Gość: justyskam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 10:14 Możesz mi podać namiary na swoją makijażystkę? rozglądałam się trochę po olsztynie ale ceny są dość wysokie... no i jeżeli masz fryzjera to też proszę o namiary. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kejt Re: Do Kejt z Olsztyna IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 17.02.05, 12:26 Już to gdzieś napisałam przed chwilą, ale chętnie powtórzę: fryzura i makijaż u p. Lucyny Zienkiewicz, w salonie na Wojska Polskiego. Próba kosztuje po 40 zł w każdym przypadku, a w dniu ślubu po 60, czyli razem za wszystko 200 zł. Dla mnie to super, tym bardziej, że mieszkam po drugiej stronie ulicy, więc dojście zajmie mi 2 minuty)) Pozdrawiam. P.S. Kiedy i gdzie masz ślub? My 30 kwietnia w Św. Józefie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyskam Re: Do Kejt z Olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:25 Hej,dzięki Kejt za namiary, dla mnie to troche daleko - mieszkam po drugiej stronie maista 30 kwietnia to juz niedługo ja też 30 ale lipca - też nie ma "r" w nazwie miesiąca ślub bierzemy w katedrze a wesele robimy w restauracji "pod żaglami" ze względu na specyficzne tam wesela - nie chcemy mieć tradycyjnego. mogę ci polecić dekoratorkę kościoła jeżeli nie masz. Mamy problem z fotografem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: Do Kejt z Olsztyna IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 18.02.05, 22:24 Napisz coś o "Pod żaglami". Czemu nietuzinkowe wesela tam robią? My wybraliśmy Kolorową. Podobno OK. Zdjecia robimy w Fotomaksie; na plener może być za zimno, a poza tym jeszcze nie ma o tej porze zieleni w pełni. Na miejscu możesz obejrzeć zdjęcia, które zrobili już innym parom. Calkiem fajne. Zresztą, to nie zdjęcia i nie suknia tak naprawdę się liczą. Acha, jeszcze coś. Jeśl nie masz welonu, to nie kupuj go u Vivien Vigo. Strasznie zdzierają! Tam kosztuje 150 - 180 zł, a np. na Dąbrowszczaków od 60 do 120 zł. Co do "r" w nazwie miesiąca, to macham na to ręką)) P.S. Czy wiesz, gdzie w Olsztynie kupić fajne (nie z "ceraty") buty? Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyskam Re: Do Kejt z Olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 12:23 restauracja :pod żaglami" słynie z innych wesel niż gdziekolwiek, a to za sprawą dj'a który tam pracuje - jeżeli ktoś zdecyduje sie na dj nie zespol to napewno bedzie inne wesele - swietnie prowadzi, jest wiele niespodzianek dla pary młodej jak również dla gości - konkursy, upominki itp. oglądaliśmy kasetę koleżanki, która miała tam wesele rok temu i mało nie popadaliśmy ze śmiechu zabawa naprawdę przednia. W fotomaxie mają fajne zdjęcia studyjne - podobają nam się jednak my chcemy raczej plener - fotografa nie mamy jak narazie. co do welonu to będę go zamawiała w salonie na partyzantów - upatrzyłam tam suknię - śliczna a w porównaniu do cen w innych salonach to bardzo tanio - 1650 zł a z dodatkami (rękawiczki, stroik na szyję i spinki na włosy, buciki oraz welon) ok. 2100 zl. welon długi, haftowany, dopasowany do sukni kosztuje 130 zl więc chyba niedrogo a buciki tez tanie i ładne ok.150 zł - ja wybrałam sobie takie na małym obcasie 4,5 cm tylko nie wiem czy wygodne bo nie mierzyłam ich ponieważ nie było ich w salonie a jedynie w katalogu ale mogą sprowadzić. masz dekoratorkę kościoła? ja mam namiary jak chcesz to ci prześlę. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś