19.02.06, 13:56
Witam wszystkie Panny Mlode i tegoroczne i te przyszle!
Moj suwaczek za 3 dni bedzie pokazywal rowne 5 miesiecy smile a jak to jest u Was? Kiedy slub? Kiedy planujecie dzidziusia? My pragniemy zaczac starania zaraz po slubie - ja bede miala 23 latka a tatus 27 smile

-----------
Pozdrawiam
suwaczki.waszslub.pl/waszslub.php?d=2006072200800830
Obserwuj wątek
    • martyna1985 Re: 1984 ?? 19.02.06, 14:07
      oj uwazaj misiaczku bo zaraz rzuca sie na Ciebie hieny ze bawisz siew dom.
      Przeczytaj moj post: rocznik 1985. No chyba, ze Ciebie beda uwazali za
      doroslawink Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobregosmile
      • misiaczek84 Re: 1984 ?? 19.02.06, 14:12
        Martynko-czytalam Twoj watek i zgadzam sie z Toba-uwazam ze to kazdego indywidualna sprawa smile i trzymam kciuki za Ciebie smile
        • misiaczek84 Re: 1984 ?? 19.02.06, 14:16
          odbierz poczte smile
          • martyna1985 Re: 1984 ?? 19.02.06, 14:20
            smile
    • nadya22 Re: 1984 ?? Ja też !! :) 19.02.06, 16:21
      Cześć dziewczynki smile ja też jestem z rocznika 84 za niecały tydzień skończe 22
      lata!W październiku ślub smile Staranka o dzidziusia już były niestety zakończone
      fiaskiem!Narazie ze względu na to, że nie chce być panną młodą z brzuszkiem(no
      chyba ze po drodze sie przytrafi ;P )wstrzymujemy sie do października,ale w noc
      poślubną wszystko idzie od nowa!
      Jak sie robi te suwaczki??
    • misiaczek84 Re: 1984 ?? 19.02.06, 16:33
      Witam nadya smile
      My tez powstrzymujemy sie do slubu zeby nie isc do oltarza z brzuszkiem, ale od sierpnia zaczynamy starania. Wszystkiego dobrego zycze smilea skad jestes?

p.s www.waszslub.pl/suwaczki.php - tutaj robisz suwaczek a pozniej wklejasz smile
      Powodzenia
      • nadya22 Re: 1984 ?? 19.02.06, 16:41
        Z Sanoka( podkarpackie) smile a Ty? Co już macie przygotowane?Ja narazie tylko
        orkiestre i sukienketongue_out wiem jakiego chcemy miec kamerzyste i ktora sale ale nic
        zaklepanego!No i czeka nas spotkanie rodzicow-boje sie okropnie!Ale moja mama
        bardziej!Nie wiedzialam ze ona jest takim tchorzem!
    • mysza_klapsiara Re: 1984 ?? 19.02.06, 17:10
      Ja i mój narzeczony jesteśmy z roku 1984 a ślub planujemy na lipiec 2007. A
      dziecko? Jeszcze zobaczymy!
      • misiaczek84 Re: 1984 ?? 19.02.06, 18:17
        ja jestem z małopolski-okolice Tarnowa. Mamy zamowiona sale,fotografa,kamerzyste,orkiestre,obraczki, ja mam kupiona suknie a takze upatrzone mamy zaproszenia smile
        Nadya zdazycie z sala?my musielismy sale ponad rok wczesniej zamawiac...
        • nadya22 Re: 1984 ?? 19.02.06, 18:34
          No wlasnie nie wiem czy zdazymy z sala!Ale mam nadzieje ze tak!Jak nie ta co
          chcemy to taka na wiosce ale od razu z zastawa i tylko 400zl!!tylko nie wiem
          jakie tam kibelki sa!
        • joasia84 Re: 1984 ?? 21.02.06, 19:26
          Cześć dziewczyny!! A już myślałam że to forum opanowały Warszawianki i panie z
          Wielkiego Miasta Ja też jestem z południa Nowy Sącz.
          Pozdrawiamsmile)
    • lanka_cathar Re: 1984 ?? 19.02.06, 20:21
      Ślub 14 lipca, a dziecko na pewno nie w najbliższym czasie. Chcemy nacieszyć
      się sobą w małżeństwie, a dopiero później ładować się w pieluchy.
      • cardia Re: 1984 ?? 19.02.06, 21:52
        my slub 26.08 dzidziusia juz chcemy ale z roznych wzgledow zaczniemy sie starac
        niestety dopiero dwa lata po slubie sad ale szybko minie, studia koncze w
        przyszlym roku(jak dobrze pojdzie moze tylko magisterke sobie zostawie na
        pozniej zobacze jak sie ulozy) i do pracy a potem dzidzius bedzie dobrze smile
    • joasia84 Re: 1984 ?? 19.02.06, 22:32
      Hej dziewczyny Ja ślubuję w lipcu 2007 a z dzidziusiem chciałabym poczekać rok
      bo w 2008 będę miała obronę pracy magisterskiej więc chcę poczekać.
      Pozdrawiamsmile)
    • kasila Re: 1984 ?? 20.02.06, 22:00
      cześć!!
      Oboje jesteśmy z Łodzi. Ślub będzie 30.06.2007, podobnie jak Wy martwie się,
      żeby udało się wszystko ze sobą zgrać. Orkiestre już zamówiliśmy, sala
      upatrzona, także fotograf.Ale mamy problem z kamerzystą, nie znam żadnego
      (troszkę obawiam się z ogłoszenia). Może znacie kogoś dobrego z okolic Łodzi?
      A dzidziuś musi poczekać- studiujemy i raczej nie mamy warunków, ale jeśli
      się "zdarzy", będziemy się bardzo cieszyćbig_grin
      pozdrawiam
      • adelheid Re: 1984 ?? 20.02.06, 23:02
        hejsmile
        no i trafilam wreszcie do odpowiedniego watkusmile
        mamy slub w lipcu 2007, na razie mamy sale wiec jest DOBRZEsmile
        moje Kochanie chcialoby dzidzusia JUZ TERAZ, ale musi poczekac, bo niestety nie wyobrazam sobie polaczenia malenkiego dziecka i studiow. a rodzice chyba nadal sa wstrzasnieci tym ze biore slub, no ale coz... po 5 latach bycia z jednym chlopakiem to chyba sie mozna spodziewac?smile
    • misiaczek84 Re: 1984 ?? 20.02.06, 23:06
      a co macie juz zalatwione?jak ida przygotowania?
      • nadya22 slub pazdziernik-przygotowania 20.02.06, 23:11
        No ja narazie mam zarezerwowana orkiestre i jutro idziemy sale zalatwiac!Mam
        tez kieckie i wybranego fotografa!Reszte namiarow dostaniemy od kolezanki wiec
        to pro forma!Obraczek jeszcze nie wybralismy.Mysle intensywnie o bukiecie!Aha i
        zdecydowalam ze napiszemy na zaproszeniach ze nie chcemy kwiatow ktore beda
        tylko przez chwile tylko ksiazki z dedykacja bo beda wieczna pamiatka tongue_out tylko
        jeszcze nie wiem jak to ladnie ujac!'Aha i nauki przedmalzenskie od 6 marca!
    • laluczek Re: 1984 ?? 21.02.06, 11:36

czesc
      ja jestem rocznik 84, za dwa miesiace i 7 dni mamy slub. mam 21 a moj przyszly
      maz 29. czekam tego dnia i niemoge doczekac sie

• misiaczek84 Re: 1984 ?? 21.02.06, 12:13
        nadya trzymam kciuki za rezerwacje sali smile daj znac jak poszlo, jestescie juz zdecydowani na ta sale?czy dopiero idziecie ogladac?

witaj laluczku-fajnie ze jest ktos jeszcze z naszego rocznika smile ja tez sie nie moge doczekac tego dnia-zreszta chyba jak my wszystkie wink

Pozdrawiam
        suwaczki.waszslub.pl/waszslub.php?d=2006072200800830
        • misiaczek84 Re: 1984 ?? 21.02.06, 12:14
          ja wlasnie ogladam fryzurki i nie mam pojecia jeszcze jak sie uczesze, a wy?coraz bardziej podobaja mi sie rozpuszczone wlosy ale nie wiem czy pasuja do mojej sukni sad
          • nadya22 Re: 1984 ?? 21.02.06, 12:22
            Sala jest juz przetestowana ;P ja jej nie ogladalam ale duzo wesel z mojej
            rodzinki tam bylo a moj narzeczony gral tam imprezy Sylwestrowe,jest
            scena,dobre zaplecze kuchenne no i kibelki ok!A co najwazniejsze babcie beda
            mialy blisko do domu(starowinki szybko pewnie sie zmyja).
            Fryzurki jeszcze nie wybieralam,ja osobiscie lubie jak moja mamcia pokreci mi
            wlosy i tak lekko je upne!Jak szlam na studniowke i bylam u fryzjera to jakis
            szok na glowie mi zrobil i wygladalam jak ufolud!Fatalnie sie czulam!Takze
            narazie nie wiem jeszcze jaki fryz!No ale pasuje isc do fryzjera a nie w domu
            robic!
            • laluczek Re: 1984 ?? 21.02.06, 13:55
              nie wiem ale jakos mne dziwi gdy dziewczyny biora slub w roku 2007, a teraz to
              juz maja zarezerwano sale, rok do wesela a wy juz szykujecie sie, mam wesele za
              dwa miesiace, a tylko dzis jade zamawiat restauracje. Nie mieszkam w Polsce, i
              to troche dziwi gdy rok do slubu a wy juz macie prawie wszystko ustalone. Moze
              to i dobrze tak rano wszystko zalatwic? a sukienke bede wybierac w czwartek, i
              jakos mi tak spokojnie na duszy, mysle ze uda sie mi latwo znalezc sukienke.
              • misiaczek84 Re: 1984 ?? 21.02.06, 15:08
                ja tez rezerwowalam sale rok wczesniej-mieszkam w malym miasteczku i tutaj ciezko byloby mi dzisiaj znalezc jakakolwiek sale - na 5 miesiecy przed weselem, a za Ciebie trzymam kciuki smile
    • gigaa Re: 1984 ?? 21.02.06, 20:09
      i jasmile)))radość dla mnie okrutna bo w ostatnią niedziele (czyli 19 lutego )
      miały miejsce najCuDowniejsze zaręczyny na świecie, ślub 4 sierpnia 2007 roku
      Pozdrawiam
      • nadya22 ogladalam sale 21.02.06, 23:08
        Bylam dzis ogladac sale!Akurat na 14.10 maja wolny termin,ale troche drogo
        sobie cenia!Wynajem 500zl,naczynia 150zl + prad,woda,gaz(300zl).Narazie do
        wtorku jest "nasza"jak sie zdecydujemy to mamy przyjechac i podpisac umowe i
        wplacic 200zl zaliczki.
        Moge wynajac sale w okolicznej wiosce(ladniejsza)po 200zl + rachunki jakies
        200zl.Tylko nie wiem czy jak koszty autobusu sie zwieksza czy nie wyjdzie na
        jedno!
        • laluczek No i restauracje juz mamy... 22.02.06, 08:22
          Wczoraj zrobilismy rezerwacje w restauracji, na nasz slub, jest super. prawda
          kosztuje to dosc sporo. jutro jade mierzyc sukienke. a slub mamy juz za 2
          miesiace i 6 dni. OOOO boze jak szybko jak fajnie smile)))))))))
    • hihul Re: 1984 ?? 01.03.06, 23:18
      my chcemy pobrac sie w przyszłym roku - małopolskie, ale jeszcze nic nie mamy,
      ani sali, ani terminu, ani orkiestry, ?może ktos ma świetnego fotografa?
      orkiestrę??

nie wiem za comam sie wziąc?

• pauulka Re: 1984 ?? 01.03.06, 23:49
        Cześć dzieczyny!Ja również jestem z rocznika 84, a mój przyszły małzonek 76.Ślub
        już coraz bliżej-17 czerwca!!!Nie mogę się doczekać!A dzidzusia planujemy zaraz
        po śłubie:,)
        Pozdrawiam
        • diecleo Re: 1984 ?? 02.03.06, 14:18
          Witam smile
          Też jestem z `84 smile Mój przyszły małż z `76 smileTakże widzę, że nie jesteśmy sami
          winkNasz termin to 5 sierpnia 2006 smile
          Generalnie jest to moja reaktywacja na tym forum, jeśli chodzi o pisanie bo
          ostatnio odezwałam sie w kwietniu 2005 wink (A ponieważ po tym nastąpiła duuża
          przerwa w przygotowaniach ograniczyłam sie jedynie do czytania, aczkolwiek
          bardzo regularnie wink ) Wtedy to, w ciągu całego miesiąca udało nam się załatwić
          lokal, zespół, i kucharzy, czyli wszystkie te rzeczy, z którymi warto było się
          aż tak bardzo pospieszyć, żeby mieć to co się chce.
          Na dzisiejszy dzień mamy 'odfajkowane'poza powyższymi: termin w kościele,
          fotografa w atelier, kamerzystę i fotografa w dniu ślubu i plener po ślubie i
          kupiona jest moja sukienka.
          Zastanawiamy się nad zaproszeniami..czy kupować w naszym mieście, zamawiać
          przez net, czy może zrobię je sama (jestem plastykiem)..Ale temat jest jeszcze
          do przeanalizowania, zwłaszcza że w tym miesiącu w moim mieście mają się odbyć
          targi ślubne, więc być może będziemy mieli okazję przejrzeć ofertę radomskich
          drukarni (zapomniałam napisać, że jestem z Radomia).
          Myślę, że poważniejsze przygotowania zaczniemy rozkręcać stopniowo dopiero po
          świętach, a będzie tego sporo, bo zdecydowalismy sie na samodzielną organizację...
          Jak na razie, staram się nie poddawać niepotrzebnym emocjom, mimo, że czasu
          coraz mniej, nie dajemy się zwariować, ale fajnie jest trzymać rękę na pulsie
          więc często tu zaglądam, także, piszcie jak wam idą przygotowania smile
          Pozdrawiam serdecznie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka