IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 07:46
Witam...czy ktos z szacownych Forumowiczow byl na jakims weselu zorganizowanym
w tym przybytku...taka Karczma w Nieporecie nad Zalewem Zegrzynskim...mam
propozycje by tam zrobic balowanie, ale cena jest troche spora, ale moze warto??
Obserwuj wątek
    • xandra67 Re: Klepisko 21.02.05, 08:03
      hej, byłam tam na weselu, w sumie było bardzo fajnie, ale atmosfera i zabawa
      typowo ludowa, wiec jesli tylko ktos lubi takie klimaty.... ale to chyba
      bardziej pasuje na jakąs imprezke towarzyską, a mniej na wesele, przynajmniej
      ja siebie sobie tam nie wyobrazam w białej sukni i szpilkach wsrod
      słomy....smile:smilesmile
      • dafni Re: Klepisko 21.02.05, 09:03
        Knajpa prezentuje się fajnie tyle, że ma niezbyt ciekawą lokalizację, bo przy
        samej dość ruchliwej drodze.
        • Gość: panna mł Re: Klepisko IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 21.02.05, 09:08
      • Gość: Antonio Re: Klepisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 18:32
        akurat zespol pewnie bylby inny a nie ludowy...a wystoj jest inny niz typowej
        polskiej schludnej sali weselnej...i wlasnie knajpa jest troche inna i stad moje
        pytanie
    • Gość: panna młoda Re: Klepisko IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 21.02.05, 09:10
      w klepisku mozna zrobic typowo ludową zabawę, często tsm jestem, dlatego ze
      uwielbiam takie klimaty -chociaz lokalizacja trochę odstraszasmile blisko godna
      polecenia jest knajpa w tym klimacie w jachrance -polecam
      • dafni Re: Klepisko 21.02.05, 10:18
        Ja z kolei Jachrankę odradzam. Byliśmy tam na rozmowie z menagerką, nawet
        chcieliśmy się zdecydować, ale później dowiedzieliśmy się o tym miejscu kilku
        rzeczy, które nas skutecznie odstraszyły.
        Po pierwsze ponoć są problemy z obsługą.
        A co najważniejsze zaraz obok góralskiej chaty jest tzw. miasteczko piknikowe i
        było prawie pewne, że równolegle z naszym weselem będzie tam inna impreza.
        Menagerka obiecywała, że to w żadne sposób nie będzie nam przeszkadzać, ale
        osoba,która zna dobrze to miejsce nie była już tego samego zdania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka