Gość: justyskaM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:51 witam. kto z was bierze ślub w olsztynie i jak przygotowania? my bierzemy w lipcu- jest sala, kościół, dj a niedługo wybieram się do salonów slubnych może znajde jakas fajna sukienke w olsztyniemoże ktoś poleci mi jakieś autko retro do ślubu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: dziewczyny z OLSZTYNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:49 Witam , mogę Ci jedynie polecić fotografa z Olsztyna , robił u mnie foty - są super jak chcesz no napisz do mnie po namiary: martuchach@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rollsex Re: dziewczyny z OLSZTYNA 02.02.05, 13:23 Mogę polecić 4 SUPER auta retro do ślubu w Olsztynie: ROLLS-ROYCE Silver Cloud z 1964 r, CADILLAC Sixty Special z 1939 r, EXCALIBUR Phaeton z 1975 r (duży kabriolet, ale ma też sztywny dach "na wszelki wypadek") oraz CADILLAC Fleetwood 75 "limuzyna prezydencka" z 1968 r (9-osobowa). Można je obejrzeć na stronie www.stamps.republika.pl . Telefon do właściciela (089) 534 40 56, e- mail: stamps@europolstamps.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: dziewczyny z OLSZTYNA IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 09.02.05, 14:54 My w Olsztynie 30 kwietnia w Św. Józefie. Sukni jest full. Ja wypożyczam u Vivien Vigo - bardzo miła obsługa, profesjonalizm itd. Dziś bylam po dodatki w Cymbeline na Dąbrowszczaków i tam też miło i duży wybór ozdób na włosy, biżuterii itd. Masz zespół, czy dj'a? Autko bierzemy z korporacji taksówkowej- będzie taniej, więc retro Ci nie polecę. Napisz coś więcej, gdzie wesele (nasze w Kolorowej) i ślub. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuz20 Re: dziewczyny z OLSZTYNA IP: *.ped.uni.torun.pl 09.02.05, 22:40 Ja szukam namietnie wodzireja który poprowadzi wesele razem z orkiestra grająca na żywo, może znacie kogoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyskam Re: dziewczyny z OLSZTYNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:19 Fajnie ze sa tu dziewczyny z olsztyna, ja biore ślub 30 lipca w katedrze a wesele mam w restauracji "pod żaglami", słyszalam, ze dobre jedzonko i sa tam"inne" nietradycyjne wesela, my mamy dj'a własnie z tego lokalu, a co do samochodu retro to wciaz sie zastanawim - widzialam te dostepne w olsztynie ale sa drogie... a moze bryczka pojechac do slubu, co o tym sadzicie? wiekszosc mam juz zalatwione a sukienke upatrzona w salonie na partyzantow tylko nie mam nauk przedmałżenskich ... szukam dobrego fryzjera i makijazystki, macie jakeis namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: actina Re: dziewczyny z OLSZTYNA IP: *.univ.gda.pl 10.02.05, 20:43 Mam pytanie do dziewczyn z Olsztyna). Wybieram się do salonu sukien ślubnych Afrodyta, ale czytam w Waszych postach, że jest też u Was np. Cymbeline. Gdzie jeszcze warto zajrzeć?Polećcie, proszę, ciekawe salony wraz z ulicami, na których się znajdują. Do Afrodyty zajrzę po suknie Papilio, szukam oryginalnej sukienki, chętnie w innym kolorze niż biała i ecru. Pozdrawiam actina - trójmiasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyskam Re: dziewczyny z OLSZTYNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 23:01 hej. salony w olsztynie: Madonna ul. Dąbroszczaków 14 (dostaniesz tam suknie m.in. Cymbeline - ale powoli się wycofują z tej firmy - tam są suknie oryginalne); Madame Danuta ul. Kołłątaja 21; Vivien Vigo ul. Wilczyńskiego ( w niedzielę 13 lutego są targi ślubne w olsztynie będą prezentowane suknie z tej kolekcji); Ariane ul. Pieniężnego 5; zajrzyj na strony internetowe tych salonów ja osobiście polecam salon przy ul .Partyzantów - wybrałam tam śliczną suknię i taniutko 1650 zł a ze wszystkimi dodatkami tzn. welon, rękawiczki, stroik na szyję i do włosów no i buciki całość wyniesie mnie ok.2100 zł Życzę powodzenia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: actina Re: dziewczyny z OLSZTYNA IP: *.univ.gda.pl 11.02.05, 13:38 dziękuję))) zajrzę na strony tych salonów i na pewno wpadnę tam podczas wizyty w Olsztynie). A co do salonu Afrodyta? Warto? Są rzetelni, maja miłą obsługę? Może, któraś z Was była tam choć raz). pozdrawiam actina-trójmiasto Odpowiedz Link Zgłoś