annie123 13.02.06, 17:54 A my mamy wesele w restauracji Villa Moldova, na Ostrobramskiej (Wawa). Czy ktoś słyszał coś może o tym miejscu i jak sprawdza się na wesela? Robimy na ok. 80 osób. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nusia1112 Re: Villa Moldova- restauracja na wesele 13.02.06, 18:23 Ja się dołączam do tego pytania bo też zastanawiam się czy tam nie zrobić wesela. Może ktooś tam był albo robił wesele? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Villa Moldova- restauracja na wesele 13.02.06, 19:36 niestety na weselu tam nie byłam natomiast bardzo blisko pracuję i jadłam tam 2 razy obiad, za każdym razem przepyszny, więc jeśli takie będzie jedzenie na weselu to gratuluję wyboru. jedyne co dla potencjalnych gości może być minusem to problem z parkowaniem - pod restauracją jest kilka miejsc, natomiast okolice promenady są szczególnie narażone na kradzieże samochodów. tak tylko uprzedzam - wiem, zę nie na temat, ale może warto zapytać w restauracji czy mają jakiś monitoring / ochronę w przypadku wesel - bo własny parking mają. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: Villa Moldova- restauracja na wesele 14.02.06, 11:57 podbijam! mnie się tez miejsce podoba z punktu widzenia kuchni, nie wem czy i jak organizują wesela plus lokalizacja trochę nie tego... przy centrum handlowym... jeśli ktoś coś wie - to piszcie proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annie123 Re: Villa Moldova- restauracja na wesele 14.02.06, 12:06 Ja już mam tam zarezerwowany termin. Byliśmy tam z moim narzeczonym kilka razy i jedzenie według mnie rewelacja, klimat też fajny- taki biesiadny, jaki powinien być. Trochę żałuję że nie ma ogrodu...ale co tam, wszystkiego nie można mieć. Miejsce podoba mi się dużo bardziej niż typowe sale weselne. No i do tego super mołdawskie wina i sprawdzona kuchnia. Cena Ok. Ktoś ma jeszce jakieś spostrzeżenia? Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: Villa Moldova- restauracja na wesele 15.02.06, 13:36 zerknij w maila Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Villa Moldova- restauracja na wesele 15.02.06, 13:40 Dla mnie kiepska jest lokalizacja - przy samym sklepie i "trasie" ostrobramskiej. mieszkam obok i wiem ze strasznie duzo ludzi tam przychodzi na zakupy.. Na pewno bedziecie wzbudzac zainteresowanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annie123 Re: Villa Moldova- restauracja na wesele 15.02.06, 19:55 Odpowiedziałam na priv'a. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Villa Moldova- restauracja na wesele 15.02.06, 21:06 Bardzo smaczne jedzenie, parking obok, ładny wystrój, duże, przestronne sale. Świetne wina. Restauracja ma ok. 300 miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
annie123 Re: Villa Moldova- restauracja na wesele 17.02.06, 12:22 Całą restaurację zamykają jedynie wtedy gdy liczba gości> 70. My planujemy ok. 80 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Villa Moldova- restauracja na wesele 18.02.06, 19:52 Restauracja jest OK, ale kradzieże samochodów są tam BARDZO DUŹYM PROBLEMEM. Jesli naprawdę chcecie tam zrobić wesele, to lepiej wynajmijcie ochronę na parking, bo nie będzie do czego wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
everal Re: Villa Moldova- restauracja na wesele 20.02.06, 15:58 Witajcie, miejsce polecam, godne uwagi, bardzo miła obsługa i pyszna kuchnia - wina wyśmienite. polecam tez dj na wesele, dzwońcie: 22 499 57 92 lub 6000 11 773 Odpowiedz Link Zgłoś