Dodaj do ulubionych

Kilka pytan!!!

IP: *.adsl.snet.net 19.04.05, 01:52
Dziewczyny w jakich kolorach robicie makijaz?
Kiedy zaczac chodzic na solarium?
Czy kosmetyczka przed solarium, a wlasciwie ile wczesniej?
Mam nadzieje, ze mi pomozecie. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: luna Re: Kilka pytan!!! IP: *.res.east.verizon.net 19.04.05, 03:26
      To zalezy jaki masz odcien skory, wlosow itp. Do solarium mozesz pojsc duzo
      wczesniej, chocby po to zeby poeksperymentowac z makijazem na "opalonej" skorze.
      Ja chyba jednak zdecyduje sie na samoopalacz, makijaz podkreslajacy oczy w
      brazach (jestem ciemna brunetka).
      • Gość: j Re: Kilka pytan!!! IP: 62.29.138.* 19.04.05, 08:05
        hej.
        ja maluje sie w naturlane brazy i beze, bo suknie mam ecru. usta blado rozowe (
        taki natu\ralny kolor ust i w tym samym odcieniu roze), na solarke zaczynam
        chodzic bardzo powolutku i na krotko juz w maju ( slub w czewrcu )
    • Gość: j Re: Kilka pytan!!! IP: 62.29.138.* 19.04.05, 08:08
      aha z kosmetyczki nie korzystam i nie skorzytam. mam zdrowa cere i potrafie
      zadbac o nia sama i przygotowac ja do makijazu. nie mam zamiaru wydawac kupe
      kasy na kosmetyczke, ktora jest mi niepotrzebna. owszem gdybym miala problemowa
      cere to na pewno bym ja odwiedzala, ale rozne opinie sie slyszy ... cze czasem
      bya tak ze korzystanie z kosmetyczki gdy potrzeby takowej nie ma moze skonczyc
      sie kiepsko smile ale na pewno w necie znajdziesz kiedy co powinno sie robic. na
      stronie www.wizaz.pl to powinno byc.
    • dafni Re: Kilka pytan!!! 19.04.05, 09:28
      Makijaż w brązach i beżach, na solarium zaczęłam już powoli chodzić (ślub w
      czerwcu), a do kosmetyczki się nie wybieram, bo moja cera tego nie potrzebuje.
      A propos opalnania to odradzam samoopalacze, jeśli wcześniej ich nie
      stosowałaś. Nie warto eksperymentować przed ślubem.
    • Gość: megan Re: Kilka pytan!!! IP: 213.17.161.* 19.04.05, 09:39
      witaj, ostatnio zakupiłam gazetkę ŚLUB
      był tam cały plan przed ślubowy że tak pwoiem, teraz Ci go dokładnie nie
      wymienienię jednak do kosmetyczki zalecali chodzić nawet 6 miesięcy przed
      ślubem, aby oczyszczać ststematycznie cerę, likwidować przebarwienia czy inne
      skórne sprawy, wiadmo że nie zrobimy tego w ciągu tygodnia, ja na pewno się
      wybiorę, chcę sobie ladnie oczyścić skórę, oraz położyć maseczkę bo po zimie
      skóra jednak traci wiele na kolorycie.

Solarium - to zależy jaką masz karnację
      Ja jestem ciemną brunetką jednak cerę mam bardzo bladą i dość cięzko się opalam
      dlatego lykam beta karotem piję sok karotka bądż sama robię marchwiowy i chodzę
      od czasu do czasu na solarium, czasami dwa razy w tyg czasmai raz czasami wcale
      biore po 10 min. myslę że jak zaczniesz miesiąc przed ślubem to i tak będzieszm
      iała ladny kolor bo przeciez nie chodzi o to aby się spalić na czekoladowy
      brąz smile
      pozdrawiam
    • Gość: mikolka Re: Kilka pytan!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 09:57
      ja będę miała makijaż w kolorach brudnego różu i beżu/kremu, jeszcze
      ostatecznie nie zdecydowałam. do kosmetyczki z pewnością się wybiorę, ale sama
      nie wiem kiedy trzeba zacząć, czytałam gdzieś, ża najlepiej 3 miesiące przed
      ślubem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka