tiberina 14.03.06, 13:03 Poszukuję osób, które chodziły na kurs tańca dla narzeczonych w Egurrola Dance Studio. Co sądzicie o tych zajęciach? Jakie są wasze wrażenia? Kto prowadzi zajęcia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkalp Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 14.03.06, 13:15 dobre pytanie zaczynamy kurs w niedziele. wiec dopiero za pare dni podziele sie wrazeniami Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 14.03.06, 16:42 agnieszka a nie w sobotę? bo my właśnie w sobotę zaczynamy ten kurs dla narzeczonych w tej szkole, dwa razy w tyg. soboty i niedziele. dowiedziałam się ze zajęcia poprowadzi jakiś ich nowy trener, dlatego nie ma na stronie jeszcze jego opisu. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 14.03.06, 17:54 Właśnie się zapisałam Tyle, że ja będę mieć zajęcia w tygodniu, ale wieczorami. Super, już się nie mogę doczekać DD U mnie instruktorem będzie Czarek Olszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 14.03.06, 18:05 a1ma a kiedy się zapisałaś? jak się zapisywaliśy w piątek to juz nie było miejsc na tym w tygodniu... Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 14.03.06, 18:06 Jakieś pół godziny temu Oni otwierają coraz to nowe kursy co kilka dni, mój się zaczyna 27 marca. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 14.03.06, 18:09 O! to sobie musze sprawdzić co jeszcze mają nowego jak ja nas zapisywałam to były tylko 2 sobotnio-niedzielny i pon+piątek ale juz full! Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 14.03.06, 18:10 Ten jest dla nas idealny, zajęcia o 20:30 Na wcześniejsze w żaden sposób nie zdążymy, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 15.03.06, 13:29 hej faktycznei mają nowe! dla mnie fajnie bo info z na "nasz" brak miejsc gwarantuje ze zajęc nie odwołają - jak to miało praktycznie miejsce w ASK Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 15.03.06, 19:23 kiwi - a już rezygnujesz z ASK? bo ja chcę tam zacząć od kwietnia i wolę grupowo niż indywidualnie. tylko nam pasuje kurs tylko na pradze, po 20 lub w weekendy Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 17.03.06, 11:36 tak zrezygnowalisy z ASk, juz o tym pisałam, nie chcemy ryzykowac ze coś w trakcie sie odwoła bo druga para wypadnie czy jak. my mamy ślub 22,04 wiec chcemy zacząć jak najszybciej, a w Egurroli skończymy przed weselem cały kurs, tu bysmy raptem mieli 4 czy 5 lekcji... i dorżej suma sumarum, stwierdziliśy ze nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
tiberina Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 15.03.06, 14:38 No właśnie. Także chcę się zapisac na kurs z p. Czarkiem, ale nie wiem czego się mogę po nim spodziewać. Ktoś wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 14.03.06, 23:38 hej, a możesz podać linka do ich strony? gdzie odbywają się te kursy? ile kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 14.03.06, 23:40 Egurrola Dance Studio www.taniec.com.pl/ ul. Żwirki i Wigury (o tańcu dla narzeczonych tutaj: www.taniec.com.pl/cnt/edukacja/kursy_t.php#a11 ) Odpowiedz Link Zgłoś
tiberina Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 15.03.06, 14:38 koszt 180 za osobę 8 zajeć po 90 w 4 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkalp Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 16.03.06, 16:13 kiwigirl : my bedziemy chodzic tylko raz w tygodniu- w niedziele , w soboty Moj pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 17.03.06, 11:38 nie boisz sie ze wam się "dziury" porobią i nie nadgonicie? moze chociaż ty chodz 2 razy w tyg. i bedzie sz go w domu uczuć tego co go ominęło? zawsze tak łatwiej niż przyjść po tygodniu i się okaże ze grupa robi coś o czym nie macie pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkalp Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 17.03.06, 11:45 kiwi : zle zrozumialas, my sie zapisalismy na taki kurs , gdzie zajecia odbywaja sie raz w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: Taniec dla narzeczonych- Warszawa 17.03.06, 13:21 O! nie wiedziałam ze taki raz w tyg. tez jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl wrażenia 20.03.06, 13:53 hejka, my już po pierwszych 2 lekcjach w ostatni weekend. jest ok, co prawda miało byc max. 6 par a w niedzielę przybyły nam jeszcze 2 ale to szczegół, jeszcze sie mieścimy, choc pewnie lepiej by było gdybyśmy wszyscy mogli stac w jednej lini przed lustrem a nie w dwóch... zdziwiło mnie ze zajęcia prowadzi faktycznie tylko jeden cżłoweik. mysłałam ze to nazwisko głównego prowadząego ale będzie miał partnerkę.. a tańczy sam, figury parami pokazuje z jedna z dziewczyn lub - co wyglada komicznie - bierze jakiegos faceta by ten "prowadził" a on sam udaje laskę i pokazuje damskie kroki. nie tak to sobie wyobrażałam, dotąd zawsze kursy które miałam okazję widzieć prowadziła para tancerzy ... po 2x1,5 godz. "walcujemy" obrót w prawo, nawet sie udaje, chachę krok podstawowy z obrotem partnerki, i tango krok podstawowy. do tego była próba salsy ale kiepsko to szło, poza tym nie weim czy akurat wybór salsy na tzw. taniec dodatkowy to dobry pomysł biorąc pod uwagę jak niewiele mamy na to czasu. chyba rock&roll byłby lepszy, bo jednak częściej na weselach, sylwestrach itp imprezach puszczane są rock&rollowe kawałki. zobaczymy, mamy spróbować potem rock&rolla - zobaczymy co bedize lepiej szło. M. się dobrze bawi i to jest najważniejsze, bałam sie ze mu sie nie spodoba. ale jest ok i już czekamy na kolejny weekend Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: wrażenia 03.04.06, 15:44 Mam podobne wrażenia Też wolałabym odejście od salsy, szczególnie, że my jej się uczymy na osobnym kursie. A czy ktoś planuje kontynuację na kursie towarzyskiego? Bo my o tym myślimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: wrażenia 04.04.06, 17:59 a1ma czy my jestesmy w jednej grupie? czy on tak wszedzie ma? w ostatni weekend mielisy praktycznie lekcje salsy, godz. i 15min salsy na 1:30 to jak dla mnie był juz max. otworzyłam paszcze i... całaniedziele walcowaliśy, i mimo ze trudno było to było wesoło mam nadizeję ze nam ostatniego weekendu kursu starczy na indywidualne piosenki na pierwszy taniec oraz na te sambe co jej nawet nei zaczęliśmy... po ostatnich zajęciach padł pomysł kontynuacji, i my byśmy byli chetni, ale chyba juz raz w tygodniu. szczerze - rozbija nam to totalnie weekendy, a my w tyg. na nic nie mamy czasu, choć jeden dzien cały wolny by się przydał... Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: wrażenia 04.04.06, 18:16 Nie, my chodzimy w poniedziałki i środy. Ja już rzygam walcem, conajmniej 1h walca za każdym razem A my nie chcemy walca na pierwszy taniec!! Co do kontynuacji - tylko na towarzyskim, bo walca więcej nie zdzierżę... Odpowiedz Link Zgłoś