trifoglio 30.08.05, 18:18 Właśnie zaczęłam poszukiwania zespołu i okazało się że nie jest to takie łatwe jak mi się z początku wydawało. Mozecie mi polecić jakis zesół? Z góry dziękuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anamel Re: Zespół Warszawa 31.08.05, 15:47 Witaj co do zespołu sama gram w pewnym i mogę Ci powiedzieć ze jako przyszła panna młoda nie byłabym naszym zespołem rozczarowana... zawodowi muzycy, niepowtarzające się piosenki... No i jesteśmy z Warszawy, gdybyś miaął ochotę nas posłuchać zapraszam na próbę saksanapl@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dorcik_wk Re: Zespół Warszawa 31.08.05, 15:48 Napisz do mnie na maila gazetowego to ci podam namiary (6 osób: prawdziwa perkusja, dwie gitary, klawisze, 2 vocale w tym skrzypce) Odpowiedz Link Zgłoś
magdazeb Re: Zespół Warszawa 01.09.05, 07:49 Witaj z mojej strony tylko jedna dobra rada. Jeśli możesz to przesłuchaj zespół najlepiej na czyimś weselu, jak prowadzą. Ja tego nie zrobiłam, na płytce brzmieli bardzo fajnie a położyli mi wesele. Jedyną taką noc w życiu.... przykre ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś