tiki13 03.02.06, 11:01 Poszukuje zespołu na wesele jednodniowe 16.06.2006. W zespole musi być wokalistka, perkusja, instrumenty dęte i grający na żywo. Może być z poza Częstochowy i wojewódźtwa ważne żeby byli naprawde dobrzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmraz Re: zespół Częstochowa 03.02.06, 12:32 oj, będzie ciężko. ja na czerwiec zespół zamawiałam już prawie rok temu, a mija kolezanka teraz nie mogła znalezc zespolu na wrzesien.Ale życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: zespół Częstochowa 03.02.06, 16:51 polecam zespól MARATON z Częstochowy, spełniaja wszystkie wymienione przez Ciebie kryteria. Jeśli chcesz to wysle Ci namiary na maila. Jest tylko mały problem, mogą juz mieć zarezerwowany ten termin, bo my mamy slub 2 września 2006 a podpisalismy z nimi umowe w sierpniu 2005!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: zespół Częstochowa 03.02.06, 16:54 Ojej, wiesz, że takiego zespołu będziesz bardzo długo szukała i cena będzie wysoka??? Sądząc po preferowanych instrumentach, to 4-5 osób. Z mojego doświadczenia wynika, że albo jest perkusja i gitara albo synetezator i instrumenty dęte. Poniżej 3 tysięcy będzie ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: zespół Częstochowa 03.02.06, 17:03 Sprawdź tutaj: QUATRON Czteroosobowy skład - 2 dziewczyny, 2 chłopaków, wszyscy z wykształceniem muzycznym. Instrumentarium: saksofon, flet poprzeczny, akordeon, gitara elektryczna i elektro - akustyczna, klawisze, drobne instrumenty perkusyjne, dodatkowo na życzenie - skrzypce. Śpiew na trzy głosy. Szeroki repertuar do pobrania na stronie www.quatron.gsi.pl. ZESPÓŁ NA IMPREZACH NIE SPOŻYWA ALKOHOLU!!! Częstochowa ul. Nałkowskiej tel. 034 372 17 04 tel. 0601 199 260 i jeszcze ten: FERMATA zespół muzyczny Profesjonalna obsługa muzyczna wszelkich imprez tanecznych. Muzyka tylko na żywo (perkusja, saksofon, git. ,git. basowa,instr. klawiszowe). Repertuar i zabawy dobrane do przekroju wieku Państwa gości (standardy i nowości). Duże doświadczenie, niebanalne głosy. Zapraszamy na prezentację na żywo W-WA/URSUS Warszawa tel. 022 723 79 60 tel. 0601 262 802 i ostatni: www.philadelphia.wizytowka.pl Odpowiedz Link Zgłoś