marzi7373 05.09.08, 12:47 Witam, czy ktos korzystal moze z uslug tego lokalu i moglby wydac na jego temat jakas opinie? Poszukuje lokalu na urzadzenie przyjecia okolicznosciowego - bede bardzo wdzieczna za wszelkie uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawamija Re: restauracja Fanaberia 05.09.08, 23:31 Wpadłam tam na obiad - ceny nie wygórowane zwłaszcza jak sie czasem jada w W-wie, ale nie był to obiad dobrze doprawiony. Do zjedzenia, ale na jakies przyjecie nie poleciłabym. Duzo smaczniejsze sa obiady na Stefczyka ?( koło osiedla Bajkowego ) blisko duzej apteki - mniej miejsca ale zdecydowanie ładniej podane. Niestety nie pamietam nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia-4 Re: restauracja Fanaberia 22.10.08, 19:05 Czytałem własnie na gazeta.pl o restauracji fanaberia i sie przerazilam jakies okropne posty ale pochwili sie zorientowalam ze to posty o restauracji Fanaberia w Radomiu :)Postanowiłam odwiedzic to miejsce w sobote jadlam placki z sosem borowikowym mniam . Podoba mi sie ze przychodzą tam ludzie z klasą . Zapisalismy sie ze znajomymi tam na sylwestra . Odpowiedz Link Zgłoś
4edyta Re: restauracja Fanaberia 06.09.08, 13:20 Jeżeli nie musi to być w Ząbkach to polecam restaurację Vecchio na Radzymińskiej na przeciwko zakładów przemysłu tłuszczowego. Nieduży lokal,ale bardzo fajnie urządzony, jedzenie dobre i dużo.Obsługa bardzo miła.Mają swoją stronę w internecie. My tam organizowaliśmy przyjęcie dla 20 osób i jesteśmy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
juaniela Re: restauracja Fanaberia 21.10.08, 17:25 Polecam Restaurację Fanaberia osobiście organizowałem chrzciny swoiego dziecka,jedzenie wyśmienite wszyscy moi goście byli bardzo zadowoleni potraw było dużo że z paczkami wróciliśmy do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekgorzynski Re: restauracja Fanaberia 21.10.08, 21:19 Ja szczerze bardzo polecam ten lokal nareszcie w Ząbkach otworzył sie lokal gdzie można dobrze zjeść i wypić wieczorem drinka .Do Ząbek wprowadzilismy sie niedawno i bardzo cieszymy sie ze mamy taki lokal . Tylko wlasciciele mogli by lepiej oswietlic restauracje bo trudno do niej trafic .Pozdrawiamy nowi mieszkancy Ząbek Odpowiedz Link Zgłoś
7485p Re: restauracja Fanaberia 22.10.08, 21:29 ...tak, zgadzam się, oświetlić i zmienić szyld reklamujący, bo pisze na nim "fanabria" a nie "fanaberia". Stoi on tam już kilka miesięcy i właściciele nie kwapią się to zmienić. Nie podobało mi się też to że goście mogą palić papierosy przy stolikach wewnątrz tej "RESTAURACJI"... Odpowiedz Link Zgłoś
ewusie Re: restauracja Fanaberia 25.10.08, 09:01 a w którym dokładnie miejscu jest ta fanaberia? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekgorzynski Re: restauracja Fanaberia 25.10.08, 17:52 ewusie napisał(a): > a w którym dokładnie miejscu jest ta fanaberia? Ten lokal jest na Piłsudskiego95b , jadąc z Ząbek przed giełdą po lewej stronie na przeciwko salonu deu. Prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
an-itka Re: restauracja Fanaberia 28.10.08, 11:48 Restauracja jest swietna robiliśmy tak swoje spotkanie klasowe po latach . Były tance i swawola :) fajnie ze jest miejsce gdzie mozna potanczyc i jest specialne oswietlenie . Powini tam zrobic jakies wieczorne wekendowe dancingi dla dalej młodych 30 latków :) Odpowiedz Link Zgłoś