trifoglio 11.07.05, 20:09 Czy ktoś miał wesele lub był na weselu w Forcie Piontek w Warszawie na Modlińskiej? Jak było? Jakie sa ceny? Mam nadzieje że ktoś słyszał o tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala07 Re: Fort Piontek 12.07.05, 09:47 ja bylam tam na weselu 2 lata tamu i bardzo mi sie podobało!!!eksluzywne wnetrza sala pieknie przystrojona i w ogole bardzo ładnie wsyztsko wyszło! znajomi zaplacili chyba 170 zł za osobe ale bez alkoh. najlepiej zadzwon i sie dowiedz o aktualne ceny ale mimo wszystko ja od siebie bardzo polecam FORT PIONTEK Odpowiedz Link Zgłoś
trifoglio Re: Fort Piontek 12.07.05, 16:45 dzieki za pomoc, bo myslałam że juz nikt o tym miejscu nie słyszał, chyba jutro wybiorę się tam i oblukam jak to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Fort Piontek 12.07.05, 16:48 Ja tylko słyszałem o dość "excentrycznej" właścicielce (określenie znajomego: "nawiedzona hrabinia"). Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 Re: Fort Piontek 12.07.05, 21:08 wlascicielka niech sobie bedzie jaka jest - na weselu i tak sie nie pojawi sala piekna POLECAM w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Fort Piontek 12.07.05, 21:23 Powiem tak, choćby mi dopłacali, to bym tam nie zrobiła. Elaganckie wnętrza?? W Forcie Pionek?? GDzie? Odrapane, obrzydliwe, brudne ściany, kelnerzy o inteligencji myszy, którzy nawet po 2 godzinach nie raczyli wymienić popielniczki. Komuś się moze wydać, że przesadzam, ale jak miałabym wybierać, to już wolałabym Hotel Boss lub Hotel Lord - mimo że żadne z nic nie jest w moim stylu i tam też miałabym kupę zastrzeżeń. Oczywiście zrobisz jak zechcesz, ale ja Ci mocno odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 Re: Fort Piontek 13.07.05, 09:24 co ty opowiadasz????????????ty chyba nie bylas nigdy w FORT PIONTEK - moze w ich piwnicach!!! ja tam bylam, na sali glownej na 2 pietrze, i sala jest piekna pokoj dla gosci ten zeilony tez piekny, kelner non stop dolewal drinki i byl non stop i nie zauwazylam zeby cos bylo nie tak - wszystkim sie bardzoooooooo podobało! radze kolezance ktora chce tam wesele pojechac osobiscie i zobaczyc na wlasne oczy a Hotel Lord moja droga to dziura jakich mało - nie wiem w jakich ty klimatach lubisz przebywac ale skoro fort piontek to dla ciebie dziura a hotel lord elegancki to WSPOLCZUJE wyczucia stylu i gustu! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Odradzam !!! 13.07.05, 09:34 Ja stanowczo odradzam !!! Chcialam tam miec, ale zrezygnowalismy. Ceny zmieniaja do ostatniego momentu: rozmowa na temat wodki zaczela sie od stwierdzenia, ze sami kupimy i wybierzemy za ich przyzwoleniem (czyli ok 20 zl butelka) a skonczylo sie na 50% ceny wodki z karty !!!! Czyli ok 40 zl za 0,5 litra. Menu nie za specjalne a koszt 165 i to tez na poczatku mial byc 145 ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Odradzam !!! 13.07.05, 09:35 Aha, i za kazda wniesiona butelke wlasnego alkoholu typu kolorowe wodki, wino placi sie "korkowe"....a tez mialo tego nie byc Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 Re: Odradzam !!! 13.07.05, 09:51 bo sie nie dogadaliscie i dlatego byly problemy - to jest tak jak ludzie nie potrafia dobitnie rozmawiac o konkretach a pozniej takim sie wciska kity i oni sie na to zgadzaja ja powiem tak: bylam tak bardzo nam sie podobało i młodym tez - bez zastrzezen wszytsko sie udalo tak jak chcieli i nikt ich w ch..ja nie zrobił ze tak powiem....ale zrobisz jak zechcesz...radze osobiscie sie tam przejechac i pogadac Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Odradzam !!! 13.07.05, 09:55 Sluchaj...nie mow mi tutaj, ze nie potrafilam rozmawiac ok? Umowa jest tak skonstruowana, ze nawet w dniu slubu moga Ci ceny zmienic. To ze wam sie udalo to dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Fort Piontek 13.07.05, 11:14 Droga Mala07 - to Ty chyba masz problem z wyczuciem stylu. Nie twierdzę, ze Lord czy Boss są fajne, jednakze w porównaniu z tą dziurą - Fotem Piontek, to prawie luksus. Chyba nie widziałas tego syfu, który tam wszedzie panuje. O obsłudze nie wspomne... Wiesz mi, że wzgledu na swoją pracę widziałam ogromną ilosć hoteli na całym świecie (nie sądzę, zebyś widziała przynajmniej 10% tego co ja) - własnie dlatego jej ten Fort odradzam. Moze zwracamy uwagę na inne rzeczy po prostu. Jednak szanuję każdą opinię - nawet Twoją. Decyzja nalezy oczywiście do samej zainteresowanej, a ja wyraziłam swoje zdanie - tak jak i Ty. Pozdrawiam w ten upalny dzień, Greta Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 Re: Fort Piontek 13.07.05, 11:56 OK nie chcialam nikogo urazic masz racje - sama powinna ocenic , moze jej sie akurat spodoba a moze nie...? pozdrawiam rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa3 greta? 13.07.05, 12:13 A tak z ciekawosci, co byś poleciła w Waszawie lub okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: greta? 13.07.05, 12:18 Mala07 - )) wielkie pozdro ) Sandro, Broń Boze nie chcę wyjść na "taką-co-wszystko-wie", sama mam ślub i wesele, tak wie też sie zastanawiał rok temu i... wybrałam. Myśle, ze dokonałam słusznego wyboru, ale tajk naprawde okaże sie w praniu... Nie wiem co bym Ci poradziła.. Od razu mówie, ze znam głównie hotele, a nie restauracje i własnie jeśli chodzi o znajomość hoteli, mogę spróbować Ci coś podpowiedzieć. Z tym, ze co bys chciała - elegancko czy raczej swojsko? I ile +/- kasy chcesz na to przeznaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
mala07 Re: greta? 13.07.05, 12:32 jesli ktos chce znac jeszcze jakas moja opinieto dodam iz bylam 4 lata temu na weselu w resteuracji SOPHIA w wawie! bardzo mi sie podobało. dodam iz jest tam fajna sala, mili kelnerzy duzo miejsca do tanca i duze fajne stoły ulozone tez fajnie! ceny sa naprawde w porzadku i mysle ze na srednio zarabiajacych mlodych - w sam raz... Odpowiedz Link Zgłoś
kabatka2 Re: Fort Piontek 16.07.05, 19:55 Witam, Ja bylam na weselu w Fort Piatek 2 lata temu i zdecydowanie nie jest to miejsce ekskluzywne. Raczej poprawne. Widok z okien na Selgros i jego parking, obsluga niestety fatalna, jedzenie zimne i niesmaczne. Poza tym jest to wielka, hangarowata sala, kiepsko jest tez z oswietleniem - albo za jasno, albo za ciemno. Generalnie nie polecam. Ale co kto lubi... Odpowiedz Link Zgłoś