Dodaj do ulubionych

Targi ślubne Poznań

IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 10:43
Bylismy wczoraj na Targach, strasznie duzo ludzi, ale zaklepalismy juz
fotografa kamerzystę i upatrzyłam sobie piekna suknię.
Jestem ciekawa jakie sa wasze wrażenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalena Re: Targi ślubne Poznań IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 11:15
      Ja tez bylam bardzo mi sie podobaBo tez wybralam fotografa i video, a w arenie
      to nawet snieg padaB widzieliscie?
    • panda102 Re: Targi ślubne Poznań 24.01.05, 11:27
      Strasznie dużo ludzi na małej powierzchni. Sukienki - załamka. Wszystkie z
      gorsetami, w takim samym stylu. Ale sam pomysł i idea targów jest w porządku.
    • Gość: funia Re: Targi ślubne Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:00
      tez bylismy - idea fajna, knajpa zaklepana (po wczesniejszym rozpoznaniu) tylko
      kiecki - wszystkie na jedno "kopyto" mialam nadzieje, ze znajde ta jedyna. A w
      ogole jestem przerazona - takie nieciekawe - a jakie ceny?? a jak ktos chce
      prosta, ale elegancka??? - takiej opcji nie znalazlam...
      • Gość: aska Re: Targi ślubne Poznań IP: *.echostar.pl 24.01.05, 16:45
        Byałam, show sukni bardzo mi sie podobał był urozmaicony, tylko ze ceny
        strasznie wysokie!!! na razie mam wstepne rozpoznanie , musimy pare spraw
        wspolnie przemyslec i ustalic.
    • Gość: Anna Re: Targi ślubne Poznań IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 18:26
      No własnie którzy fotografowie i kamerzyści zrobili na was największe wrazenie?
      ??? co prawada zaklepalismy z narzeczonym fotografa i kamerzystę ale jestem
      ciekawa czy nasz wybór był trafny...
      • violla5 Re: fotografowie 24.01.05, 19:50
        Zainteresowało mnie pare ofert fotografów i videofilmowców ,mimo,że mam wstepna
        rezerwacje, jestem ciekawa co sądzicie np: o fimach: maxpro i fotobern?
        • julita232 Re: złośliwa konkurencja?! 25.01.05, 23:27
          Ja już dokonałam wyboru i jestem zadowolona(wybrałam foto styl)bo fotografem
          jest prawdziwy artysta asp, a nie fotograf z przypadku), myślałam ,że na forum
          weselnym ludzie będą się wspierać i cieszyć ze swoich wyborów,ale widzę ,że nie
          ma sensu!!!
          Podejrzewam,że to jakiś złośliwy fotograf pisze,który pewnie ma wysokie ceny i
          nie posiada studia, ja widział zdjęcia foto styl na żywo i u koleżanki i
          uważam ,że są piękne.Ja dokonałam wyboru i cieszę się z tego!

Widzę,że dzielenie się opiniami i przygotowanianiami do tak ważnego i
          szczesliwego dnia spotyka się na tym forum tylko z krytyką (podejrzewam
          złośliwej konkurencji)

Kończ waść wstydu oszczędź sobie....
    • Gość: aga-24 Re: Targi ślubne Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:03
      Ja tez bylam i choc wiem gdzie zamowie skienke to generalnie jestem zalamana
      poziomem tych targow
      • Gość: Majka Re: Targi ślubne Poznań IP: *.zeto.com.pl 24.01.05, 22:34
        Bylam na targach i zastanawiam sie nad wyborem Foto Styl Poznań , ciekawe co
        myslicie na ten temat mojego wyboru?
        • julita232 Re: Targi ślubne Poznań 24.01.05, 22:48
          Cześć, ja mam ślub sierpniu, mam zaklepany termin w foto stylu moja koleżanka
          miała ślub we wrzesniu 2004,wzięła ich na ślub i była zadowolona, widziałam jej
          zdjęcia i mi się podobały, videofilmowaniem na slubie zajmie sie u nas firma
          baj studio z poznania (równiez z polecenia kolezanki), bardzo przyjemny
          człowiek się tym zajmuje warto zajrzec na strone www.Pozdrawiam w razie pytań
          pisz na skrzynke mailowa.
          • Gość: funia Re: Targi ślubne Poznań IP: *.icpnet.pl 25.01.05, 16:31
            Ja zdecydowanie polecam T.Tomkowiaka zaklepałam juz termin, zdjęcia super
            pozdrawiam
            • julita232 Re: Targi ślubne Poznań 25.01.05, 18:57
              Tak to prawda! tomkowiak ma fajne zdjęcia, ale foto styl ma lepsze ceny.
              • Gość: funia Re: Targi ślubne Poznań IP: *.icpnet.pl 25.01.05, 20:54
                ale nie tak fajne zdjęcia...prawda
                • julita232 Re: Targi ślubne Poznań 25.01.05, 22:05
                  Moim zdaniem zdjecia foto styla sa fajne równie jak tomkowiaka, a ceny sa
                  bardzo dobre(dlatego zamowilismy tam zdjecia), w cenie ktora oferuje tomkowiak
                  ja mogę zamówić sobie w foto stylu: plener, reportaz i studio (czyli full opcje)
                  tak samo w firma baj videofilmowanie maja dobre ceny 850zl. za videofilmowanie
                  +dvd i kopie dla rodziców, mysle ze na rynku jest duzo firm w przystepnych
                  cenach, trzeba tylko dobrze poszukacsmile ja np; zakupiłam suknie slubna za
                  1500zł. nowa w visual chris-wyglada pięknie a w cymbelina o podobnym kroju
                  kosztowała 2999zl., dla mnie kazdy grosz sie liczy, uwazam ze mozna znaleźć
                  firmy o przystepnych cenach.Pozdrawiam cię Funiu i zyczę miłych a zarazem
                  bardzo wciągających poszukiwań zwłaszcza sukien ślubnychwink
                  • Gość: Dorota Re: Targi ślubne Poznań foto styl IP: *.icpnet.pl 25.01.05, 23:13
                    Zdjęcia Foto Styl sa mało spontaniczne, brakuje w nich radości i tego czegoś co
                    widać u tomkowiaka, sa takie sztuczne... Zastanawiam sie jeszcze nad nimi -
                    cena rzeczywiście atrakcyjna... slub w pazdzierniku a oni maja studio. Po
                    targach mam sporo mozliwosci wyboru. Zobaczymy co bedzie najlepsze. Pozdrawiam
                    wszystkich szukajacych.

julita232 napisała:

"Moim zdaniem zdjęcia foto styla sa fajne równie jak tomkowiaka"

• julita232 Re: 25.01.05, 23:28
                      Ja już dokonałam wyboru i jestem zadowolona(wybrałam foto styl)bo fotografem
                      jest prawdziwy artysta asp, a nie fotograf z przypadku), myślałam ,że na forum
                      weselnym ludzie będą się wspierać i cieszyć ze swoich wyborów,ale widzę ,że nie
                      ma sensu!!!
                      Podejrzewam,że to jakiś złośliwy fotograf pisze,który pewnie ma wysokie ceny i
                      nie posiada studia, ja widział zdjęcia foto styl na żywo i u koleżanki i
                      uważam ,że są piękne.Ja dokonałam wyboru i cieszę się z tego!

Widzę,że dzielenie się opiniami i przygotowanianiami do tak ważnego i
                      szczesliwego dnia spotyka się na tym forum tylko z krytyką (podejrzewam
                      złośliwej konkurencji)

Kończ waść wstydu oszczędź sobie....

• iza70 Re: foto styl 27.01.05, 14:18
                        Cześć Julitko!
                        Byłam na stronie www.fotostyl.poznan.pl, widziałm zdjęcia i bardzo mi
                        się spodobały (sa normalne, a nie jakieś takie na żwirowni na torachsad
                        Myślę ,że dobry wybórsmilepowodzenia w przygotowaniach.

Nasz ślub 3.06.2005
                      • Gość: Dorota Re: julita232 IP: *.icpnet.pl 27.01.05, 22:37
                        nie jestem z konkuerncji i daleko mi od złoslwosci moge mieć swoje zdanie
                        prawda? Tobie sie podoba mały fiat a mnie alfa romeo. Tak jest w tym
                        przypadku... Trudno kazdy moze miec swoje zdanie uszanuj to... Proszę
                        Ciesze sie ze wybrałaś foto styl
                    • Gość: funia Re: Targi ślubne Poznań foto styl IP: *.icpnet.pl 26.01.05, 11:38
                      No własnie mało spontaniczne tego słowa mi brakowało, mam jeszcze na oku
                      młodego fotografa zdaje się ze nazywa się simon, ale cena jest dla nas nie
                      przyjecia...planuje zadzwonic i się troche potargować... Zalezy nam na fajnych
                      zdjęciach świerzego oka, trochę szaleństwa, tyle zabawnych rzeczy dzieje sie
                      podczas tego dnia, chcemy kogos kto sprawnie profesjonalnie to wyłapie...
                      Nie chcemy tylko poprawnych zdjęć...oczekujemy czegoś więcej.
                      Jeśli chodzi o suknię to mam juz zamówioną elegancka skromną za przystepną cenę
                      pozdrawiam.
                      kwestia wyboru fotografa czy kamerzysty czy sukni jest indywidualną sprawa
                      kazdej z nas... ja napisałam czego oczekuje i czego w zwiazku z tym szukam,
                      Funia
                  • Gość: VISUAL CHRIS Re: Targi ślubne Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:58
                    Dziękuje ślicznie za wybór i jak Pani sama wie nasze sukienki niczym
                    nieustępują inynn znajdującym się w drogich salonach,no może ceny mamy niskie
    • Gość: bułka zenska Re: Targi ślubne Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:21
      hmm a ja sie zastanawiam, czy w ogole brac ekipe kamerowa??? kurcze 1000 zł czy
      1500 zł to kupa kasy!! zdjecia bedzie robila rodzina (mam troche
      fotografow/plastykow w rodzinie). Wiem, ze kilka zdjec "ustawionych" by sie
      przydalo, ale kasy juz tyle na to idzie, ze... wyjdzie jak nic 10.000 zł na 1
      malzonka... a ceny kiecek po prostu mnie powalily... kobialki czy Wy kupujecie
      kiecki po 2 tys. na ten 1 dzien?? wiem, ze wypozyczenie tez swoje kosztuje (ok.
      500-600 za ten jeden dzien, i jeszcze kaucja ze 1500... tylko wesele to wesele
      i jak mi sie cos przydarzy... to zedra z kaucji!!)- czyli wyjdzie prawie koszt
      nowej... w ogole w pozyczonej isc jakos nieswojo... krece sie z tym tematem jak
      pies wkolo swojego ogona i nie wiem co dalej... macie jakies opcje?? genialne
      krawcowe czy jak?? myslalam, ze jak 1000 zł wydam na kiecke na ten 1 dzien to
      wystarczy, ale widze, ze w zadnym wypadku nie jest to realna kwota... pomocy!!!
      • Gość: funia Re: Targi ślubne Poznań IP: *.icpnet.pl 26.01.05, 16:06
        Moja kolerzanka szyła u krawcowej która się specjalizuje właśnie w szyciu sukni
        slubnych, uszyta pieknie kazdy detal doprowadzony do perfekcji...za uszycie
        wzieła 600 zł, sam materiał i dodatki dostarczyła jej własnie moja kolerzanka.
        1 sumie cała sukienka kosztowała ok 1500...jest tak skonstruowana że po małej
        przeróbce można ją jeszcze będzie wykorzystać na bal albo jakąs oficjalną
        imprę...
        • Gość: bulka zenska Re: Targi ślubne Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:32
          Funiu a mozesz dac namiary na ta pania krawcowa - mam nadzieje, ze ona gdzies z
          Poznania jestsmile????
        • Gość: do funi Re: Targi ślubne Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:33
          Funiu a mozesz dac namiary na ta pania krawcowa - mam nadzieje, ze ona gdzies z
          Poznania jestsmile????
          • Gość: funia Re: Targi ślubne Poznań IP: *.icpnet.pl 26.01.05, 17:31
            dobrze tylko muszę dorwać swoją kolerzanke, juz pisze do niej esemesa.
            pozdrawiam
      • Gość: Visual Chris Re: Targi ślubne Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:05
        Droga bułka zenska-no taki nik?? zapraszam do renomowanej pracowni sukien po
        nową sukienkę uszytą tylko dla Ciebie i z naszych materiałów w ceni od 800-
        1300zł,wystarczy troszkę poszukać a nie zalamywać się -wiemy że w centrum
        Poznia jest strasznie drogo dlatego wychodzimy wam na przeciw z dobrym towarem
        za niższą cene!!!!! Serdecznie Zapraszamy
        • Gość: bulka zenska Re: Targi ślubne Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:16
          tak bulka zenska to taki nick, jest jeszcze bulka meskasmile)) dziekuje VISUAL
          CHRIS i obiecuje, ze sie do Was pofatyguje, tym bardziej, ze mam foto fajnej
          sukni i musze sie dowiedziec czy mi taka uszyjecie, pozdrawiam!
    • Gość: I Re: fotograf Poznań IP: *.echostar.pl 27.01.05, 13:57
      szukasz fotografa? zajrzyj na strone narzeczeni.net/fotograf/
      • foto_styl Re: Konkurs Foto Styl 28.01.05, 10:45
        Wszystkim którzy odwiedzili nasze stoisko, dziękujemy!
        Zapraszamy do udziału w konkursie -szczegóły na stronie!
        Pozdrawiamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka