywo", bo wychodzi to żałośnie. Dobra muzyka elektroniczna, pozwala : · dobrać aranżację do każdej wykonywanej piosenki, dzięki czemu słuchacz się nie nudzi bo każdy utwór brzmi inaczej, z innym zestawem instrumentalnym. · dostosować brzmienie do akustyki sali w której jest impreza. Jeśli te argumenty są przekonujące, jeśli chcesz aby impreza która organizujesz, była udana, zadzwoń do nas. Jeśli wybrany przez Ciebie termin będzie zajęty i zgodzisz się go przesunąc na taki który nam odpowiada, to możesz uzyskać dużą zniżkę. Do naszego wynagrodzenia nie doliczamy żadnych dodatkowych kosztów, np. „za dojazd".Cena jest „od imprezy" i jeśli goście dobrze się bawią, to nie żądamy dopłaty za jej przedłużenie Obsługujemy woj.:Lubuskie, wielkopolskie dolnośląskie Tel:[068] 378 11 88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enenka Re: Pomocy! szukam ZESPOŁU!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 18:44 podaję kontakt do zespołu z Mszczonowa - bawią gości bardzo fajnie, mają niezły pomysł na oczepinową zabawę - tel 0-602 755507. Organizując wiele wesel w okolicy (hotele i restauracje ) widziałam same pozytywne reakcje na ich granie pozdrawiam\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clar Re: Pomocy! szukam ZESPOŁU!!! IP: *.wam.bp / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 10:45 A ja mogę polecić zespół z Lublina MAYDAY.Mają swoją stronę, więc można posłuchać jak śpiewają.... Naprawdę fajnie!!!Będą u nas grać w przyszłym roku na weselu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Pomocy! szukam ZESPOŁU!!! IP: *.c151.petrotel.pl 03.11.04, 09:47 Jak w którymś z poprzednich postów było zastanów się co chcesz mieć? Czy muzyków grających na żywo (tych będzie więcej i będą drożsi) czy liczy się sposób bawienia gości, podejście do wykonywanej pracy. Ja nie gram, ale filmuję i kiedy jestem pytany o podanie zespołu staram się poznać oczekiwania młodych i zawsze jestem w stanie taki zespół polecić. Znam np. kapelę, w której jak perkusista złamał rękę to mimo to przyszedł na wesele, bo nikt tak jak on nie potrafił poprowadzić zabawy. Życzę młodym trafnych wyborów, a kapelom niegrymaśnych pracodawców. Pozdrawiam wszystkich Jarek Odpowiedz Link Zgłoś