lady_of_avalon 30.01.06, 12:31 Dostałam namiar od kolezanki, której bardzo łande zdjęcia zrobił ten Pan. Jak wam się podobają??? Bo mi te na stronce tak srednio... Fotograf jest z Sosnowca, ale dojeżdża wszędzie. Acha link: www.gaapstudio.net/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladnapanna Re: fotograf z Sosnowca - gaapstudio 30.01.06, 12:47 całkiem fajne zdjęcia, zaraz napisze mu maila ciekawe dlaczego tylko wszędzie ten plener... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: fotograf z Sosnowca - gaapstudio 30.01.06, 21:09 Mi już nawet odpowiedział... Ale w sumie zrzoumiałam z tego, że jak jestem z Warszawy, to już tak tanio nie wychodzi bo musze go na całą noc zamówić... Odpowiedz Link Zgłoś
mmraz Re: fotograf z Sosnowca - gaapstudio 31.01.06, 13:59 a ile pan chce za zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: fotograf z Sosnowca - gaapstudio 31.01.06, 17:16 800 zeta za sam plener. 1300 za całość - plener, ślub plus wesele. Dla Ślązaków jest jakaś tańsza opcja - sam ślub plus plener czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
agatha111 Re: fotograf z Sosnowca - gaapstudio 31.01.06, 22:31 a byłaś na www.wszmigielski.pl ????? Odpowiedz Link Zgłoś
fotografik_zbigniewkruk Re: fotograf z Sosnowca - gaapstudio 31.01.06, 23:39 ale moze bez reklamy "agathko" ? albo przynajmniej podpisuj sie nazwiskiem swoim wlasnym BTW: zapraszam na www.forumslbune.pl - forum dla fotografow slubnych Odpowiedz Link Zgłoś