Gość: Kama IP: 195.124.18.* 10.03.05, 14:00 www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=5 moze macie jakies opinie na temat tej firmy sukienek i mojej sukienki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nina3 "oklepana" IP: *.oaza-dd.com 10.03.05, 14:06 chyba co druga panna młoda będzie ją miała (ja też ją brałam pod uwagę), ale po przeczytanych i obejrzanych tu postach (nie jesteś pierwszą, która pyta o radę a propos tej sukienki) zrezygnowałam i wybrałam inną Odpowiedz Link Zgłoś
illouette Re: "oklepana" 10.03.05, 15:40 Gość portalu: nina3 napisał(a): > chyba co druga panna młoda będzie ją miała (ja też ją brałam pod uwagę), ale po > > przeczytanych i obejrzanych tu postach (nie jesteś pierwszą, która pyta o radę > a propos tej sukienki) zrezygnowałam i wybrałam inną Co druga panna będzie ją miała? Co za bzdura! Po pierwsze Demetrioski są bardzo drogie, nawet co piątej panny nie stać na nią.. Dziwne, że wybierałaś sukienkę sugerując się tym, co wybiorą inne dziewczyny Sukienka jest śliczna. Bardzo mi się podoba. (moja ślubna była w podobnym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
martaant Bardzo ładna! 11.03.05, 22:58 Sama bym ja wybrała niestety nie jest na moja kieszeń a poza tym jestem za gruba do niej. Ale uwazam ją za bardzo dobry wybór! Odpowiedz Link Zgłoś
gusiaka Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra 10.03.05, 14:25 Sukienka prześliczna, będziesz pięknie w niej wyglądać. Ale faktycznie wiele dziewczyn już się o nią dopytywało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: *.zab.zigzag.pl 10.03.05, 14:28 ale przeciez nie bierzesz razem z nimi slubu, prawda???to ze tyle osob jest nia zainteresowanych, to oznacza tylko ze jest naprawde ladna. jesli pasuje - bierz i sie nie ogladaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: 195.124.18.* 11.03.05, 12:27 no wlaśnie tak musze zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwzetka Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: *.chello.pl 11.03.05, 17:00 śliczna, baaardzo mi sią podoba pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra 11.03.05, 19:17 Śliczna i cholernie droga... Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra 11.03.05, 22:47 Ze zdjęcia nie bardzo mi się podoba, ale może w naturze wyglada lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: *.devs.futuro.pl 12.03.05, 13:30 Niestety w naturze nie wygląda lepiej tylko znacznie gorzej, takie jest przynajmniej moje zdanie. Na zdjęciu mi się nawet podobała, choć jest nie w moim stylu ale jak ją zobaczyła na żywo to zmieniłam zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlaR Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: *.cezar.pl 14.03.05, 11:45 Na zdjęciu suknia prezentuje się ślicznie dlatego nie dawała mi spokoju i poszłam ją obejrzeć na żywo. Oj dziewczyny rozczarowałam się wyglądała zupełnie inaczej, no nie wiem może źle wisiała albo co. Przstałam już przeglądać wszystkie strony z sukniami, bo mam już swoją wybraną i nie chcę się rozpraszać pięknymi zdjęciami jak suknia czasami wygląda inaczej w rzeczywistości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meeg Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:26 ...juz sama nie wiem - na obrazku wszystko wygląda "ładnie" - też miałam wybarny model, który wydawał mi się idealny i jedyny - ale dziś zmieniłam zdanie ponieważ miałam okazję przymierzyć COŚ w tym stylu i CO? Rozczarowałam się bardzo - wiec jeżeli mogę Ci coś doradzić to przede wszytkim zanim się zdecydujesz to musisz pzymierzyć i zobaczyć jak się czujesz i czy faktycznie dobrze wygladasz...! Zyczę Ci powodzenia i pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: 195.85.209.* 12.03.05, 05:51 mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: *.devs.futuro.pl 13.03.05, 20:08 Boooooze... Kolejna beza.. dziewczyny - skad wam sie to bierze? Jest tyle pieknych fasonow i sukien, czy naprawde musicie miec na sobie cos co wyglada jak ciacho z gora bitej smietanki, zeby sie dobrze czuc? Brakuje tylko 3m-ego welonu i takiegoz trenu brrrrrrrrr Pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: *.motor.taninet.pl 13.03.05, 20:38 Moim zdaniem jest sliczna, na pewno bedziesz w niej pieknie wygladac. Pozdrawiam i Wszystkiego Najlepszego )))!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra 14.03.05, 00:41 Co wy z tymi "bezami"? Jak sukienka nie przypomina worka na ziemniaki to juz znaczy że nieelegancka czy co? A co takiego strasznego jest w trenie czy w welonie?! Nie musi mi sie podobać, ale sie nie czepiam. Pokaż mi proszę Ewo suknię nie-beze i napisz w czym jest lepsza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chosia Re: Moja sukienka? Moze któras z Was tez ja wybra IP: *.cs.vu.nl 14.03.05, 14:40 Ja planuje wystapic w "worku na ziemniaki" ale "bezy" tez mi sie czasem podobaja. Zwlaszcza polaczenie skapej gory i obfitego dolu (tak jak sukienka Kamy) wygladaja bardzo ladnie. Kama, na pewno bedziesz slicznie wygladac. Pozdrawiam zwolenniczki zarowno "bez" jak i "workow" Odpowiedz Link Zgłoś