b_a_c_h_a 21.05.02, 10:38 ... odpowiadac na wszystkie posty (tj. CZYNNIE uczestniczyc na forum) to nie ma czasu robic nic innego jak dzielicie prace i forum? a moze siedzicie sobie spokojnie w domku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lalka74 Re: czlowiek jakby chcial 21.05.02, 10:42 Ja siedzę w pracy i jest to trudne - fakt, ale się staram. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: czlowiek jakby chcial 21.05.02, 10:44 trudne???????????? to jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo trudne ale wszystko zalezy od tego jakiego ma sie szefa ja mam SPOKO :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: czlowiek jakby chcial 21.05.02, 10:46 mi na szczęście nikt nie patrzy w monitor, ale właśnie mi przypomniałaś, że może warto byłoby troche popracować i zamierzam otworzyć worda - jeszcze go nie otworzyłam od rana - i popisać też coś służbowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: czlowiek jakby chcial 21.05.02, 10:47 A ja dlatego tak rzadko wlasnie na forum bywam... Glownie moge poczytac cos z domu wieczorem... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: czlowiek jakby chcial 21.05.02, 10:55 a ja siedze w domku...i czasem tez jest trudno!!!! :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś