babel81 31.01.06, 19:57 mam problem szukam oryginalnego sposobu podziekowania rodzcom. tylko nie ,, cudownych rodzicow mam,, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emii3 Re: podziekowania dla rodzicow 31.01.06, 20:16 witam, my zaplanowalismy dac rodzicom zrobione przez nas albumy-poczawszy od dzieciństwa po okres kiedy sie poznaliśmy.. i chcemy to dac podczas wesela-prawdopodbnie przed tortem. Chrzestnym i dziadkom natomiast nasze wspolne zdjecia oprawione w antyramie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kajaja2 Re: podziekowania dla rodzicow 31.01.06, 21:46 czesc mozecie kupic kwiaty i podziekowac w kosciele przed przysiega malzenska Odpowiedz Link Zgłoś
babel81 Re: podziekowania dla rodzicow 31.01.06, 22:49 jest jeszcze jeden problem moj tata umarl 5 lat temu, od 3 lat mama jest z kims innym. jak w takiej sytuacji dziekowac rodzicom. myslalam zeby rowniez wspomniec o tacie... Odpowiedz Link Zgłoś
enamorada2 Re: podziekowania dla rodzicow 31.01.06, 23:09 w takich sytuacjach najczesciej rezygnuje się z szumnych publicznych podziękowań podczas wesela. powinnas to uzgodnic ze swoja Mama. z teściami tez-zeby nie poczuli się urażeni brakiem podziękowań. moze warto odpowiedzec sobie na pytanie, jakie zasługi ma obecny oartner Twojej Mamy w Twoim wychowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczyca1 Re: podziekowania dla rodzicow 01.02.06, 09:12 Jasne!!!! Moj ojciec nieżyje od 14 lat.Jego ojciec od 1 roku. Oboje w piatek przed weselem pojdziemy na cmentarz złożyc kwiaty i zapalic znicze. Robiłysmy tak przed komunią i "osiemnastka". A błogosłwieństwo tylko z mamami.Nie bedzie cie błogosławił obcy facet!!!!!!!! Tak jak mnie nie bedzie mąż mojej mamy. A jeśli chodzi o "cudownych rodziców"....hmmm w naszym wypadku 'cudowne mamusie mam..." Odpowiedz Link Zgłoś
madziola1982 Re: podziekowania dla rodzicow 01.02.06, 09:20 mój tata nie żyje od 4, a niedoszły teśc zmarł pół roku temu. Mało tego uważam że teściowej nie musimy dziękować, bo nie ma za co ( jeśli chodzi o przygotowania, i pomoc w organizacji) Za wychowanie itd, narzeczony może podziękować sam. Więc uznaliśmy że darujemy sobie to przedstawienie. Mojej mamie dziękuje prawie codziennie, za wszystko co dla nas robi. Odpowiedz Link Zgłoś
natka81 Re: podziekowania dla rodzicow 01.02.06, 09:18 Też nie wiem co zrobić z podziękowaniami, mój narzeczony ma oboje rodziców, mój tato umarł 3 lata temu i chciałabym coś powiedzieć o nim na weswelu, coś w rodzaju, że jest tu pewnie z nami ,ale brakuje mi odpowiednich słów nie wiem jak to zrobić, ktoś ma jakiś pomysł??? Odpowiedz Link Zgłoś
kajaja2 Re: podziekowania dla rodzicow 01.02.06, 09:35 moj tato nie zyje 17 lat moja mama rzadnego przyjaciela nie ma ale za to mam wspanialego ojca chrzestnego ktory przejal obowiazki po mym tacie nade mna nie wszytkie ale zawsze moglam na niego liczyc i nadal moge.i wtym przypadku i jemu dziekowalam za to ze mi tyle pomogl w zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
babel81 Re: podziekowania dla rodzicow 01.02.06, 17:01 tylko ze moj chrzestny zmarl w czerwcu!!! chcialabym wspomniec na weselu o tacie i dziadku (chrzestny) ale nie wiem w jaki sposób to zrobic ... zeby nie popsuc nastroju ... Odpowiedz Link Zgłoś