Dodaj do ulubionych

czy zamawiałyście buty z www.białebuty.pl??

10.04.06, 23:22
Witam, poważnie zastanawiam się nad kupnem butów z kolekcji Growikar ze tej
strony. Zachęca mnie zwłaszcza satyna matowa kolor ecru, który został
określony jaki "bardzo jasny, kolor złamanej bieli" Kolor mojej la sposy to
własnie złamana biel.. Proszę, napiszcie czy zdecydowałyście się zamówić w
ten sposób buty ? Jakie wrażenia? Czy wykonanie butów oraz ich kolor Wam
spełniał Wasze oczekiwania ? Będę naprawdę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi,
pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • ewaes Re: czy zamawiałyście buty z www.białebuty.pl?? 11.04.06, 09:06
      Mi też te buty podobały się na stronie internetowej, jednak przezornie
      zapytałam producenta o sklepy sprzedające ich obuwie w mojej okolicy. Poszłam,
      zmierzyłam i okazało się, że zupełnie nie dla mnie. Mam nogę wąską, niską w
      podbiciu, rozmiar 38. Okazało się, że 38 z Growikara mocno ściska z boków
      palce, a rozmiar 39 jest za wysoki w podbiciu sad Mierzyłam kilka modeli, ale
      niestety na moje nogi nic nie znalazłam sad Radzę jednak zmierzyć przed kupnem.
      • cheri-bibi Re: czy zamawiałyście buty z www.białebuty.pl?? 11.04.06, 09:22
        miałam zamówić, ale gdy tak bliżej zastanowiłam się nad ceną to zamiast kupywać
        w ciemno dołożyłam 10 zł i kupiłam rewelacyjne i ładniejsze buty ryłka z
        kolekcji ślubnej. Buty z kolekcji bialebuty.pl widziałam w jednym z salonów
        ślubnych i zrobiły mniejsze wrażenie niż na zdjęciu.
    • azanna Re: czy zamawiałyście buty z www.białebuty.pl?? 11.04.06, 11:00
      A ja zamówiłam buty Growikar z tej strony i jestem bardzo zadowolona. Na żywo
      podobają mi się znacznie bardziej niż na stronie - kupiłam nie z satyny, lecz z
      atłasu i kolor jest w sam raz - jasny ecru - idealnie pasuje do mojej sukni.
      Okazało się jednak, że buty są za małe, więc odesłałam i bardzo szybko dostałam
      rozmiar większe bez płacenia za kolejną przesyłkę. Polecam ten sposób. Zawsze
      przecież można zwrócić jeśli nie będą się podobały.
    • sabraz Buty śubne Ryłko 11.04.06, 12:16
      Witam
      Gdzie na stronie www. można zobaczyć kolekcję ślubną butów Ryłko? Jakoś nie
      potrafię znaleść.
      Dziekuję z góry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka