Dodaj do ulubionych

Chcę się dowiedzieć

15.08.11, 19:22
czy cieszycie się z tego, ze nasze rodzime piekieło dzisiaj kolejny raz zwycięzyło ?
Obserwuj wątek
    • amadeo214 Re: Chcę się dowiedzieć 15.08.11, 19:45
      Fajna sprawa i tak "trzymac".
      Czekam na doniesienie do Prokuratury za reklame pewnego napoju /PIWA/ na koszulkach Górnika!!!
      Ile młodziezy ulega wpływu tej reklamie ?
      • Gość: dr.no Re: Chcę się dowiedzieć IP: *.stk.vectranet.pl 15.08.11, 21:53
        Jak to jest, nie cieszycie się ?
        • amadeo214 Re: Chcę się dowiedzieć 15.08.11, 22:09
          Cieszą się specjaliści od piekiełek .
          • Gość: dr.no Re: Chcę się dowiedzieć IP: *.stk.vectranet.pl 15.08.11, 22:12
            Ich chichot niesie się po całym forum.
            • Gość: sancho panca Re: Chcę się dowiedzieć IP: *.stk.vectranet.pl 16.08.11, 00:21
              Mało macie do powiedzenia w temacie, a przez pół dnia az się forum grzało.
              • amadeo214 Re: Chcę się dowiedzieć 16.08.11, 08:21
                I przegrzało umysły "nawiedzonym".
                Zapewne trzezwieją obrońcy "trzezwości".
                Doradzę najlepszy LECH , zimny LECH.
                Nam pomaga .
      • Gość: macarena Re: Chcę się dowiedzieć IP: *.zabrze.vectranet.pl 20.11.13, 23:02
        www.slask.sport.pl/sport-slask/1,121861,14984870,Mateusz_Kuchta_jedynym_zawodnikiem_z_Gornego_Slaska.html
        może postepowanie z urzedu,bo sprawa już przedawniona.Młodzieżowiec w towarzystwie zadowolonych prezesów i reklama pifka.
        Piękne zdjecię jako dowód popełnienia przestęstwa.
    • easyrider-net Re: Chcę się dowiedzieć 16.08.11, 18:59
      No i co z tym naszym piekiełkiem?
      Już prawie doba mija, a najwięksi krzykacze milczą i nie mają nic do powiedzenia?
      Znajdzie sie jakiś odważny i opowie o swojej piekielnej radości ?
      • amadeo214 Re: Chcę się dowiedzieć 16.08.11, 20:13
        Radosc moja przeogromna.
        Poznałem winnego katastrofy kolejowej.
        • easyrider-net Re: Chcę się dowiedzieć 16.08.11, 20:28
          To jednak czegos się dowiedziałeś.
          Ja czekam nadal.
          • Gość: bywalec Re: Chcę się dowiedzieć IP: *.stk.vectranet.pl 18.08.11, 16:33
            Niie czekaj wędrowniku, nie doczekasz się, może najwyżej kubła zimnej wody wylanej na ''głowę''.
            Porcja jadu też mozliwa.
            Nie ma czego tutaj szukać.

• Gość: piffko Re: Chcę się dowiedzieć IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.11.13, 23:07
              Wątek reklamy piwa na koszulkach juniorów juz był poruszany na tym Forum.Mętnie tłumaczył go prezes Iwański,obwiniając trenera,chyba PROMOTORA(czy jakoś tam)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka