Dodaj do ulubionych

Bukiety ślubne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.fan-tex.com.pl 20.03.05, 22:38
Czy macie jakies fajne stronki z bukietami slubnymi?? Moga byc polskie i zagranicznewink
Obserwuj wątek
    • ulakoszula Re: Bukiety ślubne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.05, 22:53
      www.zielonomi.pl

wpisz w google:
      bridal bouquets
      wedding bouquets
      • Gość: Asia Re: Bukiety ślubne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc-j.chello.nl 21.03.05, 08:05
        Ja mam jedna, duzo fajnych bukietow jest

www.yourweddingcompany.com/index.php/action/createBouquetStyle/planId/2/
        • Gość: mc Re: Bukiety ślubne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fan-tex.com.pl 22.03.05, 00:14
          Dzieki dziewczyny stronki sa super smile
    • Gość: ewelina Re: Bukiety ślubne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 22.03.05, 08:26
      Zazwyczaj w kwaiaciarni specjalizujacej sie w bukietach slubnych, panie maja
      katalogi i naprawde mnostwo przykladow bukietow slubnych.Na zdjeciach bukiety
      sa przedstawiane przez modelki i modeli ubranych w stroje slubne i naprawde
      dobrze widac jaki bukiet do jakiego ubioru pasuje.
      Spytaj w kwiaciarni, na pewno cos takiego beda mieli. Pozdrawiam
      • Gość: mc Re: Bukiety ślubne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fan-tex.com.pl 22.03.05, 22:23
        No ja wlasnie widzialam taki katalog w kwiaciarni gdzie mam zamawiac bukiet ale malo ich bylo i nic mi do gustu nie przypadlo sad
    • Gość: ibizka Re: Bukiety ślubne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.de.deuba.com 29.03.05, 12:04
      www.kwiaty-polskie.pl
    • magosia448 Re: Bukiety ślubne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.15, 09:48
      Polecam zrobić bukiet samej, bo to całkiem przyjemne (o niebo tańsze) i zawsze możecie się chwalić własnoręcznie wykonanym bukietem. Hortensja + róża chińska wytrzymały i były piękne smile
      Od samego początku taki bukiet był wymarzony i wymyślony,ale Pani w kwiaciarnki chciała za niego prawie 200,00 złotych. Nie wiem czemu na hasło "ślub" wszystkie ceny tak windują....
      Ten który widać na obrazkach kosztował 50,00 złotych a "składników" starczyło na jeszcze jeden dla świadkowej i dwa bukieciki do butonierki dla Pana Młodego i świadka wink

goshiatravels.wordpress.com/tag/bukiet-slubny-diy/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka