kozaki_za_kolano 26.03.23, 17:51 Weszły na wystawę, ukradły jedzenie i zwiały 🙈 Bieda czy chytre stare baby z Olsztyna? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,187572,29599228,olsztyn-gang-seniorek-na-wystawie-mikolaja-kopernika-spakowaly.html#s=BoxOpImg5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatgris01 Re: Gang seniorek 26.03.23, 17:54 Bylo forum.gazeta.pl/forum/w,567,175622708,175622708,I_catering_wyparowal.html Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Gang seniorek 26.03.23, 17:54 Monty Python - Hell's Grannies (1971) (Lesley Judd) - 1080p HD Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Gang seniorek 26.03.23, 18:01 Ale to przecież normalne zjawisko wszędzie tam, gdzie dają darmowe jedzenie (konferencje, wernisaże etc.). Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_za_kolano Re: Gang seniorek 26.03.23, 18:12 Coś ty, bywam na takich eventach, ale z pudełkami nigdy nikogo nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Gang seniorek 01.04.23, 15:32 angazetka napisała: > Ale to przecież normalne zjawisko wszędzie tam, gdzie dają darmowe jedzenie (ko > nferencje, wernisaże etc.). > Też nie widziałam ludzi pakujących cateringu do lunchboxów. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.kwiatek Re: Gang seniorek 01.04.23, 18:57 Serio? Na każdą konferencję wkracza grupa obcych ludzi i wynosi cały poczęstunek w pudełkach? W życiu się nie spotkałam a swego czasu bywałam sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Gang seniorek 28.03.23, 08:32 Kiedyś znajoma miała zaproszenie na jakąś konferencję z wyszynkiem. Trochę za późno wyjechaliśmy więc ją wysadzilem pod Marriottem a sam szukałem miejsca do parkowania. Znalazłem wszedłem bez problemu na ten wyszynk. Pewnie inni też by mogli gdyby wiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Gang seniorek 28.03.23, 10:36 stasi1 napisał: > Kiedyś znajoma miała zaproszenie na jakąś konferencję z wyszynkiem. Trochę za p > óźno wyjechaliśmy więc ją wysadzilem pod Marriottem a sam szukałem miejsca do p > arkowania. Znalazłem wszedłem bez problemu na ten wyszynk. Pewnie inni też by m > ogli gdyby wiedzieli I nie widzisz różnicy w wejściu na wernisaż czy inną imprezę i zjedzeniu jednej kanapki/ciastka (albo pięciu), a przybyciu tamże z pudlem i załadowaniu doń wszystkiego ze stołu? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Gang seniorek 31.03.23, 22:01 Ale one może tez były zaproszone? Więc jakby co to tylko to co wyniosły. U mnie na studniówkę weszła na lewo akurat moja znajoma, raczej n ie dla mnie, tak przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Gang seniorek 28.03.23, 10:40 A może to jakiś manifest polityczny?Instytucja państwowa ,ceny wysokie,to weszły i ,,wyźarły,,to na co sobie nie mogą pozwolić bo za drogie 🤔🤔🤔 Odpowiedz Link Zgłoś