danka-i 04.04.06, 14:12 cześć dziewczyny, jesli możecie to wklejajcie zdjecia swoich butów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azanna Re: buty 04.04.06, 15:32 bialebuty.com.pl/index.php?m=ass&s=36ok6rf3t9722o3flb2xl11occim8en2&id_ass=34347 Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia31 do azanny 04.04.06, 16:04 Bez urazy ale te Twoje buty wyglądają troche jak do komunii Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: do azanny 05.04.06, 08:54 No i co z tego? W końcu będe w nich przystępowac do Komunii) A tak poważnie to bardzo trudno znaleźć ślubne buty na płaskim obcasie - obeszłam w tym celu pół Śląska, w końcu kupiłam te w internecie i muszę przyznać, że na żywo bardzo mnie bardzo pozytywnie zaskoczyły. Widocznie mam gust jak mała dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: do azanny 05.04.06, 09:45 a mi się podobają. Na razie moim typem jest ten sam model buta, ale na niskim obcasiku (nie pamietam dokładnie - chyba 4,5 cm) Odpowiedz Link Zgłoś
naue Re: do azanny 05.04.06, 12:43 Buty z okrągłym noskiem spod sukienki wyglądają jak pepegi.Taka okazja jaką jest ślub wymaga elegancji lekkości jakiej na pewno nie gwarantują buty płaskie i z okrągłymi czubkami.Te ze zdjęcia rozpłaszczone wg mnie nie nadają się na taką okazję absolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: do azanny 05.04.06, 12:59 Nawet by mi do głowy nie przyszło, że moje buty mogą wzbudzić tyle kontrowersji A odpowiadając Naue - ja szukam w obuwiu stabilności (o powodach pisałam niżej), a nie lekkości, więc musimy mieć sprzeczne opinie na temat butów, bo mamy całkiem odwrotne założenia. Mrówka - ja trochę się bałam zamawiać butów przez internet, ale naprawdę bardzo poztywnie mnie zaskoczyły - na żywo podobają mi się znacnzie bardziej niż na zdjęciu. Okazało się jednak, że rozmiar jest za mały (bo sugerowałam się informacją o zaniżonych rozmiarach) - i bez problemu wymieniono mi na większy bez pobierania kolejnej opłaty za przesyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pantarejka Re: buty 04.04.06, 16:20 Na pewno będą wygodne. Szkoda, że mają czarną podeszwę. Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: buty 04.04.06, 16:22 rzeczywiscie sa niezwykle wygodne. maja czarna podeszwe, bo to nie slubne, a zwykle buty. ale mnie jakos nie razi ta podeszwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: buty 04.04.06, 16:11 Moje są tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=37527453&a=37527453 Odpowiedz Link Zgłoś
usa83 Re: buty 04.04.06, 18:34 a to moje butki: img51.imageshack.us/my.php?image=butki4cu.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lulu29 Re: buty 05.04.06, 09:48 Bez obrazy ale dziewczyny te buty sa okropne , wiem ze na płaskim to wygodne ale ja sobie nie wyobrazam isć do slubu w płaskich butach . Wczoraj byłam w sklepie z sukniami ślubnymi i widzialam naprawde sliczne buciki na niskim obcasiku (około 3 cm) to chyba nie wysokie. Chętnie bym wkleiła swoje buty ale nie wiem jak Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: buty 05.04.06, 11:10 Jakbyś kilka razy w życiu miała nogę w gipsie takim od biodra do kostki, a po zdjęciu długi czas poruszała się o kulach i miałabyś świadomość, że uraz w każdej chwili może się odnowić (w nieco łagodniejszej formie zdarza mi się to gdzieś raz do roku) to zapewniam Cię, że nawet byś nie spojrzała w żadnym sklepie na buty na wysokim obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu29 do azzana 05.04.06, 11:14 Rozumiem ze kazdy ma inny gust i inne problemy , przecież nie musze mieć takie go zdania jak ty . A jeżeli ty jesteś po kontuzjach to wrecz musisz isc w płaskich . Moje z kolei ni sa az takie wysokie, i jeszcze nie wiem na 100% czy w nich pójde. img88.imageshack.us/img88/2728/dsc036426nk.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: buty 05.04.06, 11:17 buty z czubkiem sa chyba juz bardzo niemodne w tym sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: buty 05.04.06, 11:21 modne nie modne- wazne zeby sie dobrze w nich czuc a osobiscie preferuje ostre ale jak znajde ladne okragle to moze zmienie zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
twitti buty 05.04.06, 11:19 Tak na prawde to nie mozna tu dyskutowac o wygladzie butow czy innej rzeczy bo przeciez jest tyle gustow ile ludzi kazdemu sie podoba sie co innego! lulu sie podobaja ostre noski (mi tez) a azannie okragle ale i tak fajnie ze mozna obejrzec jakie buty wybieracie bo ja jeszcze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: do azzana 05.04.06, 11:20 Podobają mi się te "wywietrzniki". Przynajmniej nogi nie będą Ci się pocić A moja poprzednia wypowiedź nie dotyczyła gustów, bo wiem, że każdy ma inny - i to jest piękne, inaczej świat byłby nudny - tylko właśnie sytuacji kiedy się nie ma wyboru dotyczącego wysokości obcasów. A kiedyś chodziłam tylko i wyłącznie na bardzo wysokich obcasach i też sobie nie wyobrażałam, że kiedyś z nich mogłabym zrezygnować. Ale ciekawe jest to, że teraz absolutnie nie odczuwam żadnego żalu z powodu mocnego zawężenia w wyborze obuwia. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu29 Re: do azzana 05.04.06, 14:23 Jedno jest pewne azanna , twoje nogi napewno bedą bardziej zadowolone od moich )) mimo ze ten obcasik nie jest zbyt wysoki to napewno nóżki po weselu beda bolały . Te białe są na ślub a po oczepinach przebieram siew w inna suknie i w te buciki: www.allegro.pl/item93985466_zlote_z_krysztalkami_lodu_exclusive_super_obcas.html Odpowiedz Link Zgłoś