04.04.06, 14:12
cześć dziewczyny, jesli możecie to wklejajcie zdjecia swoich butówsmile
Obserwuj wątek
    • giselleb Re: buty 04.04.06, 14:56
      no chętnie tylko jak wkleić fote?
      • azanna Re: buty 04.04.06, 15:32
        bialebuty.com.pl/index.php?m=ass&s=36ok6rf3t9722o3flb2xl11occim8en2&id_ass=34347
        • dominisia31 do azanny 04.04.06, 16:04
          Bez urazy ale te Twoje buty wyglądają troche jak do komunii
          • azanna Re: do azanny 05.04.06, 08:54
            No i co z tego? W końcu będe w nich przystępowac do Komuniismile)

A tak poważnie to bardzo trudno znaleźć ślubne buty na płaskim obcasie -
            obeszłam w tym celu pół Śląska, w końcu kupiłam te w internecie i muszę
            przyznać, że na żywo bardzo mnie bardzo pozytywnie zaskoczyły. Widocznie mam
            gust jak mała dziewczynkasmile
            • mrowka05052007 Re: do azanny 05.04.06, 09:45
              a mi się podobają.
              Na razie moim typem jest ten sam model buta, ale na niskim obcasiku (nie
              pamietam dokładnie - chyba 4,5 cm)

• naue Re: do azanny 05.04.06, 12:43
            Buty z okrągłym noskiem spod sukienki wyglądają jak pepegi.Taka okazja jaką jest ślub wymaga elegancji lekkości jakiej na pewno nie gwarantują buty płaskie i
            z okrągłymi czubkami.Te ze zdjęcia rozpłaszczone wg mnie nie nadają się na taką
            okazję absolutnie.
            • azanna Re: do azanny 05.04.06, 12:59
              Nawet by mi do głowy nie przyszło, że moje buty mogą wzbudzić tyle
              kontrowersjismile

A odpowiadając Naue - ja szukam w obuwiu stabilności (o powodach pisałam
              niżej), a nie lekkości, więc musimy mieć sprzeczne opinie na temat butów, bo
              mamy całkiem odwrotne założenia.

Mrówka - ja trochę się bałam zamawiać butów przez internet, ale naprawdę bardzo
              poztywnie mnie zaskoczyły - na żywo podobają mi się znacnzie bardziej niż na
              zdjęciu. Okazało się jednak, że rozmiar jest za mały (bo sugerowałam się
              informacją o zaniżonych rozmiarach) - i bez problemu wymieniono mi na większy
              bez pobierania kolejnej opłaty za przesyłkę.
    • monia76 Re: buty 04.04.06, 15:46
      img428.imageshack.us/img428/7959/buty21yj.jpg
      • pantarejka Re: buty 04.04.06, 16:20
        Na pewno będą wygodne. Szkoda, że mają czarną podeszwę.
        • monia76 Re: buty 04.04.06, 16:22
          rzeczywiscie sa niezwykle wygodne. maja czarna podeszwe, bo to nie slubne, a
          zwykle buty. ale mnie jakos nie razi ta podeszwa.
    • lady_of_avalon Re: buty 04.04.06, 16:11
      Moje są tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=37527453&a=37527453
      • usa83 Re: buty 04.04.06, 18:34
        a to moje butki:
        img51.imageshack.us/my.php?image=butki4cu.jpg
    • lulu29 Re: buty 05.04.06, 09:48
      Bez obrazy ale dziewczyny te buty sa okropne , wiem ze na płaskim to wygodne ale
      ja sobie nie wyobrazam isć do slubu w płaskich butach . Wczoraj byłam w sklepie
      z sukniami ślubnymi i widzialam naprawde sliczne buciki na niskim obcasiku
      (około 3 cm) to chyba nie wysokie. Chętnie bym wkleiła swoje buty ale nie wiem jak
      • azanna Re: buty 05.04.06, 11:10
        Jakbyś kilka razy w życiu miała nogę w gipsie takim od biodra do kostki, a po
        zdjęciu długi czas poruszała się o kulach i miałabyś świadomość, że uraz w
        każdej chwili może się odnowić (w nieco łagodniejszej formie zdarza mi się to
        gdzieś raz do roku) to zapewniam Cię, że nawet byś nie spojrzała w żadnym
        sklepie na buty na wysokim obcasie.
        • lulu29 do azzana 05.04.06, 11:14
          Rozumiem ze kazdy ma inny gust i inne problemy , przecież nie musze mieć takie
          go zdania jak ty . A jeżeli ty jesteś po kontuzjach to wrecz musisz isc w
          płaskich . Moje z kolei ni sa az takie wysokie, i jeszcze nie wiem na 100% czy w
          nich pójde.
          img88.imageshack.us/img88/2728/dsc036426nk.jpg
          • monia76 Re: buty 05.04.06, 11:17
            buty z czubkiem sa chyba juz bardzo niemodne w tym sezonie
            • twitti Re: buty 05.04.06, 11:21
              modne nie modne- wazne zeby sie dobrze w nich czucsmile a osobiscie preferuje
              ostresmile ale jak znajde ladne okragle to moze zmienie zdaniesmile
          • twitti buty 05.04.06, 11:19
            Tak na prawde to nie mozna tu dyskutowac o wygladzie butow czy innej rzeczy bo
            przeciez jest tyle gustow ile ludzismile kazdemu sie podoba sie co innego! lulu
            sie podobaja ostre noski (mi tezwink) a azannie okraglesmile ale i tak fajnie ze
            mozna obejrzec jakie buty wybieraciesmile bo ja jeszcze nie wiemsmile
          • azanna Re: do azzana 05.04.06, 11:20
            Podobają mi się te "wywietrzniki". Przynajmniej nogi nie będą Ci się pocićsmile

A moja poprzednia wypowiedź nie dotyczyła gustów, bo wiem, że każdy ma inny - i
            to jest piękne, inaczej świat byłby nudny - tylko właśnie sytuacji kiedy się
            nie ma wyboru dotyczącego wysokości obcasów. A kiedyś chodziłam tylko i
            wyłącznie na bardzo wysokich obcasach i też sobie nie wyobrażałam, że kiedyś z
            nich mogłabym zrezygnować. Ale ciekawe jest to, że teraz absolutnie nie
            odczuwam żadnego żalu z powodu mocnego zawężenia w wyborze obuwia.
            • lulu29 Re: do azzana 05.04.06, 14:23
              Jedno jest pewne azanna , twoje nogi napewno bedą bardziej zadowolone od moich
              smile)) mimo ze ten obcasik nie jest zbyt wysoki to napewno nóżki po weselu beda
              bolały . Te białe są na ślub a po oczepinach przebieram siew w inna suknie i w
              te buciki:
              www.allegro.pl/item93985466_zlote_z_krysztalkami_lodu_exclusive_super_obcas.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka