Dodaj do ulubionych

Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybrała???

IP: 195.124.18.* 10.03.05, 14:00
www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=5
moze macie jakies opinie na temat tej firmy sukienek i mojej sukienki?
Obserwuj wątek
    • Gość: nina3 "oklepana" IP: *.oaza-dd.com 10.03.05, 14:06
      chyba co druga panna młoda będzie ją miała (ja też ją brałam pod uwagę), ale po
      przeczytanych i obejrzanych tu postach (nie jesteś pierwszą, która pyta o radę
      a propos tej sukienki) zrezygnowałam i wybrałam inną
      • illouette Re: "oklepana" 10.03.05, 15:40
        Gość portalu: nina3 napisał(a):

> chyba co druga panna młoda będzie ją miała (ja też ją brałam pod uwagę), ale po
        >
        > przeczytanych i obejrzanych tu postach (nie jesteś pierwszą, która pyta o radę
        > a propos tej sukienki) zrezygnowałam i wybrałam inną

Co druga panna będzie ją miała? Co za bzdura! Po pierwsze Demetrioski są bardzo
        drogie, nawet co piątej panny nie stać na nią.. Dziwne, że wybierałaś sukienkę
        sugerując się tym, co wybiorą inne dziewczyny crying

Sukienka jest śliczna. Bardzo mi się podoba. (moja ślubna była w podobnym stylu smile
        • martaant Bardzo ładna! 11.03.05, 22:58
          Sama bym ja wybrała niestety nie jest na moja kieszeń a poza tym jestem za
          gruba do niej. Ale uwazam ją za bardzo dobry wybór!
    • gusiaka Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra 10.03.05, 14:25
      Sukienka prześliczna, będziesz pięknie w niej wyglądać. Ale faktycznie wiele
      dziewczyn już się o nią dopytywało.
      • Gość: marta Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: *.zab.zigzag.pl 10.03.05, 14:28
        ale przeciez nie bierzesz razem z nimi slubu, prawda???to ze tyle osob jest nia
        zainteresowanych, to oznacza tylko ze jest naprawde ladna. jesli pasuje - bierz
        i sie nie ogladaj.
    • Gość: kama Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: 195.124.18.* 11.03.05, 12:27
      no wlaśnie tak musze zrobic
    • Gość: uwzetka Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: *.chello.pl 11.03.05, 17:00
      śliczna, baaardzo mi sią podobasmile pozdrawiam
    • chipsi Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra 11.03.05, 19:17
      Śliczna i cholernie droga...smile
    • ardzuna Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra 11.03.05, 22:47
      Ze zdjęcia nie bardzo mi się podoba, ale może w naturze wyglada lepiej.
      • Gość: Kika Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: *.devs.futuro.pl 12.03.05, 13:30
        Niestety w naturze nie wygląda lepiej tylko znacznie gorzej, takie jest
        przynajmniej moje zdanie. Na zdjęciu mi się nawet podobała, choć jest nie w
        moim stylu ale jak ją zobaczyła na żywo to zmieniłam zdanie.
        • Gość: OlaR Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: *.cezar.pl 14.03.05, 11:45
          Na zdjęciu suknia prezentuje się ślicznie dlatego nie dawała mi spokoju i
          poszłam ją obejrzeć na żywo. Oj dziewczyny rozczarowałam się wyglądała zupełnie
          inaczej, no nie wiem może źle wisiała albo co. Przstałam już przeglądać
          wszystkie strony z sukniami, bo mam już swoją wybraną i nie chcę się rozpraszać
          pięknymi zdjęciami jak suknia czasami wygląda inaczej w rzeczywistości.

Pozdrawiam
      • Gość: meeg Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:26
        ...juz sama nie wiem - na obrazku wszystko wygląda "ładnie" - też miałam
        wybarny model, który wydawał mi się idealny i jedyny - ale dziś zmieniłam
        zdanie ponieważ miałam okazję przymierzyć COŚ w tym stylu i CO? Rozczarowałam
        się bardzo - wiec jeżeli mogę Ci coś doradzić to przede wszytkim zanim się
        zdecydujesz to musisz pzymierzyć i zobaczyć jak się czujesz i czy faktycznie
        dobrze wygladasz...! Zyczę Ci powodzenia i pozdrawiam !
    • Gość: kasia Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: 195.85.209.* 12.03.05, 05:51
      mi sie nie podoba
    • Gość: Ewa Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: *.devs.futuro.pl 13.03.05, 20:08
      Boooooze...

Kolejna beza..
      dziewczyny - skad wam sie to bierze?
      Jest tyle pieknych fasonow i sukien,
      czy naprawde musicie miec na sobie cos co wyglada jak ciacho z gora bitej
      smietanki, zeby sie dobrze czuc?

Brakuje tylko 3m-ego welonu i takiegoz trenu
      brrrrrrrrr

Pozdrawiam
      E.
      • Gość: Nell Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: *.motor.taninet.pl 13.03.05, 20:38
        Moim zdaniem jest sliczna, na pewno bedziesz w niej pieknie wygladac.
        Pozdrawiam i Wszystkiego Najlepszego smile)))!!!!
      • chipsi Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra 14.03.05, 00:41
        Co wy z tymi "bezami"? Jak sukienka nie przypomina worka na ziemniaki to juz znaczy że nieelegancka czy co? A co takiego strasznego jest w trenie czy w welonie?! Nie musi mi sie podobać, ale sie nie czepiam.
        Pokaż mi proszę Ewo suknię nie-beze i napisz w czym jest lepsza. Pozdrawiam.
        • Gość: chosia Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: *.cs.vu.nl 14.03.05, 14:40
          Ja planuje wystapic w "worku na ziemniaki" ale "bezy" tez mi sie czasem
          podobaja. Zwlaszcza polaczenie skapej gory i obfitego dolu (tak jak sukienka
          Kamy) wygladaja bardzo ladnie. Kama, na pewno bedziesz slicznie wygladac.

Pozdrawiam zwolenniczki zarowno "bez" jak i "workow"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka