Dodaj do ulubionych

w czym na cywilny

IP: *.elpos.net 05.03.05, 19:39
w maju biorę ślub cywilny no i kompletnie nie wiem co na siebie włożyć -
tradycyjna suknia ślubna raczej odpada - macie jakieś pomysły?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: w czym na cywilny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.05, 20:09
      a dlaczego tradycyjna biała odpada?
      ja jak bym brała tylko cywilny napewno zalozylabym biała sukienkę wink
    • Gość: agg Re: w czym na cywilny IP: *.crowley.pl 05.03.05, 20:53
      Kupiłam na cywilny suknie w salonie cymbeline, model e/pompei w kolorze ecru i
      jestem super zadowolona. Model jest dość skromny co bardzo mi odpowiadało, a
      jednocześnie czułam, ze to mój ślub, a nie "cioci imieniny"!!!!
      Droga Ado, nie sugeruj sie i nie przjmuj niczym i nikim, wystap w tym w czym
      najbardziej sama chcesz, a nie w tym co narzuca Ci inni, potem bedziesz tego
      całe zycie żałowac!!!!!!
    • Gość: kkkate Re: w czym na cywilny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.05, 18:11
      Mam dwa śluby-i dwie suknie. Ta do cywilnego była złoto-ecru, model Cymbeline
      Pensee- gorset+spódnica "A".I nie widzę powodu dla którego nie miałabyś
      wystąpić w sukni- moze bardziej wieczorowej niż a la Pierwsza Komunia smile)
      Garsonek zdążysz się jeszcze nanosić, bez przesady smile
    • pepperann Re: w czym na cywilny 06.03.05, 18:22
      Ja też biorę tylko ślub cywilny, w sierpniu. Chcę mieć długą białą sukienkę,
      chociaż nie z salonu ślubnego. Szyje mi krawcowa. Chcę, żeby nie była taka
      bardzo "kościelna" to znaczy była elegancką, "balową" białą sukienką. Czasem
      np. na balu debiutantek są tego typu suknie. Myślę , że nie ma czym się
      przejmować. Panną młodą jesteś tylko raz!
    • Gość: Bestia Re: w czym na cywilny IP: 82.160.53.* 06.03.05, 18:38
      A dlaczego odpada? Biorę tylko ślub cywilny i będę miała białą suknię. Skromną
      bez tysiąca falban i koronek, ale nie dlatego, że to tylko ślub cywilny. Taką
      po prostu chciałam. Gdyby marzyła mi się np. beza to też nie miałabym oporów.
      Szczęścia życzę
    • Gość: Vilemo Re: w czym na cywilny IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 12:00
      Ja również brałam ślub cywilny w maju, w tym roku biorę ślub kościelny dletego
      moja sukienka była typowo letnia długa, zwiewna, różowego koloru w kwiatuszki
      wszystkim się bardzo podobała, również odradzam garsonki.
    • Gość: mika Re: w czym na cywilny IP: *.chello.pl 07.03.05, 22:16
      Na forum ktos polecał pracownie Juda Pietkiewicz postanowiłam sprawdzic i
      umówiłam sie na spotkanie z ktorego wyszłam z sukienka.Sprobuj moze Tobie tez
      sie cos spodoba. Maja swoja strone www.juda-pietkiewicz.com
      Powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka