reszka.ja 15.01.06, 10:30 wie ktos moze gdzie mozna zrobic buty na miare? bo jakos nie moge niczego dla siebie znalezc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: buty na miare 15.01.06, 10:34 W Warszawie na Chmielnej na pewno, ale nie pamietam adresu. Na wystawie bedzie informacja. Wiem, że na miare również blisko Placu Trzech Krzyży, naprzeciwko giełdy. Odpowiedz Link Zgłoś
asssol1 Re: buty na miare 15.01.06, 12:48 ja z moim narzyczonym robiliśmy sobie buty na miarę, wyszły naprawdę pięknie- i co najważniejsze są dokladnie takie jak chcieliśmy. My robiliśmy u Kielmana na Chmielnej. Jedyny ból to cena. Damskie pantofle ok 1500 zł, meskie półbuty cena ok 2000 zł. Ale jeśli możecie tyle zainwestować to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
reszka.ja Re: buty na miare 15.01.06, 16:48 podciagam bo moze ktos ma jeszcze jakies propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_111 Re: buty na miare 16.01.06, 23:10 Z tego co wiem ludzie tańczący wyczynowo w klubach tanecznych z regóły robią buty na miarę - są dość specyficzne. Popytaj w tych kręgach (jakieś forum, alebo zadzwoń do jakiegoś) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polcia-kapelusik Re: buty na miare 17.01.06, 08:34 Na rogu mokotowskiej i chyba Kruczej jest Sonia Fashion ( zaraz obok Slodko- slonego) -tam zrobia Ci buty jakie tylko zechcesz.Sama jezeli nic nie znajde skorzystamCeny od 1500 Odpowiedz Link Zgłoś
doska01 Re: buty na miare 17.01.06, 11:25 W Otwocku, choc nie jest to moze takie robienie butow na miare jak dla tancerzy. Nie zrobia wszystkich wzorow, glownie slubne. Ja za skorzane (ale bardzo proste bo takie mi sie podobaly zaplacilam 150 pln Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: buty na miare 17.01.06, 11:45 kochana, ale może coś bliżej, otwock może nie jest ogromny, ale jednak Odpowiedz Link Zgłoś