Gość: mc IP: *.fan-tex.com.pl 20.03.05, 22:38 Czy macie jakies fajne stronki z bukietami slubnymi?? Moga byc polskie i zagraniczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulakoszula Re: Bukiety ślubne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.05, 22:53 www.zielonomi.pl wpisz w google: bridal bouquets wedding bouquets Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Bukiety ślubne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc-j.chello.nl 21.03.05, 08:05 Ja mam jedna, duzo fajnych bukietow jest www.yourweddingcompany.com/index.php/action/createBouquetStyle/planId/2/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: Bukiety ślubne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fan-tex.com.pl 22.03.05, 00:14 Dzieki dziewczyny stronki sa super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Bukiety ślubne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 22.03.05, 08:26 Zazwyczaj w kwaiaciarni specjalizujacej sie w bukietach slubnych, panie maja katalogi i naprawde mnostwo przykladow bukietow slubnych.Na zdjeciach bukiety sa przedstawiane przez modelki i modeli ubranych w stroje slubne i naprawde dobrze widac jaki bukiet do jakiego ubioru pasuje. Spytaj w kwiaciarni, na pewno cos takiego beda mieli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: Bukiety ślubne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fan-tex.com.pl 22.03.05, 22:23 No ja wlasnie widzialam taki katalog w kwiaciarni gdzie mam zamawiac bukiet ale malo ich bylo i nic mi do gustu nie przypadlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibizka Re: Bukiety ślubne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.de.deuba.com 29.03.05, 12:04 www.kwiaty-polskie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magosia448 Re: Bukiety ślubne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.15, 09:48 Polecam zrobić bukiet samej, bo to całkiem przyjemne (o niebo tańsze) i zawsze możecie się chwalić własnoręcznie wykonanym bukietem. Hortensja + róża chińska wytrzymały i były piękne Od samego początku taki bukiet był wymarzony i wymyślony,ale Pani w kwiaciarnki chciała za niego prawie 200,00 złotych. Nie wiem czemu na hasło "ślub" wszystkie ceny tak windują.... Ten który widać na obrazkach kosztował 50,00 złotych a "składników" starczyło na jeszcze jeden dla świadkowej i dwa bukieciki do butonierki dla Pana Młodego i świadka goshiatravels.wordpress.com/tag/bukiet-slubny-diy/ Odpowiedz Link Zgłoś