Dodaj do ulubionych

POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH

06.02.06, 13:15
witam
jestem troszke przy kości. Potrzebuje diete odchudzającą by wbic sie w
upatrzoną sukienkę ślubną. Pomocy!!!. Mam nie zawiele czasu, a musze schudnąć
minimum 10 kg.
Pozdrawiam i z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • mhania Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 13:17
      oj, na pewno zaraz zostaniesz zasypana lawiną różnych diet...ja natomiast
      polecam jedną - jeść wszystko(oprócz słodyczy) tylko zdecydowanie, a nawet
      BARDZO ZDECYDOWANIE mniej...smile
      • mmraz Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 13:20
        i zdecydowanie więcej się ruszać...
    • ann_jazon Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 13:19
      jeżeli już koniecznie chcesz schudnąć, to wypróbuj może "dietę szwedzką", a
      poza tym precz ze słodyczami i dużo zielonych warzywek - szpinaczek, fasolka
      szparagowa, brokułki smilepozdrawiam
      • m.dmowska Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 19:50
        Próbowałam wielu diet, ale jedna jest naprawdę bardzo dobra i nie wymaga wielu
        wyrzeczeń. Po prostu nie łącz białek z węglowodanami. Poczytaj o tzw. diecie
        niełaczenia. Gwarantuję ci, że chudnie się 1,5 - 2,5 kg tygodzniowo. Jest
        naprawdę dobra, bo można jeść prawie wszystko
    • berdronka Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 13:29
      wiem, wiem, i na dodatek dużo woooody niegazowanej
    • monia76 Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 13:31
      berdronka, a ila masz na to czasu? i skad jestes? jesli z wawy sluze namiarem
      na sprawdzona dietetyczke.
      • berdronka Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 13:33
        musze schudnąć do 15 lipca br.
        wiec czasu nie dużo. A za słodyczami to bardzo przepadam. Nie wyobrazam siebie
        niesłodkiej herbaty. Wiem że bedzie mi ciężko... sad
        • monia76 Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 13:35
          eeeeeee, mnostwo czasu. jesli jestes naprawde zdesperowana i odmowisz sobie
          jednak tej slodkiej herbaty - bardzo realny termin. jesli chcesz - odezwij sie
          na priva. chetnie podziele sie z Toba moja dieta (ulozona przez dietetyka).
          dzieki niej chudnie sie ok. 1 kg/ tydz.
          • berdronka Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 13:43
            Monia chetnie z tobą porozmawiam
            moje gg 1906891
            odezwij sie prosze
            Kasia
          • kaboberek Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 14:00
            monia ja mam dużo mniej czasu bo poczatek czerwca, stosowałam juz diete
            kopenhadzka ale zaczynam znowu nabierac kształtów sad( gdybys miała ochote to
            prosze o kontakt na skrzynke kaboberek@gazeta.pl bede bardzo wdzieczna a i z
            checia posłucham do?wiadczonej koleżanki smile)pozdrawiam
          • mam6lat Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 18:47
            ja co prawda nie przed ślubem, ale poporodzie....i wisi mi te 12 kg od roku!
            ile kosztuje wizyta u dietetyka?
            bo chcę, MUSZE SCHUDNĄC nie z próżnośći, tylko dlatego, ze nie mam sie w co
            ubrac, a w szafie rzeczy 2 rozmiry za male czekają.....
          • inez_82 Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 19:16
            Witam serdecznie. Jeśli nie stanowiłoby to problemu napisz mi na maila swoją
            dietę- bardzo chciałabym schudnąć do września przynajmniej 5 kilogramikówsmile.
            Mój mail: agaslombi@wp.pl
          • inez_82 do monia76 06.02.06, 19:17
            Witam serdecznie. Jeśli nie stanowiłoby to problemu napisz mi na maila swoją
            dietę- bardzo chciałabym schudnąć do września przynajmniej 5 kilogramikówsmile.
            Mój mail: agaslombi@wp.pl
            • anitaj1 Re: do monia76 06.02.06, 23:52
              I ja tez poprosze na gazetowego. Dzieki!
        • ann_jazon Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 13:36
          a może słodzik zamiast curku? wprawdzie jest niezbyt rewelacyjny w smaku, no
          ale zawsze można trochę kalorii "przyoszczędzić" smile
          • mag9 Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 20:59
            Slodzik to trucizna (zawiera aspartam) i powoduje... tycie.
            wiecej: www.zigzag.pl/jmte/nutra_sweet.htm
      • berdronka Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 13:34
        jestem z Wrocławia. Moze ktoś ma namiary na jakiegoś niedrogiego specjaliste???/
      • klara80 Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 14:03
        moge prosic o kontakt do tej dietetyczki na maila gazetowego i prae slow o
        niej? Ja co prawda slub planuje dopiero w nastepnym roku, ale w ogole
        chcialabym zmienic styl zywienia... Wielkie dzieki
    • ladybird4 Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 14:18
      moze nie wiem tego z autopsjii, ale z pewnoscia wiem ze to jest mozliwe!!
      wyobraz sobie ze moj osobisty tatus w nowy rok wszedl z silnym postanowieniem
      schudniecia na lipcowy slub swojej pierworodnej ( czyli mojsmile
      od 1 stycznie schudl juz 7kg!!!!
      moze to troche za duze tempo, no ale on ma z czego zrzucacsmile
      zaparl sie i swietnie mu idzie!!
      nie stosuje jakiejs konkretnej diety krok po kroku
      po prostu wybral sobie z tablic kalorycznych wszystko to, co ma malo kalorii i
      z tych produktow zjada sobie to, na co akurat ma ochotesmile
      zycze powodzenia!!!!!!!
      • monia76 Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 14:25
        ladybird, to za duze tempo. tata definitywnie powinien przystopowac. wszystko
        powyzej 1 kg/ tydzien jest bardzo niezdrowe i grozi dramatycznym efektem jojo.
        • adriannaaa Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 16:17
          monia, czy mogłabys mi przesłaćropwnież tą diete ułożoną przez dietetyka? moj
          adrs to adrianna@graphicsarena.com. Planuję slub w sierpniu, no al ejuz pora
          zabrać sie za siebie..

Pozatym polecam zamiast chleba - piecywo WASA no i bez ziemniaków, i klusek...
          oraz zamiast soków owocowych - te warzywne.. tak mi radził moj dietetyk z
          fitnesu.. co do cwiczen - to jesli jakeiś to zabrac sie zanie teraz - bo przez 3
          miesiace najpeirw miesnie bedą nabierac masy - a dopiero potem zaczniesz chudnać...
        • usa83 Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 09.02.06, 22:53
          Ja równiez mam problem ze zrzuceniem wagi.Również muszę schydnąć 10kg minimum
          (do sierpnia).Proszę podaj tą dietkę.PROSZĘ!BŁAGAM!
    • nieztejbajki Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 14:45
      najlepsza dieta, tzw. "eMeNTe" - Mniej Na Talerzu smilesmilesmilesmilesmile
    • dafni Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 18:08
      Przejdź na 1200 kalorii. To nie jest dieta w popularnym tego słowa znaczeniu,
      bo nie musisz jeść produktów z określonych grup (np. kapustysmile. Jesz mniej i
      tyle. Chudniesz absolutnie bezpiecznie. Każda dieta drastycznie ograniczająca
      kalorie (poniżej 1000)kończy się jo-jo i przemęczeniem.
    • kasiak123 Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 18:13
      Przejdź na dietę 13-to dniową. Sprawdzona w 100%
      • vanilla4 Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 18:46
        13 dniową dietę polecam tylko tym, którzy chcą sie wykończyć i zrujnowac organizm...
        • anucha_79 Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 21:18
          Vanilla - popieram Ci calkowicie z ta glodowka. Jak mozna sie tak katowac!!!
          Jak ktos jest leniwy i nie chce mu sie uprawiac sportu i zdrowo odzywic to MUSI
          zrezygnowac ze slodyczy, np na rzecz owocow.
          Polecam diete Montignaca. Wiecej o niej na forach dyskusyjnych, gdzie dziewczyny
          sluza pomoca. Warto jedna przestudiowac forum i porady najpierw a pozniej zaczac
          wpisywac menu ktore zostanie ewentualnei skorygowane. Oto linki:
          1) www.montignac.com.pl
          2) www.dietamm.com

Dla zachety powiem ze w nieale 2 miesiace schudlam 6kg (a bylo to koncem
          czerwca) i wage 3mam nadal... Warunek jest taki ze nie wolno wracac do starych
          nawykow, tzn... MAsz ochte na lody - t sobie zaserwuje raz na miesiac i kropka smile
      • asik81 Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 19:46
        Ja poproszę o jakieś bliższe informacje nt diety 13-dniowej,na czym to
        polega.Proszę o kontakt na gazetowego

pozdrawiam
        asia
        • vanilla4 Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 19:54
          asik dieta 13 dniowa - to typowa głodówka 500 kalorii dzienni - odwadniasz się
          jedynie - niestety stosowalam tę dietę z koleżanką - schudłyśmy owszem - ale
          potem wrociłyśmy do swojej wagi plus nadwyżka, której teraz nie moge się pozbyć
          - czyli typowy efekt jojo. Dodatkowo zaczęły się problemy zdrowotne - wypadające
          włosy, rozdwajające paznokcie, zaburzenia cyklu. Zeby się skutecznie i zdrowo
          odchudzic trzeba jeść 5 razy dziennie małe posiłki - najlepiej do 1000 kalorii w
          sumie. Takie diety jak 13dniówka powodują utratę wody z organizmu i dlatego
          pozornie się chudnie - masa tłuszczowa zaczyna się spalac dopiero po 2
          tygodniach a wtedy ta niby dieta cud się kończy. Organizm podczas tej diety
          dostaje sygnał, że brakuje mu wartości odżywczych i kiedy wracasz do normalnego
          jedzenia zaczyna gromadzić tłuszcz na zapas - taki mechanizm obronny - proponuję
          poczytac i odradzam tę dietę.
        • adriannaaa Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 20:14
          asik, to co pisze vanilla jest po czesci prawda. 13 dniowka jest dosc
          restrykcyjna i pojej zakonczeniu trzeba mocno uwazac co sieje - polecam
          przejscie po niej na plaze poludniowe - ktore tez same w sobie daja niezle
          efekty. Jesli chesz przeprowadzic 13 - bo zalezy ci na szybkich efektach, to
          pamietaj o piciu duzej ilosci wody- nie dporowadzisz do odwodnienia organizmu,
          oraz o tym by jesc dokladnie to co jest podane w tej diecie, wszelkie odstepstwa
          ponoc niwecza efekty. czyli 0 cukru, soli, alkoholu.. do picia kawa , gorzzka
          herbata i woda moneralna NIEGAZOWANA, to prawda, ze wartosc kaloryczn anieraz
          jest ponizej 1000 kalorii na dzien, ale zawiera ona dosc duzo bialka (jogurty,
          jajka, serek, chude mieso droiowe) zelazo - szpinak, brokuly, no i czerwone
          mieso. Niestety witamionwo - to masakra. jesli nadal cie to interesuej -
          poczytajan wizaz.pl, ew odezwij sie na adrianna@graphicsarena.com - przesle ci
          rozpiske.
        • kasiak123 Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 07.02.06, 06:57
          Asik napisałam ci na priv co nieco.
    • scarlett74 Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 06.02.06, 20:28
      Myślę,że sprawdzoną dietą jest MŻ,czyli mniej żreć.
    • kropka1005 13 dniówka i kapuściana 08.02.06, 14:23
      i ćwiczenia fitness w pół roku 15 kg i nie wróciły. najpierw tydzień zupka
      kapuścianej potem 13 dniówke zrobiłam potem dalej zupka ale trzeba pamiętac o
      przerwach, do tego 4 razy aerobik. no i zegnajcie słodycze.
      • marlena.k1 Re: 13 dniówka i kapuściana 08.02.06, 14:32
        faktycznie ta dieta pomaga,ja w ciagu tygodnia spadlam w dol 5kg!Ale ostro
        trzymalam sie tej diety,z tym,ze mi zalecono robic te diete,raz na miesiac po 7
        dni,oczywiscie przy tym cwiczenia bo bez tego sie nie obejdzie.Ja zastosowalam
        te diete tylko raz i kilogramki juz nie wrocilysmile
        p.s moja sasiadka dosc wiekowa zawsze powtarza najlepsza dieta to: MŻ "mniej
        żrec".
      • vanilla4 Re: 13 dniówka i kapuściana 08.02.06, 14:32
        czytam i włos mi się jezy na głowie...
        • marlena.k1 Re: 13 dniówka i kapuściana 08.02.06, 14:39
          zalezy kto co lubi i jak jego ordanizm bedzie reagowal,ja nie mialam problemow
          najmniejszych ,nie odwodnilam sie moze dlatego bo pilam 2,5 litra wody
          dziennie,znioslam to dobrze bylo to trzy lata temu i wciaz utrzymuje swoja wage.
    • lady_of_avalon 13 dniowa=kopenhska??? 08.02.06, 15:44
      Czy 13- dniowka to inaczej dieta kopenhaska??? Bo jeśli tak to ja byłam na niej
      dwa razy - oba przed wakacjami co by się na plaży w kostiumie móc pokazać bez
      problemu. I musze powiedzieć że jest bardzo skuteczna - ja zrzucam koło 8 kilo
      w ciągu dwóch tygodni (ale ja duża jestem - moja mniejsza mamusia zrzuca koło 5)
      I efekt utrzymuje się do zimy (potem znowu zaczynam się obżerac pizzą i
      słodyczami i do wiosny znowu 8 kilo przybywa ;PPP) Takiego stricte efektu jojo
      po niej jednak nie ma bo raz, że bardzo dużo się pije, dwa że używa sie sól,
      trzy że zołdek się po niej ściska i nie da rady sie specjalnie obżerać (ani tez
      człowiek specjalnie nie ma ochoty) A zeby efekt był długotrwały to trzeba się
      racjonalnie odzywiać cały czas, a nie tak jak ja - zajadac smutki
      słodyczami ;PPP A co do wytrzymania całej diety - to za pierwszym razem było
      strasznie, a za drugim już wiedziałam czego się spodziewać i nawet głodna
      specjalnie nie byłam smile)) W tym roku jak się cieplej zrobi trez ją powtórze
      pewnie ;PP
    • osesek22 Re: POSZUKUJE SPRAWDZONYCH DIET ODCHUDZAJĄCYCH 09.02.06, 09:52
      Dieta 13-dniowa jest rzeczywiście skuteczna pod warunkiem, że ściśle się jej
      przestrzega, a po zakończeniu też trzeba się pilnować. Polecam również stronę
      www.vitalia.pl i życzę powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka