b.izabela 05.08.05, 12:43 Gdzie moge kupić w Warszawie proste kolczyki z pereł? Chodzi mi tylko o takie wkrętki do ucha, zadnych ozdób, sama perełka? Widziałam wczoraj cos takiego w sklepie Aren, ale 180 zł to troche za duzo Pozdrawiam, Iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an20 Re: kolczyki z pereł 05.08.05, 12:55 Popros dziewczyny na forum o bizuterii, to zrobia Ci piekne kolczyki. Poprostu napisz tam posta a na pewno sie do Ciebie zglosza. Piekne rzeczy robia, naprawde polecam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28987 Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: kolczyki z pereł 05.08.05, 16:02 wlasnie wyjelas mi to z ustow. dwie perelki nawierca sie i przykleja sztyfcik. sa jeszcze sztyfty z taki polkolem wiec perelki nawet nie trzeba nawiercac, ale za to trzeba dobrac wielkosc. robota na pol godziny, zakladajac ze materialy sa w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
aagniieeszkaa Re: kolczyki z pereł 05.08.05, 16:17 Ja też myślałam o perłach, bo ślicznie wygladają, ale nie będę szła przesądom na przeciw... Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Re: kolczyki z pereł 06.08.05, 11:52 Na chmielnej, niedaleko domów centrum jest sklepik jabłonexu. Mają tam biżuterię ze sztucznych perełek - może znajdziesz coś dla siebie. Ceny naprwadę niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
b.izabela Re: kolczyki z pereł 07.08.05, 21:17 Dzis kupiłam w Bijou Brigide, czy jak to się nazywa Szczerze mówiąc pół rodziny naciska na mnie zeby pereł nie zakładać, ale na prawde pasują idealnie do mojej sukni, karnacji, koloru wlosów. Więc zbuntowałam sie i będę miała naszyjnik i kolczyki z pereł. Precz z zabobonami ))))) Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: kolczyki z pereł 07.08.05, 21:41 a gdzie jest ten sklep? bo szukam i kolczykow i wisiorka. Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo26 Re: kolczyki z pereł 07.08.05, 22:19 luzuj! podobno jak sie ma wicej niz jedna rzecz z perel, to zadna klatwa Cie nie dosiegnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: kolczyki z pereł 07.08.05, 22:24 a poza tym klatwa ( haha ) dotyczy tylko uzywanych starych perel z przeszloscia. jak kupujesz nowe to nic Ci nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś
b.izabela Re: kolczyki z pereł 08.08.05, 12:46 No tak, ale naszyjnik mam od przyszłej teściowej, w dodatku znaleziony wiele lat temu na nadmorskij plaży A kolczyki kupiłam w Biju Brigide w Sadyba Best MAll. Te sklepy sa w wiekszości centrów handlowych, na pewno w Arkadii i Blue City. Odpowiedz Link Zgłoś