domi60 14.03.06, 12:43 Czy ktoras z was robi wesele w Wawie.Jezeli tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: Wesele w Warszawie 14.03.06, 12:44 Motej Gaja na Połczyńskiej, trasa na Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkalp Re: Wesele w Warszawie 14.03.06, 12:53 ja w restauracjo Zorba na ursynowie Odpowiedz Link Zgłoś
yoli1 Re: do agnrek 15.03.06, 09:16 Witaj, mam do Ciebie pytanko; ponieważ i ja zarezerwowałam sobie termin na wrzesień w Gaji - czy masz jakieś informacje od znajomych co tam sie bawili jak to wszystko wygląda? Poza kilkoma dobrymi opiniami na formum, mama doniosła mi że jej dwie koleżanki tam były jako goście i podobno kiepsko z organizacją kelnerską a goście wyszli głodni... troche sie podłamałam bo już myślałam że znalazłam piękne miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: do agnrek 15.03.06, 09:54 Znajoma mojej ciotki się tam bawiła, a że jest to kobieta w średnim wieku i z klasą, więc z pewnością uważniej się przyglądała wszystkiemu. Ja mam tam w czerwcu, niedawno tam jedliśmy kolację - jedzenie pięknie wygląda i wybornie smakuje. Co do jedzenia - może młodzi zamówili skromne menu po prostu? Odpowiedz Link Zgłoś
yoli1 Re: do agnrek 15.03.06, 10:00 podniosło mnie to na duchu bo nie wiem czy znajdę juz coś w rozsądnej cenie na ten termin, pozostaje mi tylko ustalenie godziny mszy; mam zarezerwowaną 15 lub 18; A na ile osób będzie Twoje wesele? My mamy na 80-85 i boję się czy nie będzie tam za ciasno? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: do agnrek 15.03.06, 10:03 Ja myślę, że to za mała sala.Siedzielismy przy tej kolacji i kombinowaliśmy, że 60 osób to jest max. My mamy 56 plus zespół 4-osobowy, który można wcisnąć w taką lukę między barem a ogrodem. Odpowiedz Link Zgłoś
yoli1 Re: do agnrek 15.03.06, 10:05 no właśnie, u nas ew. wchodziłby w grę jedynie DJ na tej antresolce a to miejsce na zespół pozostałoy wolne do tańczenia; ale będziemy myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: Wesele w Warszawie 15.03.06, 13:23 my w el Corazon, sala w centrum na 80-130osób, my sobie zażyczylisy małe stoliki więc nasi goscie (60-65os) beda mogli "brykać" pomiędzy stolikami a do tego pół sali na parkiet Odpowiedz Link Zgłoś
mizz Re: Wesele w Warszawie 15.03.06, 16:50 A my w Cafe Natalii, na Boernerowie. Ale! U nas to bedzie obiad rodzinny na 35 osób i więcej tam się nie zmieści. Odpowiedz Link Zgłoś
kammos Re: Wesele w Warszawie 15.03.06, 22:05 My zdecydowalismy w koncu w Domu Restauracyjnym Quatro w Ząbkach. Sala na 150 osób ale u nas bedzie 80. Odpowiedz Link Zgłoś