Dodaj do ulubionych

Kto wie reka w góre?

13.03.06, 08:14
Nauki zaliczone, teraz poradnia przed Sprycia-przyjmuje tylko opocje 3 w 1...
wiec info poprosze...aha o zespole tez przypominam smile)))

Obserwuj wątek
    • lanka_cathar Re: Kto wie reka w góre? 13.03.06, 08:41
      Poradnie w jeden dzień możesz załatwić na Hynka w św. Franciszku z Asyżu
      bodajże.
    • leeloo26 Re: Kto wie reka w góre? 13.03.06, 08:49
      św. Krzyż na Krakowskim Przedmieściu.
    • sarabella Re: Kto wie reka w góre? 13.03.06, 09:04
      a ja mam luuuuuuuuuuuuuuuuz smile, karteczka podpisana smile)), zero stresu, jest
      git smile))
      • sprycia1979 Re: Kto wie reka w góre? 13.03.06, 09:08
        to gdzies była- mów szybko, a nie chwalisz mi sie tu smile)))
        • sarabella Re: Kto wie reka w góre? 13.03.06, 09:10
          A Ty z Wawy dziewczę???? Jak tak to pomogę smile)) No mam znajomego xieca smile, co
          problemów nie robi, zero spotkań, a karteczka jeeeee smile))
          • sprycia1979 Re: Kto wie reka w góre? 13.03.06, 09:12
            kochana z wawy jestem smile))
            wiec uwaznie słucham
            • sarabella Re: Kto wie reka w góre? 13.03.06, 09:14
              to na gazetowego prześlę, bo się tu zaraz dewoty zlecą i mi xieca do kurii
              podadzo smile))))
              • sprycia1979 Re: Kto wie reka w góre?heheheheh 13.03.06, 09:15
                oki,
                to duże/jasne ci wisze smile))
                • sarabella Re: Kto wie reka w góre?heheheheh 13.03.06, 09:16
                  poszłosmile))
                  • sprycia1979 Re: Kto wie reka w góre?heheheheh 13.03.06, 09:25
                    rozumiem ze poradnie sie zrobi...
                    bo nauki mam
                    • sarabella Re: Kto wie reka w góre?heheheheh 13.03.06, 09:27
                      hmmmmmmm, no myślę, że tak... Kurde, aleś się namęczyła tam, naumiałaś się :-
                      ))) małżeńskiego życia smile))???
                      • sprycia1979 Re: a jak 13.03.06, 09:30
                        trwało to ok 4 godzinki, z przerwami na jedzonko,kawke- wiec wszystko pojełam w
                        trybie ekspreswoym smile)
                        pozałam kilka taniemnic wodza, opowiedział z życia wziete i po zawodach...
                        tylko zpaomniał powiedziedz o małzenskim, bo niby skad ma to wiedziec
                        hehheheheeh
                        • sprycia1979 Re:jak po weeku 13.03.06, 09:33
                          żyjemy?
                          a gdzie cała reszta podziała sie?
                          • sarabella Cafet!!!!!!!!!!!!! a kuku!!! 13.03.06, 09:34
                            cafet na innym poscie jest, czemu nie wiem, trzeba ją zwołać do nas!!! :-
                            )))))))))
                            • sprycia1979 Re: Cafet!!!!!!!!!!!!! a kuku!!! 13.03.06, 09:35
                              gdzie jest?
                            • cafet Re: Cafet!!!!!!!!!!!!! a kuku!!! 13.03.06, 09:36
                              Melduje sie,ale ja nie w temacie - ta warszawa tak daleko,te warszawianki takie
                              odleglewink)))
                              • sarabella Re: Cafet!!!!!!!!!!!!! a kuku!!! 13.03.06, 09:36
                                ale jakie otwarte smile))
                              • cafet Post;) 13.03.06, 09:36
                                Cafet zdecydowanie jest "na poście" przymusowymwink jeszcze prawie 4
                                tygodnie<beczy>
                                • sprycia1979 Re: Post;) why? 13.03.06, 09:39
                                  a co ty taka wyposzczona???
                                  • cafet Re: Post;) why? 13.03.06, 09:41
                                    To ty nie wiesz?wink))<zniesmaczony> tongue_outPPPP
                                    Już tu wyrazy wsparcia otrzymywałam ... narzeczony mnie zostawił na
                                    miesiąc<szok>wink))
                              • sprycia1979 Re: Cafet!!!!!!!!!!!!! a kuku!!! 13.03.06, 09:37
                                odelgłe no co ty, my takie bliskie jestesmy
                                temat zaraz rozpoczniemy
                                • cafet wizyta 13.03.06, 09:39
                                  Hmmmmmmmmm skoro takie bliskie to was odwiedzewink)))
                                  Szukam rekawiczek podobno tylko w warszawie są -marnotrastwem byłoby smigać
                                  tylko po niewink))
                                  • sprycia1979 Re: dobrze gadasz 13.03.06, 09:41
                                    bez sensu tylko po rekawiczki,
                                    bez duzego jasnego to bede zle nosiły sie
                                    • sarabella Sprycia, a pamiętasz... 13.03.06, 09:42
                                      jak nas od alkoholiczek prawie jedna święta wyzwała smile)))???
                                      • sprycia1979 Re: Sprycia, a pamiętasz...no no 13.03.06, 09:43
                                        pamietam smile)
                                        czekaj ona nie powiedziała ze bedzie popijała, poczekamy co powie...bo wiesz
                                        moze tylko rekawiczki i w nogi smile))))
                                        • cafet Re: Sprycia, a pamiętasz...no no 13.03.06, 09:44
                                          I nie mówiłam - te warszawianki jakies tajemnice swoje mają - jakis tajny
                                          niezrozumiały szyfrsad((
                                          Ja nie miaau, ja w pociąg nie w nogiwink))
                                          • sprycia1979 Re: do kogo ten pociag 13.03.06, 09:46
                                            przez masz post teraz smile
                                            moze do w pociagu do kierownika na kolana
                                            • cafet Re: do kogo ten pociag 13.03.06, 09:47
                                              Musisz mi wypominać ten postwink,nie dasz szansy na chwile zapomnienia :[[[[[ wink))
                                          • sarabella Re: Sprycia, a pamiętasz...no no 13.03.06, 09:46
                                            yyyyy, bo pisałyśmy coś o sexie na kacu i jedna się zbulwersowała smile))
                                  • sarabella Re: wizyta 13.03.06, 09:41
                                    taaa, to wpadaj na Królewskie smile)),a rękawiczki kupimy, kupimy smile))
                                    • sprycia1979 Re: wizyta 13.03.06, 09:41
                                      gumowe to jaj mam jakby co smile))
                                • sarabella Re: Cafet!!!!!!!!!!!!! a kuku!!! 13.03.06, 09:40
                                  Cholera!!!! Zabije tych męczących słuchaczy!!!! No pisać mi nie dają!!!!
                                  Wrrrrr smile))))
                                  • cafet Re: Cafet!!!!!!!!!!!!! a kuku!!! 13.03.06, 09:43
                                    Skandal - w pracy jesteś i każą ci pracować<nono>
                                    Ubiore rekawiczki -odcisków palców nie pozostawie ,,hmmm ciekawie brzmi....
                                    • sprycia1979 Re: Cafet-wypowiedz sie :))) 13.03.06, 09:44
                                      na temat opicia zakupionych rekawiczek
                                      • cafet Przemowa 13.03.06, 09:45
                                        Trzeba ustalic szczególy, która chce byc moja prawą ręką???i zafundować prawa
                                        rękawiczkę??smile
                                        decyduje kolejność zgłoszeń
                                        cd.nastapi
                                        • sprycia1979 Re: Przemowa-nowa 13.03.06, 09:47
                                          ja tam moge byc lewicą
                                          • sarabella Re: Przemowa-nowa 13.03.06, 09:48
                                            to niedobrze, bo ja lewaczka całym sercem smile)), będą obie lewe smile))
                                          • cafet Re: Przemowa-nowa 13.03.06, 09:49
                                            No to podział rozpisanywink
                                            Sarabella funduje prawą rekawiczkę, ty lewąwink + dodatki (takie duże i
                                            jasne tongue_outPP)
                                            Szukam teraz więc chetnych na sponsoring transportu do wawywink)))
                                        • sprycia1979 Re: Przemowa to masz dwie lewe :)) 13.03.06, 09:49
                                          załatwiona sprawa
                                          • cafet Re: Przemowa to masz dwie lewe :)) 13.03.06, 09:50
                                            Jak załatwiona? to ja 2 lewe <szok> rekawiczki i 2 lewe nogi :[
                                            • sprycia1979 Re: dwie lewe 13.03.06, 09:51
                                              to juz za pozno, inetres ubity, dwie lewa taniej beda
                                              • cafet Re: dwie lewe 13.03.06, 09:53
                                                Chlip chlip jak to jak to !!!!!
                                                Ja tak nie chceeeeeeeeeee mamo ratuj!!!!!
                                            • sarabella Re: Przemowa to masz dwie lewe :)) 13.03.06, 09:52
                                              sponsoring???a jednak...heheheheheh. Wyleź na autostradę, zamachaj moherowymi
                                              gaciami i na pewno ktoś Cię podwiezie smile))
                                              • cafet Re: Przemowa to masz dwie lewe :)) 13.03.06, 09:54
                                                Wspominalas cos o dodatkowej pracy twojego narzeczonego.....tongue_outPPPP
                                                • sarabella Re: Przemowa to masz dwie lewe :)) 13.03.06, 09:57
                                                  te, ale my nie mamy samochodu smile, ja to nawet mam zakaz wsiadania doń przez
                                                  dwa lata smile)) tongue_out
                                                  • cafet Re: Przemowa to masz dwie lewe :)) 13.03.06, 09:58
                                                    A co to z jasnym sie jechałowink))??
                                                  • sarabella Re: Przemowa to masz dwie lewe :)) 13.03.06, 09:59
                                                    oj tam, długa historia smile)) nie na forum smile))
                                                  • sprycia1979 Re: smiało śmiało 13.03.06, 10:00
                                                    pochawl sie jaka Artystka z ciebie
                                                  • sarabella Re: smiało śmiało 13.03.06, 10:02
                                                    to ja pozdrawiam Panów Policjantów smile)) i kłaniam się w pas smile))ciiiiiiiiii
                                                  • sprycia1979 Re: to co piło sie 13.03.06, 09:59
                                                    a potem jechało, pod prad smile
                                              • sprycia1979 Re: Przemowa to masz dwie lewe :)) 13.03.06, 09:54
                                                a napewno podwiezie, jak bedziesz tylko w bereciku, bo taka mała biedna
                                                dziewczynka, sama, przy drodze ....moze na pączka hehhehehe wezmie
                                                • cafet Re: Przemowa to masz dwie lewe :)) 13.03.06, 09:58
                                                  A to nie muszę autem phi i tak są korki - może intercity zasponsorować <foch>
                                                  • sarabella Re: Przemowa to masz dwie lewe :)) 13.03.06, 10:00
                                                    z naszymi pensjami, to moja droga ja nawet na warszawska kolejkę nie mam smile))
                                                  • cafet Re: Przemowa to masz dwie lewe :)) 13.03.06, 10:02
                                                    Eeeeeeee to ja nie jade do tej stolicy ,po cosad(((
                                                    Myślałam ze zostanę ugoszczona na zamku królewskim z honorami a tak?nawet mi
                                                    lewej rekawiczki nie kupisz tylko wcisniesz gumowa
                                                    Sprycia tylko ty mi zostałaswink)))
                                                  • sarabella Re: Przemowa to masz dwie lewe :)) 13.03.06, 10:03
                                                    ja gumową??? a co ja??? ginekolog amator, ze mam Ci ją wcisnąć smile))))))?
                                                  • cafet Re: Przemowa to masz dwie lewe :)) 13.03.06, 10:04
                                                    Sprycia może być ta restauracja polska co polecasz - zaproszenie przyjmujewink
                                                  • sprycia1979 Re: Kobieto-oszalałas-przeciez na wesele odkładam 13.03.06, 10:05
                                                    heheheheheh
                                                    a nie wystarczy pizza
                                                  • cafet Re: Kobieto-oszalałas-przeciez na wesele odkładam 13.03.06, 10:07
                                                    <jupi> coraz lepiej mi idzie,najpierw były same rekawiczki,potem dołozyłas
                                                    jasne teraz pizze nono...wink pod wieczór okaże się ze 5 gwiazdek zarezerwowałas
                                                    Dziekujesmile
                                                  • sprycia1979 Re: Kobieto-oszalałas-przeciez na wesele odkładam 13.03.06, 10:08
                                                    chyba u mnie na salonach.... materac sie nadmucha i spoko mozesz kimac
                                                  • sarabella Re: Przemowa to masz dwie lewe :)) 13.03.06, 10:06
                                                    cholerasmile, toż ona kpi z naszej warszawskiej gościnności smile)), browce jej nie
                                                    pasujo smile)) !!!! i pizza smile))
                                                  • sprycia1979 Re: u mnie masz lewą+ duze jasne 13.03.06, 10:04
                                                    reszte gadaj z Artystką
                                                  • sarabella Re: u mnie masz lewą+ duze jasne 13.03.06, 10:05
                                                    u mnie masz lewą i 5 króli smile))
                                                  • cafet to może prosto na przyjęcie weselne 13.03.06, 10:06
                                                    My tu gadu gadu a ja nawet nie wiem kiedy wasz dzień nastanie?wink))
                                                    Pewno już chwaliłyscie się,ale nie chce mi sie grzebac na forumsuspicious
                                                  • sarabella Re: to może prosto na przyjęcie weselne 13.03.06, 10:07
                                                    29 lipca... smile))
                                                  • cafet O ty!!!!!!!!!!! 13.03.06, 10:08
                                                    Wepchałas się przede mną:[[[[
                                                    Ja tydzień pożniejsuspicious
                                                  • sarabella Re: O ty!!!!!!!!!!! 13.03.06, 10:10
                                                    a tak Ci śpieszno smile))??? Zobaczysz jakie to saaaaame zalety smile) małżeństwa
                                                    smile))
                                                  • cafet Re: O ty!!!!!!!!!!! 13.03.06, 10:12
                                                    A pewnie że same zalety
                                                    Taka wizję roztacza mi mężulek
                                                  • sarabella Re: O ty!!!!!!!!!!! 13.03.06, 10:13
                                                    hmmmm, biedactwo smile))
                                                  • cafet Re: O ty!!!!!!!!!!! 13.03.06, 10:13
                                                    On czy ja?wink))
                                                  • sarabella Re: O ty!!!!!!!!!!! 13.03.06, 10:15
                                                    oj, o Ciebie... wiesz ja już jednego męża miałam i wiem co to
                                                    małżeństwa "zalety" smile)) Ale życzę najlepszego smile))
                                                  • cafet Re: O ty!!!!!!!!!!! 13.03.06, 10:15
                                                    Buuuuuuuuu rozbijasz moj marzeniowy świat buuuuuuuuuuuuuwink
                                                  • sarabella Re: O ty!!!!!!!!!!! 13.03.06, 10:17
                                                    hmmmm, prawda moja droga, prawda... smile))
                                                  • cafet Re: O ty!!!!!!!!!!! 13.03.06, 10:17
                                                    Nie słysze!!!!!!!!!!!!Nie widzę!!!!!!!!!!!!!Nie dotarło!!!!!!!!!!!
                                                  • sprycia1979 Re: to może prosto na przyjęcie weselne 13.03.06, 10:08
                                                    23 wrzesien
                                                  • sarabella Re: to może prosto na przyjęcie weselne 13.03.06, 10:09
                                                    a gdzie??? może wpadnę smile))???
                                                  • sprycia1979 Re: to może prosto na przyjęcie weselne-tez moge 13.03.06, 10:09
                                                    na imprezke załapiemy sie ihhhhhhhhaaaaaaaaaaaa
                                                  • cafet Re: to może prosto na przyjęcie weselne 13.03.06, 10:10
                                                    No widzisz sprycia goscia ci załatwiłam;PPPP nieproszonegosuspicious
                                                  • sprycia1979 Re: cafe my do ciebie jedziemy ahahahahahahha 13.03.06, 10:10
                                                  • sarabella Re: cafe my do ciebie jedziemy ahahahahahahha 13.03.06, 10:11
                                                    w sumie byłoby fajnie, z kim więcej gadamy niż z nami samymi tu smile))?
                                                  • sprycia1979 Re: do mnie smiało- po kopercie dacie 13.03.06, 10:12
                                                    i mozecie bawic sie hihihihihihih
                                                  • cafet Re: do mnie smiało- po kopercie dacie 13.03.06, 10:13
                                                    O super koperta 10 groszy
                                                    Nie jestes wymagającawink)))
                                                  • sarabella Re: do mnie smiało- po kopercie dacie 13.03.06, 10:13
                                                    zarza przyjdzie listonosz, dostanę masę kopert smile))
                                                  • sprycia1979 Re: to te czrewone 13.03.06, 10:15
                                                    niech beda, tylko z zawartoscia
                                                  • cafet Wąglik 13.03.06, 10:16
                                                    Tylko gdzie ja ci teraz dorwę to paskudztwo<hmmm>
                                                  • cafet Nieporozumienie;) 13.03.06, 10:11
                                                    To ja was do siebie nawzajem spraszałamwink))
                                                    Do mnie taki kawał-nie chce was męczyćwink
                                                  • sarabella Re: Nieporozumienie;) 13.03.06, 10:12
                                                    moherowe założymy i dojedziemy , nie martw się smile))
                                                  • sprycia1979 Re: Nieporozumienie;) no wiesz 13.03.06, 10:13
                                                    na trase i dajemy-spoko dojdziemy
                                                  • cafet Pytanie podstawowe 13.03.06, 10:15
                                                    Pytanie podstawowe a wezmie was kto w ogóle????????????????????????
                                                    bo inaczej sarabella żeby dotrzeć musi chyba w sukni z wesela wyjśćwink))
                                                  • sarabella Re: Pytanie podstawowe 13.03.06, 10:15
                                                    że niby ja poczwara!!!??? oj Ty!!! smile))
                                                  • cafet Re: Pytanie podstawowe 13.03.06, 10:17
                                                    <Zawstydzony> tylko pytałam.tak na wszelki wypadek, z troski...żebyscie nie
                                                    spedzały wieków na tej autostradziewink)))
                                                  • sprycia1979 Re: cafet 13.03.06, 10:17
                                                    nie migaj sie tam tylko powiedz, gdzie i kiedy mamy byc- podaj dokładny adres i
                                                    sprawa załatwiona, zaproszenie netem przyjme smile
                                                  • cafet nieelegancko 13.03.06, 10:18
                                                    Ależ jak to wypada przez net?
                                                    Odwiedze cie,stwierdze czy jest sens bulic na zaproszenie (czy sie "wroci"
                                                    twoja osoba) i wtedy ewentualnie...wink
                                                  • sprycia1979 Re: nieelegancko ty ...ty...ty 13.03.06, 10:22
                                                    ty...chitrusie, skapcu jeden!
                                                    to ja z jasnym, rekawiczka do ciebie, mowie materac nadmucham - a
                                                    ty...ty...ty... takas
                                                  • sarabella Re: nieelegancko ty ...ty...ty 13.03.06, 10:23
                                                    prawda?????
                                                  • cafet boje sie 13.03.06, 10:24
                                                    Nie wiadomo ile promili do tego materaca mi nawpuszczasz-potem przejdzie na
                                                    mnie w nocywink))
                                                  • sprycia1979 Re: boje sie 13.03.06, 10:25
                                                    nikt na ciebie nie przejdzie, juz ja go przypilnuje aby na ciebie nie wchodził
                                                  • sarabella Re: boje sie 13.03.06, 10:25
                                                    tak jak ciąża z ręcznika smile))
                                                  • cafet Re: boje sie 13.03.06, 10:26
                                                    Hahaha no to uspokoiłyście mniewink)))przyjade jednak z tymi zaproszeniami -
                                                    wręcze wam na imprezie u sarabelliwink
                  • dominisia31 mam szczescie 13.03.06, 13:44
                    Wspolczuje wam dziewczyny ze musicie to wszystko zalatwiac.Ja trafilam na super
                    ksiedza, ktoremu przynioslam tylko akt urodzenia i pozwolenie z mojej
                    parafi.Powiedzial,ze to wystarczy, a co do nauk to zrobi nam 2 godziny w ktorąs
                    z niedziel(jak bedzie nam pasowalo)
                    • sprycia1979 Re: mam szczescie 13.03.06, 13:49
                      takiej to dobrze smile)))
                      echhh a ja mam sprawe utrudnioną ;/
    • cafet Nathalie 13.03.06, 10:21
      Własnie słucham ulubionego kawałka naszego prezydentawink))
      Gilbert Becaud -Natalhiewink
      • sarabella Re: Nathalie 13.03.06, 10:22
        waszego prezydenta smile?
        • cafet Re: Nathalie 13.03.06, 10:22
          Waszego byłego stolicowegowink
          • sarabella Re: Nathalie 13.03.06, 10:23
            mój to on nie jestsmile
            nie głosowałam na niego smile))
      • sprycia1979 Re: Sarabella-a ty 13.03.06, 10:24
        gdzie w tej wawce impreze robisz.... bo tama to chitrus taki....
        • sarabella Re: Sarabella-a ty 13.03.06, 10:26
          a w góralskiej knajpie smile)) zapraszam smile))
          • cafet Re: Sarabella-a ty 13.03.06, 10:27
            A górala oryginalnego sprowadzaja??
            Moge go przejąć na trasiewink)) po drodze masuspicious
          • sprycia1979 Re: Sarabella-a ty 13.03.06, 10:27
            a cos wiecej, gdzie w tej góralskiej?
            • cafet Wnerwiona 13.03.06, 10:29
              Czuję sie odizolowana<wnerw> drogie stoliczankiwink)))
              • sprycia1979 Re: Wnerwiona-:) 13.03.06, 10:29
                to zapors nas wreszcie smile)))
                ile mamy czekac
                • cafet Re: Wnerwiona-:) 13.03.06, 10:32
                  a ja czekam co z tym góralem...smile
                  No to yyyyy tego więc no wiecie jak to jest cięzkie czasy nastały kraj pogrązył
                  się w chaosie.yyy noooooooooo no to tylewink
                  • sprycia1979 Re: Wnerwiona-:) spoko 13.03.06, 10:33
                    znajdziemy cie smile
                    nie martw sie... i tak bedziemy
                    • cafet Re: Wnerwiona-:) spoko 13.03.06, 10:35
                      No to teraz dopiero zaczęłam sie martwićwink)))
                      • sprycia1979 Re: Wnerwiona-:) spoko 13.03.06, 10:36
                        jak siedzisz na forum to jakys gps-a miała...zawsze znajdziemy
                        • cafet Re: Wnerwiona-:) spoko 13.03.06, 10:37
                          strasz dalej strasz -nerwicy sie nabawie :[[[[
                • sprycia1979 Re: ciagle zrec mi sie chce 13.03.06, 10:32
                  a kurde teraz niby jaks dieta
                  • cafet Re: ciagle zrec mi sie chce 13.03.06, 10:34
                    Poczytaj albo pooglądaj coś obrzydliwegowink))
                    • sprycia1979 Re: ciagle zrec mi sie chce 13.03.06, 10:35
                      co ty nie pomaga :0
                      • sarabella Jestem sorry 13.03.06, 10:36
                        do radia wpadły dzieci z wycieczki smile)) chryste!!! jakby burza przeszła
                        • cafet Re: Jestem sorry 13.03.06, 10:37
                          Trzeba było wejściówki pobrac - po 5 zeta od kazdegowink)))
                          • sarabella Re: Jestem sorry 13.03.06, 10:41
                            wywaliłam je do budynku obok, dyrektor kazałsmile))
                            potem wrócą do mnie smile))
                  • misiaczyca1 witam 13.03.06, 10:37
                    niech mnie ktoś w tajemniczy jaki jest temat przewodni lub z czego sie
                    smiejemy??
                    nie było mnie długo..i dzis tez mam ssporo pracy jak to po weekendzie.
                    ale miło dzis bo wczoraj zakupilismy łózko( 160x200) wielkie z Ik*i.jechalismy
                    do domu z nim jak na tej reklamie z garbusem.kulałam cała droge.
                    postanowiła sie nie narazac i nawet nie próbowac mu pospowiadac jak
                    składał.chciał sie wykazac.
                    jak na koncu zapytał "co o tym mysle" to musiałam go ładnie pochwalic.
                    w czasie tego przysneło mi sie troche ale ok.
                    teraz bedziemy go testowac....
                    mmmrrrr....
                    pozdrawiam drogie panie
                    • cafet Re: witam 13.03.06, 10:38
                      Z czego sie smiejecie? z samych siebie sie smiejeciewink))
                    • sprycia1979 Re: witam 13.03.06, 10:39
                      Cafet na weselicho dzis prosi smile))
                      wiec jest wesoło bo bardzo cieszy sie ze bedziemy
    • cafet Śpiąca:((( niestety nie królewna;((( 13.03.06, 10:36
      Zostawiam was księżniczkiwink))bez krasnoludków
      Ja na łózio padam - nocka nieprzespana sie głośno odzywasad
      • sprycia1979 Re: noco ty 13.03.06, 10:38
        potem bedziesz musiała tyle strat nadrobic, odpisac na wsszystkie nasze
        watpliwości, nie wiem czy warto
        • cafet Re: noco ty 13.03.06, 10:40
          Myslałam że mnie noca nazwałaśwink))) ciemną ,bezksiężycową crying(((((
      • cafet Re: Śpiąca:((( niestety nie królewna;((( 13.03.06, 10:38
        moze pomachałybyscie mi i życzyły miłych snow :[[[[wielkie koleżanki <nono>
        • cafet Re: Śpiąca:((( niestety nie królewna;((( 13.03.06, 10:39
          Sen -jedyny moment kiedy moge odpocząc sobie od was ;PPPP
          • sprycia1979 Re: to słodko spij 13.03.06, 10:40
            o zmorach z netu sobie snij smile))
            • sarabella teeeeeeeeeee, baby 13.03.06, 10:41
              .... mnie to sie snio smile))juz te literki, te forumy smile))
              • cafet Re: teeeeeeeeeee, baby 13.03.06, 10:43
                Hahahaha to juz źle z tobą
                Mi z komputerowych snów to tylko "herosi 3" - całą noc opracowywałam strategie
                walki
                Obudziłam sie zmeczonasad
        • sarabella Re: Śpiąca:((( niestety nie królewna;((( 13.03.06, 10:39
          koleżanki xxxl??smile))
          • sprycia1979 Re: m 13.03.06, 10:41
            kochana m-ki
    • cafet Nowy wątek 13.03.06, 10:41
      Sprycia ty jako mój osobisty menadzer moja lewa rekawink)) propnuje założ nowy
      post i zapraszaj wszystkich na moje weselewink)))tu sie nie doczytajawink
      Twoje starania na marne pójdasad
      • sprycia1979 Re: Nowy wątek heheheh spoko 13.03.06, 10:42
        moge zorganizowac jakis autokar
        • sarabella Re: Nowy wątek heheheh spoko 13.03.06, 10:43
          taaa, ja tez ten z wycieczką bachorów smile))
          • sprycia1979 Re: Nowy wątek heheheh spoko 13.03.06, 10:43
            bedzie miał kto kase zbierac pod kosciołem smile hihihihihihi
          • cafet Re: Nowy wątek heheheh spoko 13.03.06, 10:44
            O juz podchwyciły!!!!!!!!!!!!!
            A dzieciaczki miłe zdecydowanie blizej do ciebie beda miały -nie ma co ich
            męczyc przez jazdą przez poł polski
            • sarabella Re: Nowy wątek heheheh spoko 13.03.06, 10:45
              te, ja już swojego syna mam smile)) na co mi więcej i to bez becikowego smile))???
            • sprycia1979 Re: duzo nam nie trzeba :))) 13.03.06, 10:46
              z dziecmi to nieee...wiesz jakas choroba lokomocyjna smile) po co nam to..same
              problemy
              • cafet nos 3 cm nad klawiatura 13.03.06, 10:48
                To wy tu dopracowujcie szczegoly wesela -mam nadzieje ze nie mojegowink))
                A ja zmykam ,moj błyskotliwy umysł tongue_outPPP tez pomału odmawia mi posłuszenstwa -
                lece-nie chce zaniżyc swojego poziomuwink))
                • sprycia1979 Re: nos 3 cm nad klawiatura 13.03.06, 10:49
                  to której bedziesz hihihihihi
                  godzinka wystarczy smile))))
                  • sarabella Re: nos 3 cm nad klawiatura 13.03.06, 10:50
                    jezu, jaka ona upierdliwa ta cafet!!! smile)) Łóżko i łóżko smile))
                    • sarabella W trumnie się wyśpisz!!! wracaj :))) 13.03.06, 10:50
                      • sprycia1979 Re: ty a moze ktos tam czeka na nia 13.03.06, 10:51
                        bo wiesz ona taka wyposzczona...
                        • cafet gwóźdź 13.03.06, 10:52
                          Ty sadystko jeszcze mi przypominasz ze ja samiutkasad(((
                          wbijasz mi gwozdzia do trumny wink)))
                          • sarabella wibrator :))) 13.03.06, 10:53
                            • cafet Re: wibrator :))) 13.03.06, 10:55
                              Nie nie dziekuje zdecydowaniesmile)))
                              więc jesli wprosicie sie na moj wieczór panieński to proszę coś innego
                              wymyslecwink
                              • sprycia1979 Re: :)))o to jeszcze wieczór 13.03.06, 10:57
                                ze nie pomyslałam heheheheh tez mam organizowac????

jak wibrator bedzie to tylko natruralny
                              • sarabella Re: wibrator :))) 13.03.06, 10:57
                                oj tam nie... czemu???
                                a wieczorek...? policjant z tortu???smile)))
                                • sarabella z tortu wyskakujący...:))) 13.03.06, 10:58
                                • sprycia1979 Re: :)) 13.03.06, 10:58
                                  bedzie i policjant i strazak potem wodzu, ale bedzie wsoło - ja tam moge tort
                                  zlizac z policjanta smile)))
                                  • sarabella Re: :)) 13.03.06, 10:59
                                    ty tez z tych co mundury lubią smile))??
                                    • sprycia1979 Re: :)) 13.03.06, 10:59
                                      lubia jak zdejmuja hihihihihihi
                                      • sarabella Re: :)) 13.03.06, 11:00
                                        wystarczy zdjąć spluwę i kajdanki smile))
                                        • sprycia1979 Re: :)) 13.03.06, 11:01
                                          heheheheh spluwa....lepiej zeby miał
                                          • sarabella Re: :)) 13.03.06, 11:02
                                            no ma, ale lepiej zeby odłozył bo może mu jaja odstrzelić w trakcie smile))
                    • cafet Re: nos 3 cm nad klawiatura 13.03.06, 10:51
                      A ty zazdrosna?wink))ze musisz przekrzykiwac dzieciaczków?
                      a bo mi misiaczyca smaku narobiła tym wielgachnym łózkiemsad
                  • cafet Re: nos 3 cm nad klawiatura 13.03.06, 10:50
                    Taaaa bo ja robotwink))) pewno koło 15sad(( chyba ze mi sie przysnicie -obudze
                    sie z wrzaskiem i wróce wcześniej, żeby wam jazde urządzicwink)))
                    Ojejku cos mi sie juz bredzisad
                    • cafet optymistyczna koncówka 13.03.06, 10:53
                      I tym optymistycznym stwierdzeniem o trumnie koncze moje wypocinywink))
                    • sprycia1979 Re:po kawe ide 13.03.06, 10:56
                      duza, tak zdecydowanie duza...
                      • sprycia1979 Re:przerwa na kawe do kuchni musze 13.03.06, 11:02
                        i na siusiu
                        • sarabella Re:przerwa na kawe do kuchni musze 13.03.06, 11:02
                          pieluchę zainstalujsmile)
                          • sprycia1979 Re:jestem 13.03.06, 11:11
                            kawy nima kuchnia zajeta ;/
                            do wodopoju człowiek dostac sie nie moze
                            • sarabella Re:jestem 13.03.06, 11:21
                              jestem toże smile)) listonosz i goniec bylismile)
                              • sprycia1979 Re:jestem 13.03.06, 11:22
                                rozumiem ze załtwiłas ich hihihiihihih
      • sprycia1979 Re: Nowy wątek 1 13.03.06, 11:25
        te lasia a suknie juz masz?
        • sarabella Re: Nowy wątek 1 13.03.06, 11:32
          mam...smile)) a co??? tzn. mam zamówioną... robi się...
          • sprycia1979 Re: Nowy wątek 1 13.03.06, 11:34
            a pytam bo ciekwaska jestem...jaka???
            w neci mi ja pokazac-szybciorem
            • sarabella Re: Nowy wątek 1 13.03.06, 11:35
              yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, jak mam Ci ją pokazaćsmile? Ona szyta jest na mnie i dla
              mnie smile))... Jest bordowa cała, ślicznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
              • sprycia1979 Re: Nowy wątek 1 13.03.06, 11:37
                no tak, to teraz nic nie zobacze smile)) hmmmmm
                mysalam moze ze gdzie w necie- jakie fotki...a t u nic...trudno na lajfie
                zobacze heheheheheh
              • sarabella szambiara przyjechała:))) 13.03.06, 11:38
                a Ty masz juz suknie?????
                • sarabella Re: szambiara przyjechała:))) 13.03.06, 11:39
                  jak ją bede miała, pstrykne fotę, ale zaraz mnie dewoty obgadają, że ja jaka
                  diablica, albo co gorszegosmile))
                  • sprycia1979 Re: hehhehe demon 13.03.06, 11:41
                    bedzie z ciebie....odeprzemy atak, spoko pomozemy
                    • sarabella Re: hehhehe demon 13.03.06, 11:42
                      taaaa, albo się przestraszyta smile))
                      takie kudłate, podziarane smile))
                • sprycia1979 Re: szambiara przyjechała:))) 13.03.06, 11:40
                  nie, ja to nic nie mam hehehe
                  tylko knajpe i nic wiecej- no i teraz nauki zaliczone smile))
                  • sarabella Re: szambiara przyjechała:))) 13.03.06, 11:41
                    to tak jak ja w sumie, a ślub już za 4 miechy...
                    mamy knajpe zarezerwowaną, xieca, date i niby suknię, ale jeszcze w toku smile))
                    • sprycia1979 Re: szambiara przyjechała:))) 13.03.06, 11:43
                      ja to mam czas do wrzesnia smile) oho boss idzie...psssyt cisza smile))
                      • sarabella wstawaj z kolan :)))!!!!! 13.03.06, 11:49
    • cafet Co za przerwa długaśna 13.03.06, 12:42
      • sarabella Re: Co za przerwa długaśna 13.03.06, 12:43
        no!!! obudziło się!!! sprycia na kolanach gdzieś z bossem smile))
      • cafet Re: Co za przerwa długaśna 13.03.06, 12:44
        Nie wmówicie mi że pracujecie tongue_out
        A ja nie pospałamsad(( jakieś domo-tele-fonywink
        • cafet Re: Co za przerwa długaśna 13.03.06, 12:44
          No własnie wyczytałam -błaga o podwyżke??wink))czy gorzejwink))??
          • sarabella Re: Co za przerwa długaśna 13.03.06, 12:46
            a ja wiem???smile)) nie wiem... znikła jak pisała o bossie smile))
            • cafet Re: Co za przerwa długaśna 13.03.06, 12:48
              Coś długo z nim pertraktujewink))
            • sarabella hahaha, albo śpiewa... 13.03.06, 12:49
              z pełnymi ustami smile)) : łubudubu, łubudubu, niech nam żyje Prezes naszego
              klubu smile))))
              • cafet Re: hahaha, albo śpiewa... 13.03.06, 12:50
                Wróci to nam tu zaserwuje ochrzansuspicious
                • sarabella Re: hahaha, albo śpiewa... 13.03.06, 12:52
                  eeee tam , dopieszczona bedzie smile)))
                  • cafet Re: hahaha, albo śpiewa... 13.03.06, 12:53
                    O widzę że ty zorientowana....
                    • sarabella Re: hahaha, albo śpiewa... 13.03.06, 12:56
                      yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, heheheheeee, nie no teraz już nie jestem smile))
                      Tak myślę..... yyyyyyyyyyyyyyyyy
                  • sarabella Re: hahaha, albo śpiewa... 13.03.06, 12:55
                    teeee, cafet, a Ty masz suknie już????smile)))))
                    • cafet Re: hahaha, albo śpiewa... 13.03.06, 12:55
                      Robi sięsuspicious
                      • cafet Re: hahaha, albo śpiewa... 13.03.06, 12:56
                        O sprycia,podwyzka załatwiona?????????????
                        • sarabella Re: hahaha, albo śpiewa... 13.03.06, 12:57
                          gdzie Ty ją widzisz??????
                      • sarabella Re: hahaha, albo śpiewa... 13.03.06, 12:57
                        moja też...smile)), że Ci szyją???? tak???smile))
                        • cafet Re: hahaha, albo śpiewa... 13.03.06, 12:58
                          Właśnie patrzę i nie wiem gdzie ja ją widziałam-jakies omamy już przez was mam:
                          [[[
                          • sarabella Re: hahaha, albo śpiewa... 13.03.06, 12:59
                            hehehehehehehesmile))) durna durna smile))))
                            • cafet Re: hahaha, albo śpiewa... 13.03.06, 13:00
                              Wypraszam sobie<nono> pójde z powrotem do wyra i zostaniesz sama hehehe
                              • sarabella Re: hahaha, albo śpiewa... 13.03.06, 13:01
                                taaa, zaraz Ci domofonem zatrąbie smile))))
                        • cafet Re: hahaha, albo śpiewa... 13.03.06, 13:00
                          No mam nadzieje ze szyjąwink))a nie obijaja sięsmile
                          Ale zamawiałam w sklepiewinktzw.saloniesmile))
                          • sarabella Re: hahaha, albo śpiewa... 13.03.06, 13:00
                            yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, to jest jej zdjęcie w necie??? Masz może ???
                            • cafet bałam się tej chwili 13.03.06, 13:02
                              No mam ,ale wiesz skrytykujesz ,popsujesz mi humor, wkurze sie za chwile ma
                              dzwonic moj r. -i jemu sie dostanie
                              Za duże ryzykowink))
      • sprycia1979 Re: noooo piknie!!!!!!!! 13.03.06, 13:01
        juz po kontroli NIK-u, to dzis juz popracowałam sobie...
        a mowiłam ze godzinka wystarczy na spanie- co nie mogłas wytrzymac bez nas
        heheheheh i dobrzr dobrze
        podwyzki nie mam smile
        • cafet Re: noooo piknie!!!!!!!! 13.03.06, 13:02
          Ja juz tak sie stesknilam,ze pisałam post do ciebie -omamy miałam
          • sprycia1979 Re: noooo piknie!!!!!!!!:))) 13.03.06, 13:04
            o to pozdrów lubego od super miłych,sympatycznyh kolezanek smile)
            jestesm jeste, no wyobrazcie sobie ze jadnak musze czasem popracowac ;/
            • cafet Re: noooo piknie!!!!!!!!:))) 13.03.06, 13:07
              Juz mu mówiłam ze znalazłam sobie zajęcie na czas jego nieobecnościwink))
              • sprycia1979 Re: jakie 13.03.06, 13:09
                to co ty kobieto robisz ja go nie ma?
                • cafet Re: jakie 13.03.06, 13:10
                  No z wami gadamwink))całe dnie i nocesmile
                  • sprycia1979 Re: jakie 13.03.06, 13:11
                    heheheh taki bezpieczny seks smile)))
                    prze forum hahhahahaha
          • sarabella buuuuuu 13.03.06, 13:05
            mam teraz przerwę i wrócę o 13.30 sad(((
            • sprycia1979 Re: buuuuuu :) 13.03.06, 13:06
              nie łam sie bedziemy jak wrócisz
              • sprycia1979 Re: cafet pokaz kiecke w necie jak jest-porsze :) 13.03.06, 13:06
            • cafet Re: buuuuuu 13.03.06, 13:06
              Zrezygnuj z przerwy - ty bedziesz zadowolona bo z namismile i szef ze ma taką
              solidną pracownicewink
              • cafet niech będzie 13.03.06, 13:08
                slubne.pl/?pid=3&col=1&item_id=1164&cmd=show_item&pos=1&shift=2
                slubne.pl/?pid=3&col=1&item_id=1164&cmd=show_item&gallery_id=&shift=2
                • sprycia1979 Re: prosze prosze 13.03.06, 13:11
                  ty Laska musisz byc do takiego modelu smile)))
                  • cafet Re: prosze prosze 13.03.06, 13:12
                    Taaaaaa jasne - modelka przy mnie wymiękatongue_outPPP
                    • sprycia1979 Re: tiiaaaa 13.03.06, 13:17
                      tiiaaaa jaka skromna smile
                      • cafet Re: tiiaaaa 13.03.06, 13:27
                        Jaaaasnesmile
                        Ale fakt faktem,nie trzeba miec nie wiadomo jakiej figury do takich sukienek -
                        gorzej z rybką -tam juz pasuje być laskąwink))
                        A w ogole to przechodze kryzys czy to tasmile)))
                        Sama suknia strasznie mi sie podoba-na zdjęciu jak pewno wszytskie gorzej
                        wyglada,tylko ta modelka mnie wnerwia
                        Im dłuzej na nią patrzę tym mniej jestem pewna że to dla mnie <beczy>wink
                        • sprycia1979 Re: tiiaaaa 13.03.06, 13:32
                          no co ty jak wpadła ci woko, zamowiłas to znaczy ze to taaa, co sie łamiesz
                          przecie i tak bedziesz najpiekniejsza Młoda-zawsz tak mowia
                          • cafet Re: tiiaaaa 13.03.06, 13:38
                            No właśnie ją wyrzuciłam z ulubionych -nie będzie mi modelka zycia zatruwaćwink))
            • sprycia1979 Re: no tak 13.03.06, 13:30
              jak pracowałam to tu jechały po mnie, jak ja nie pracuje to wy na
              przerwie ..piieknie...ale co sama tez moge echhhh....
              w sumie to piekny dzis dzionek mamy- jak to po weeku, pobudka z ranca była
              ciezka, ale co przy pierwszym budziku na nogi, pies domagał sie spaceru, chłop
              kanapek do pracy- mysle sobie-zaczeło sie i tak do piatku- ale co jestem w
              fazie cyklu- dobrego samopoczucia wiec smile))) nic nie jest wstanie zniszczyc
              mojego wspaniałego nastroju smile)))
              • cafet Re: no tak 13.03.06, 13:32
                O jaka piękna przemowa - taka optymistyczna i tak trzymajwink))
                • sprycia1979 Re: a ty co juz taka wyspana 13.03.06, 13:39
                  a miałas kimac sobie? pewnie siedzisz gapisz sie w monitor i nad suknia
                  rozmyślasz hihihihihi teraz moja droga to juz nie pora na takie rozwazania smile
                  • cafet Re: a ty co juz taka wyspana 13.03.06, 13:45
                    Właśnie niewyspana - pobudziły mnie różne dzwonkisad((
                    • sarabella jestem :))))) 13.03.06, 13:46
                      • cafet Re: jestem :))))) 13.03.06, 13:46
                        Cos się koleżance wydłuzyła ta przerwa...
                        • sprycia1979 Re: jestem :))))) sibko 13.03.06, 13:47
                          • sarabella Re: jestem :))))) sibko 13.03.06, 13:49
                            yyyyyyyyyy, bo wtedy tu kolega zasiada i kompa gwałci... sad)))
                            • sprycia1979 Re: a co to za zboku jeden??? 13.03.06, 13:50
                              czemu kompa, anie kolezanke od kompa
                              • sarabella Re: a co to za zboku jeden??? 13.03.06, 13:52
                                yyyyyyyyyyyy, nie chcę go smile))!!! Dajta spokój smile)))), a wiecie co????????????
                                Mamy nowego wodza smile)))
                                • sprycia1979 Re: a co to za zboku jeden??? 13.03.06, 13:54
                                  z jakiego plemienia ten wodzu smile)))
                                  i jak?
                                  • sarabella Re: a co to za zboku jeden??? 13.03.06, 13:55
                                    że szefu smile))...
                                    on mi nijak, ja jemu - chyba tak smile))
                                    • sprycia1979 Re:to co 13.03.06, 13:56
                                      kasy wiecej bedzie hehehehh ze tak
                                      • sarabella Re:to co 13.03.06, 13:57
                                        nie... niestety nie sad((
                                        • sprycia1979 Re:mysl przewodnia 13.03.06, 14:01
                                          jak przekonac wodza do podwyzki,jak chcesz to napiszemy petycje- ze kasa
                                          potrzbena bo to i do cafet na weselicho trzeba pojechac, do spryci i na swoje
                                          wydac- argumenty mamy smile wiec jak pomoc potrzebna to smiałooooo
                                          • cafet Re:mysl przewodnia 13.03.06, 14:02
                                            Możemy nawet siły użycwink))
                                            • sarabella Re:mysl przewodnia 13.03.06, 14:03
                                              w tym problem, że on z tych mocnoooo silnych smile)))
        • sprycia1979 Re: cafet 13.03.06, 13:56
          chyba kime znowu walneła bo tak cicho siedzi... albo nad ta suknia tak
          rozmyśla smile

• sarabella Re: cafet 13.03.06, 13:56
            no smile)))))), hehehehehehheeee, kimnęła na klawiaturze, albo ją jakieś dzwonki
            zbudzą albo omamy smile)))))
            • cafet Re: cafet 13.03.06, 13:58
              Duma duma siedzi kuma i nad suknią stuknięta dumawink))
              Ale uwaznie śledzi watek o wodzuwink
              • sarabella Re: cafet 13.03.06, 14:01
                dyma dyma smile)))) baloniki na wesele smile)) i materac na nasz przyjazd smile))
                • sarabella Re: cafet 13.03.06, 14:01
                  wódz jest w internecie smile)) możeta ocenić smile)) hehehehehehe
                • sprycia1979 Re: cafet 13.03.06, 14:02
                  chyba podwójny smile)))
                  • sprycia1979 Re:to dawaj www 13.03.06, 14:02
                    • sarabella Re:to dawaj www 13.03.06, 14:03
                      ale nie tu.... dam na pocztę, ok???
                      • sprycia1979 Re:to dawaj www :) oki 13.03.06, 14:04
                        • sarabella Re:to dawaj www :) oki 13.03.06, 14:05
                          dupa, nie chce sie strona otworzyc moment
                          • cafet Re:to dawaj www :) oki 13.03.06, 14:07
                            zablokowałwink
                            • sprycia1979 Re:wódz to wódz 13.03.06, 14:09
                              wie co robi smile))
                              • sarabella Re:wódz to wódz 13.03.06, 14:09
                                ale normalnie, co za złośliwość!!!! smile))), nie otwiera się ten link!!!! wrrr
                          • sarabella Re:to dawaj www :) oki 13.03.06, 14:07
                            zaraz rozwalę to stowarzyszenie jak ich strona się nie otworzy wrrrrr
                            • sprycia1979 Re:zazwyczaj na wodza czeka sie 13.03.06, 14:11
                              to i my poczekamy- ty tez tam bedziesz- no obok wodza oczywiscie
                              • sarabella Re:zazwyczaj na wodza czeka sie 13.03.06, 14:13
                                obok jest inny smile)) ale nie znam smile))
                            • cafet Re:to dawaj www :) oki 13.03.06, 14:11
                              Zrób mu zdjęcie na żywo -komórke masz?
                              • sprycia1979 Re:wodzu-uśmiech i cyk :) 13.03.06, 14:13
                                hahahahhahaha
    • sprycia1979 Re: obraczki 13.03.06, 14:21
      ostanio tu duzo o obraczkach- macie juz? moze takie fikusne? czy poprostu
      obraczkowate?
      • sarabella Re: obraczki 13.03.06, 14:23
        nie mam jeszcze smile)))
        • cafet Re: obraczki 13.03.06, 14:23
          My też nie mamysad((
          Ale swoimi na pewno nie wzbudzimy takiej sensacji jak marishkawink
        • sprycia1979 Re: obraczki 13.03.06, 14:24
          ja to jak zwykle ze wszystkim do tyłu-wiec nawet nie mam w planach hehehehe
          • sarabella Re: obraczki 13.03.06, 14:25
            kurde, ale z nas panny młode smile)) wyluzowane smile))
            • sprycia1979 Re: 13.03.06, 14:30
              no wyluzowane smile))
              a co tam, nie ma co stresowac sie smile) ja grajkow szukam i szukam, nic z tegp-
              ale jak nie bede miała- to bedziemy sami spiewac- nie martwie sie tym smile))
              • cafet Karaoke 13.03.06, 14:34
                Karaoke proponujesmile dołącze sie po 3 litrachsuspicious
                • sarabella Re: Karaoke 13.03.06, 14:41
                  my sami muzę zgrywamy, bo nam rocka nikt nie zagra smile))
            • cafet Re: obraczki 13.03.06, 14:30
              A to nie do mnie -ja straszny nerwus jestem sad((
              Dajcie na prezent slubny troche luzuwink))
              Ale moj przynajmniej mnie równoważywink -on znów w druga stronęwink
              • sprycia1979 Re: obraczki Cafet no jak to 13.03.06, 14:32
                nie mozna sie tak denerwowac jeszcze zmarszczek przybedzie
                • cafet Re: obraczki Cafet no jak to 13.03.06, 14:33
                  Ręce sie telepią , zimny pot na czole z makijażem spłyniewink i czkawki dostanewink
    • marcela79 Sarabella-odbierz mail 13.03.06, 14:38
      • cafet O nie!!!! 13.03.06, 14:39
        Ktoś nam chce podkraść sarabelle!!! tajemnicze maile jej przesyła
        Sprycia gdzies jest?do bojususpicious
        • sarabella Re: O nie!!!! 13.03.06, 14:42
          yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, zaraz sprawdzę, o co chodzi smile?
          • sprycia1979 Re:moze to wodzu foty sle 13.03.06, 14:43
            pod pseudo zeby nikt go nie rozpoznał
            • sprycia1979 Re:albo cichy/a 13.03.06, 14:45
              wielbiciel smile)))
              • cafet Niepokoje sie 13.03.06, 14:49
                Takie posty zakłocaja moje i tak juz zszargane nerwy:[
                Sarabelli długo nie widać a jak ja porwali <szok>
                • sarabella Re: Niepokoje sie 13.03.06, 14:50
                  jestem , jestem... ale wodza fotki nie ma , nie mogę wzleźć w linka !!!! Wrrrr
                • sprycia1979 Re: cafet zestresowała sie 13.03.06, 15:08
                  i cos ja trafiło
                  znikła
            • sarabella Re:moze to wodzu foty sle 13.03.06, 14:48
              hehehehheehehehehheheesmile)) durne Wy moje ulubione baby smile)))) wodzu pod
              nickiem Marcela smile)))????
              • sprycia1979 Re:to wodzu jednak :))) 13.03.06, 14:54
                sprytny jest
                • sarabella Re:to wodzu jednak :))) 13.03.06, 14:55
                  myślę, że nie, on z tych co mięśnie tylko mają smile)))))
                  • sprycia1979 wiecie ze zaraz ide sobie 13.03.06, 14:57
                    ale bede wieczorem jak bardzo stesknicie sie za mną smile))
                    • sarabella Re: wiecie ze zaraz ide sobie 13.03.06, 14:58
                      baaaardzo smile))
                      • sprycia1979 Re: wiecie ze zaraz ide sobie 13.03.06, 15:04
                        no ja mysle smile)))
                        • cafet nie nie nie 13.03.06, 15:12
                          Gdzie towarzystwo sie rozprasza?
                          Odejsc na chwile i juz rozlatuja sie jak te kurczaki bez kwokiwink
                          a ja telefonik miałamsmile))))))))))))))))))))))))))))))))
                          • sprycia1979 Re: luby dzwonił :) 13.03.06, 15:13
                            pozdrowiłas go od nas????????
                            • cafet Re: luby dzwonił :) 13.03.06, 15:15
                              Ach zrobie to jak nam wyczerpią sie tematywink)))
                              Były ciekawszewink)))
                              Nie no oczywiscie żartuje -wspomniałam że jezykiem o nas miele na publicznym
                              forumwink
                              • sprycia1979 Re: luby dzwonił :) 13.03.06, 15:18
                                jakie publiczne...no co ty, tylko my czytamy i jakies 15455564 uzytkowników smile
                                jakie ono publiczne...ale mało nam powiedziałas o nim...nic nie
                                wiemy...zdjecia, roziary-wymiary- kolory
                                • cafet Re: luby dzwonił :) 13.03.06, 15:20
                                  Taaaaaaaaa marz sobie marzwink
                                  • sprycia1979 Re: yyyyyy 13.03.06, 15:21
                                    no jak tooooooo
                                    • cafet Re: yyyyyy 13.03.06, 15:22
                                      Co taka zawiedziona??smile
                                      • sarabella taaaa patrzta, 300 setka pęknie zara:))) 13.03.06, 15:24
                                      • sprycia1979 Re: yyyyyy 13.03.06, 15:24
                                        myslałam ze bede jakies wymiary rozmiary a tu nic ;/
                                • sarabella Re: luby dzwonił :) 13.03.06, 15:21
                                  cholera a wodza jak nie było tak nie ma smile))
                                  • cafet łupy wodza;) 13.03.06, 15:23
                                    Na polowanko małe wyruszył
                                  • sprycia1979 Lasie to narka- zmykam 13.03.06, 15:24
                                    moze bede wieczorkiem- późnym-no chyba ze chłop do roboty zagoni hihihihihi
                                    a jak nie to bede jutro od ranca -i jaaazdaaaaa smile)
                                    trzymajcie sie!!!!!!!!!

do....
                                    • sarabella Re: Lasie to narka- zmykam 13.03.06, 15:24
                                      3mta się...
                                    • cafet Re: Lasie to narka- zmykam 13.03.06, 15:24
                                      Uuuuuuuuuuuuu do chłopa leci zamiast z nami plotki rozsiewać uuuuuuu
                                      • sarabella Re: Lasie to narka- zmykam 13.03.06, 15:25
                                        noooo sad(( cholera jedna, jeszcze po tym jak mu rogi zrobiła z bosssssemsmile)))
                                      • cafet kategorycznie sie nie zgadzam 13.03.06, 15:26
                                        Z kim ja bajerzyc bedesad((( zdrajczynie wink
                                        • cafet Re: kategorycznie sie nie zgadzam 13.03.06, 15:26
                                          sama mam za ta 300 pić??wink
                                        • sarabella Re: kategorycznie sie nie zgadzam 13.03.06, 15:27
                                          a ja!!!!! ?????smile))))
                                      • sprycia1979 Re: Lasie to narka- zmykam 13.03.06, 15:26
                                        po zarło lece do sklepu, bo głodem przymieramy smile)
                                        no teraz to juz serio narka ihihihihih
                                        • cafet Chlip chlip:(((( 13.03.06, 15:28

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka