Gość: Anna IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 10:43 Bylismy wczoraj na Targach, strasznie duzo ludzi, ale zaklepalismy juz fotografa kamerzystę i upatrzyłam sobie piekna suknię. Jestem ciekawa jakie sa wasze wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magdalena Re: Targi ślubne Poznań IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 11:15 Ja tez bylam bardzo mi sie podobaBo tez wybralam fotografa i video, a w arenie to nawet snieg padaB widzieliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
panda102 Re: Targi ślubne Poznań 24.01.05, 11:27 Strasznie dużo ludzi na małej powierzchni. Sukienki - załamka. Wszystkie z gorsetami, w takim samym stylu. Ale sam pomysł i idea targów jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funia Re: Targi ślubne Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:00 tez bylismy - idea fajna, knajpa zaklepana (po wczesniejszym rozpoznaniu) tylko kiecki - wszystkie na jedno "kopyto" mialam nadzieje, ze znajde ta jedyna. A w ogole jestem przerazona - takie nieciekawe - a jakie ceny?? a jak ktos chce prosta, ale elegancka??? - takiej opcji nie znalazlam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Targi ślubne Poznań IP: *.echostar.pl 24.01.05, 16:45 Byałam, show sukni bardzo mi sie podobał był urozmaicony, tylko ze ceny strasznie wysokie!!! na razie mam wstepne rozpoznanie , musimy pare spraw wspolnie przemyslec i ustalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Targi ślubne Poznań IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 18:26 No własnie którzy fotografowie i kamerzyści zrobili na was największe wrazenie? ??? co prawada zaklepalismy z narzeczonym fotografa i kamerzystę ale jestem ciekawa czy nasz wybór był trafny... Odpowiedz Link Zgłoś
violla5 Re: fotografowie 24.01.05, 19:50 Zainteresowało mnie pare ofert fotografów i videofilmowców ,mimo,że mam wstepna rezerwacje, jestem ciekawa co sądzicie np: o fimach: maxpro i fotobern? Odpowiedz Link Zgłoś
julita232 Re: złośliwa konkurencja?! 25.01.05, 23:27 Ja już dokonałam wyboru i jestem zadowolona(wybrałam foto styl)bo fotografem jest prawdziwy artysta asp, a nie fotograf z przypadku), myślałam ,że na forum weselnym ludzie będą się wspierać i cieszyć ze swoich wyborów,ale widzę ,że nie ma sensu!!! Podejrzewam,że to jakiś złośliwy fotograf pisze,który pewnie ma wysokie ceny i nie posiada studia, ja widział zdjęcia foto styl na żywo i u koleżanki i uważam ,że są piękne.Ja dokonałam wyboru i cieszę się z tego! Widzę,że dzielenie się opiniami i przygotowanianiami do tak ważnego i szczesliwego dnia spotyka się na tym forum tylko z krytyką (podejrzewam złośliwej konkurencji) Kończ waść wstydu oszczędź sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga-24 Re: Targi ślubne Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:03 Ja tez bylam i choc wiem gdzie zamowie skienke to generalnie jestem zalamana poziomem tych targow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Targi ślubne Poznań IP: *.zeto.com.pl 24.01.05, 22:34 Bylam na targach i zastanawiam sie nad wyborem Foto Styl Poznań , ciekawe co myslicie na ten temat mojego wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
julita232 Re: Targi ślubne Poznań 24.01.05, 22:48 Cześć, ja mam ślub sierpniu, mam zaklepany termin w foto stylu moja koleżanka miała ślub we wrzesniu 2004,wzięła ich na ślub i była zadowolona, widziałam jej zdjęcia i mi się podobały, videofilmowaniem na slubie zajmie sie u nas firma baj studio z poznania (równiez z polecenia kolezanki), bardzo przyjemny człowiek się tym zajmuje warto zajrzec na strone www.Pozdrawiam w razie pytań pisz na skrzynke mailowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funia Re: Targi ślubne Poznań IP: *.icpnet.pl 25.01.05, 16:31 Ja zdecydowanie polecam T.Tomkowiaka zaklepałam juz termin, zdjęcia super pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
julita232 Re: Targi ślubne Poznań 25.01.05, 18:57 Tak to prawda! tomkowiak ma fajne zdjęcia, ale foto styl ma lepsze ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funia Re: Targi ślubne Poznań IP: *.icpnet.pl 25.01.05, 20:54 ale nie tak fajne zdjęcia...prawda Odpowiedz Link Zgłoś
julita232 Re: Targi ślubne Poznań 25.01.05, 22:05 Moim zdaniem zdjecia foto styla sa fajne równie jak tomkowiaka, a ceny sa bardzo dobre(dlatego zamowilismy tam zdjecia), w cenie ktora oferuje tomkowiak ja mogę zamówić sobie w foto stylu: plener, reportaz i studio (czyli full opcje) tak samo w firma baj videofilmowanie maja dobre ceny 850zl. za videofilmowanie +dvd i kopie dla rodziców, mysle ze na rynku jest duzo firm w przystepnych cenach, trzeba tylko dobrze poszukac ja np; zakupiłam suknie slubna za 1500zł. nowa w visual chris-wyglada pięknie a w cymbelina o podobnym kroju kosztowała 2999zl., dla mnie kazdy grosz sie liczy, uwazam ze mozna znaleźć firmy o przystepnych cenach.Pozdrawiam cię Funiu i zyczę miłych a zarazem bardzo wciągających poszukiwań zwłaszcza sukien ślubnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Targi ślubne Poznań foto styl IP: *.icpnet.pl 25.01.05, 23:13 Zdjęcia Foto Styl sa mało spontaniczne, brakuje w nich radości i tego czegoś co widać u tomkowiaka, sa takie sztuczne... Zastanawiam sie jeszcze nad nimi - cena rzeczywiście atrakcyjna... slub w pazdzierniku a oni maja studio. Po targach mam sporo mozliwosci wyboru. Zobaczymy co bedzie najlepsze. Pozdrawiam wszystkich szukajacych. julita232 napisała: "Moim zdaniem zdjęcia foto styla sa fajne równie jak tomkowiaka" Odpowiedz Link Zgłoś
julita232 Re: 25.01.05, 23:28 Ja już dokonałam wyboru i jestem zadowolona(wybrałam foto styl)bo fotografem jest prawdziwy artysta asp, a nie fotograf z przypadku), myślałam ,że na forum weselnym ludzie będą się wspierać i cieszyć ze swoich wyborów,ale widzę ,że nie ma sensu!!! Podejrzewam,że to jakiś złośliwy fotograf pisze,który pewnie ma wysokie ceny i nie posiada studia, ja widział zdjęcia foto styl na żywo i u koleżanki i uważam ,że są piękne.Ja dokonałam wyboru i cieszę się z tego! Widzę,że dzielenie się opiniami i przygotowanianiami do tak ważnego i szczesliwego dnia spotyka się na tym forum tylko z krytyką (podejrzewam złośliwej konkurencji) Kończ waść wstydu oszczędź sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
iza70 Re: foto styl 27.01.05, 14:18 Cześć Julitko! Byłam na stronie www.fotostyl.poznan.pl, widziałm zdjęcia i bardzo mi się spodobały (sa normalne, a nie jakieś takie na żwirowni na torach Myślę ,że dobry wybórpowodzenia w przygotowaniach. Nasz ślub 3.06.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: julita232 IP: *.icpnet.pl 27.01.05, 22:37 nie jestem z konkuerncji i daleko mi od złoslwosci moge mieć swoje zdanie prawda? Tobie sie podoba mały fiat a mnie alfa romeo. Tak jest w tym przypadku... Trudno kazdy moze miec swoje zdanie uszanuj to... Proszę Ciesze sie ze wybrałaś foto styl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funia Re: Targi ślubne Poznań foto styl IP: *.icpnet.pl 26.01.05, 11:38 No własnie mało spontaniczne tego słowa mi brakowało, mam jeszcze na oku młodego fotografa zdaje się ze nazywa się simon, ale cena jest dla nas nie przyjecia...planuje zadzwonic i się troche potargować... Zalezy nam na fajnych zdjęciach świerzego oka, trochę szaleństwa, tyle zabawnych rzeczy dzieje sie podczas tego dnia, chcemy kogos kto sprawnie profesjonalnie to wyłapie... Nie chcemy tylko poprawnych zdjęć...oczekujemy czegoś więcej. Jeśli chodzi o suknię to mam juz zamówioną elegancka skromną za przystepną cenę pozdrawiam. kwestia wyboru fotografa czy kamerzysty czy sukni jest indywidualną sprawa kazdej z nas... ja napisałam czego oczekuje i czego w zwiazku z tym szukam, Funia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VISUAL CHRIS Re: Targi ślubne Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:58 Dziękuje ślicznie za wybór i jak Pani sama wie nasze sukienki niczym nieustępują inynn znajdującym się w drogich salonach,no może ceny mamy niskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bułka zenska Re: Targi ślubne Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:21 hmm a ja sie zastanawiam, czy w ogole brac ekipe kamerowa??? kurcze 1000 zł czy 1500 zł to kupa kasy!! zdjecia bedzie robila rodzina (mam troche fotografow/plastykow w rodzinie). Wiem, ze kilka zdjec "ustawionych" by sie przydalo, ale kasy juz tyle na to idzie, ze... wyjdzie jak nic 10.000 zł na 1 malzonka... a ceny kiecek po prostu mnie powalily... kobialki czy Wy kupujecie kiecki po 2 tys. na ten 1 dzien?? wiem, ze wypozyczenie tez swoje kosztuje (ok. 500-600 za ten jeden dzien, i jeszcze kaucja ze 1500... tylko wesele to wesele i jak mi sie cos przydarzy... to zedra z kaucji!!)- czyli wyjdzie prawie koszt nowej... w ogole w pozyczonej isc jakos nieswojo... krece sie z tym tematem jak pies wkolo swojego ogona i nie wiem co dalej... macie jakies opcje?? genialne krawcowe czy jak?? myslalam, ze jak 1000 zł wydam na kiecke na ten 1 dzien to wystarczy, ale widze, ze w zadnym wypadku nie jest to realna kwota... pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funia Re: Targi ślubne Poznań IP: *.icpnet.pl 26.01.05, 16:06 Moja kolerzanka szyła u krawcowej która się specjalizuje właśnie w szyciu sukni slubnych, uszyta pieknie kazdy detal doprowadzony do perfekcji...za uszycie wzieła 600 zł, sam materiał i dodatki dostarczyła jej własnie moja kolerzanka. 1 sumie cała sukienka kosztowała ok 1500...jest tak skonstruowana że po małej przeróbce można ją jeszcze będzie wykorzystać na bal albo jakąs oficjalną imprę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulka zenska Re: Targi ślubne Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:32 Funiu a mozesz dac namiary na ta pania krawcowa - mam nadzieje, ze ona gdzies z Poznania jest???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do funi Re: Targi ślubne Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:33 Funiu a mozesz dac namiary na ta pania krawcowa - mam nadzieje, ze ona gdzies z Poznania jest???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funia Re: Targi ślubne Poznań IP: *.icpnet.pl 26.01.05, 17:31 dobrze tylko muszę dorwać swoją kolerzanke, juz pisze do niej esemesa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Visual Chris Re: Targi ślubne Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:05 Droga bułka zenska-no taki nik?? zapraszam do renomowanej pracowni sukien po nową sukienkę uszytą tylko dla Ciebie i z naszych materiałów w ceni od 800- 1300zł,wystarczy troszkę poszukać a nie zalamywać się -wiemy że w centrum Poznia jest strasznie drogo dlatego wychodzimy wam na przeciw z dobrym towarem za niższą cene!!!!! Serdecznie Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulka zenska Re: Targi ślubne Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:16 tak bulka zenska to taki nick, jest jeszcze bulka meska)) dziekuje VISUAL CHRIS i obiecuje, ze sie do Was pofatyguje, tym bardziej, ze mam foto fajnej sukni i musze sie dowiedziec czy mi taka uszyjecie, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: fotograf Poznań IP: *.echostar.pl 27.01.05, 13:57 szukasz fotografa? zajrzyj na strone narzeczeni.net/fotograf/ Odpowiedz Link Zgłoś
foto_styl Re: Konkurs Foto Styl 28.01.05, 10:45 Wszystkim którzy odwiedzili nasze stoisko, dziękujemy! Zapraszamy do udziału w konkursie -szczegóły na stronie! Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś