Dodaj do ulubionych

proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-)

21.04.06, 15:48
dzisiaj zrobiłam nowe zaproszenia bo te poprzednie nie były zbyt udane, bardzo
was proszę powiedzcie co o nich sądzicie.
img88.imageshack.us/img88/3346/zaproszenia126xp.jpg
img484.imageshack.us/img484/6936/zaproszenia138no.jpg
a tu jest drugi projekt:
img485.imageshack.us/img485/6514/zaproszenie0119rf.jpg
img92.imageshack.us/img92/7521/zaproszenia0138eq.jpg
Obserwuj wątek
    • nie.migotka Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 15:50
      Drugie ładniejsze smile

---
      I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
      • azova Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 15:55
        Też wolę to drugie smile
    • nell12 Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 15:56
      zdecydowanie drugie
      • anna7755 Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 16:00
        "2"
        • 82marta drugie 21.04.06, 16:46
          2
    • cusa Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 17:05
      Mi też bardziej podobają się 2.
      A spróbuj jeszcze z granatową połyskującą złotem wstążką i z granatowym napisem
      "zaproszenie" -będzie pasowało do niebieskiego.
      Może będzie ładnie.
      • marti_ka82 Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 17:11
        zdecydowanie 2 i dołaczam się do cusu moze sproboj jesli jeszcze masz ochote
        ekserymentowac z niebieska wstażka z zlotymi brzegami smile to by było takie
        połaczenie srodka z zewnatrzna okladka smile pozdrawiam
        • estellla Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 17:23
          popieram 2
          • madziola1982 Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 18:40
            żadne
    • golinda Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 18:45
      nie chcę być niemiła, ale strasznie amatorsko wyglądają...jak zrobione na zpt w
      szkole.
      może lepiej zamówić gotowe?
      • mariszka72 Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 19:05
        golinda napisała:

> może lepiej zamówić gotowe?

Ale jeśli komuś sprawia ogromną PRZYJEMNOŚĆ własnoręczne robienie zaproszeń, to
        czemu miał by zrezygnować z tego? Czy wszystko musi być "gotowe", kupione,
        niczym nie różniące się od setek innych?

Lulu, jeśli świetnie się bawisz przy robieniu tych zaproszeń (a wygląda na to,
        że tak), to nie rezygnuj! My właśnie jesteśmy w połowie tobienia naszych
        zaproszeń i sprawia nam to wielką radość (na dodatek są ręcznie kaligrafowane).
        Naprawde warto, jeśli ktoś ma ochotę i robi to z pasją.
        • golinda Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 19:23
          ja też je robię własnoręcznie, ale tylko dlatego, że na co dzień zajmuję się
          grafiką komputerową
          sukienki jednak sama nie uszyję, bo mam do tego dwie lewe ręce
          jakiś morał?
          • marti_ka82 Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 19:34
            sukienka i zaproszenia ? jednak chyba jest jakaś róznica, tobie mogą się
            zaproszenia lulu nie podobać, a jej i jej rodzinie tak, dlaczego miałaby z nich
            rezygnować? tlyko dlatego, że są rożne gusta i tobie kaurat się nie podobają?
            przecież nikt nie każe ci robić takich samych, jeśli potrafisz zrobić
            ładniejsze, to bardzo się z tego powodu ciesze smile ale sama wiesz dobrze, że to
            co robisz samemu przynsi więcej satysfakcji i tobie i innym, a gości zaskakuje
            sam fakt, że nie sa kupione, tlyko własnoręcznie stworzone smile to, że paru
            osobom się nie psodobają tu n forum, nie oznacza, że tak smao zareaguje jej
            rodzina i znajomi smile
            • mariszka72 Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 19:42
              marti_ka82 napisała:

> sam fakt, że nie sa kupione, tlyko własnoręcznie stworzone smile to, że paru
              > osobom się nie psodobają tu n forum, nie oznacza, że tak smao zareaguje jej
              > rodzina i znajomi smile

No właśnie smile Zaproszenia powinny przede wszystkim podobać się osobie, która je
              tworzy, czyli w tym przypadku Lulu. Jeśli JEJ to sprawia przyjemność, to super,
              bo o to właśnie chodzi! Ręcznie robione zaproszenia przez Parę Młodą są w ogóle
              fascynujące, bo w pewnym sensie są częścią Młodych, są bardziej osobiste.
          • mariszka72 Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 19:35
            golinda napisała:

> sukienki jednak sama nie uszyję, bo mam do tego dwie lewe ręce

Mowa jednak w tym wątku była o ZAPROSZENIACH, nie o sukienkach. Chociaż jakby
            kto potrafił i chciał sobie sam uszyć sukienkę, to też bym obydwoma rękami
            wspierała ten pomysł.

Jakiś morał?
            • marti_ka82 Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 19:39
              a co do szycie sukienki dwoma nawet lewymi rekami wink przynajmniej byłaby jedyna
              i nie powtarzalna wink cjhociaz może troszke krzywa, czy tez z widocznymi
              szwami wink ale jednak big_grin heh nie no nie przesadzajmy, zpaorszenia a sukienka
              dwie różne sprawy smile przecież te zaproszenia nie są ani poplamione, ani tłuste,
              ani krzywe, czy też z obrażliwymi akcentami smile można z nimi iść bez problemu do
              ludzi smile są skromne, orginalne no i przede wszystkim zrobione przez młodą
              parę smile co napewno zostanie docenione... przecież nie każdy musi mieć
              profesjonalne, drukowane zaporszenia ( które czasami nie mają uroku, bo są
              wszystkie takie same)
      • lulu29 Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 21:02
        Zdjęcia nie oddają całego uroku tych zaproszeń , w zeczywistosci wyglądają o
        wiele lepiej . A z drugiej strony nie wiem czemu twoim zdaniem wyglądają jak
        zrobione na zpt ?? Były drukowane z kompytera a nie recznie wypisywane ,
        wycinane nie od linijki jakims nożykiem tylko gilotyna , sa równutkie i
        starannie zrobione. Kokardka moze jest troche wygniecona bo wczesniej była
        uzywana do eksperymentów z tymi zaproszeniami ale to reszty zaproszen bedzie
        prosta . No ale cóz kazdy ma inny gust
    • kami315 Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 20:34
      A mi się podoba pomysł robienia samemu różnych rzeczy. Zrobić zaproszeń sama nie
      dam rady, bo mam zdecydowany brak talentu. Myślałam o jakimś innym drobiażdżku
      dla gości. Może coś z podziękowaniami, nie wiem - jakaś fajna fotka dla każdego
      - tylko chciałabym dodać coś własnoręcznego.
      To, w czym jedni widzą nieprofesjonalizm i dziecinadę, innym sprawia przyjemność
      - tak już bywa smile))
    • bellabionda Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 21.04.06, 20:56
      drugie,chociaz widzialam zaproszenie w stylu 1,z tym ze pod tekstem na twardej
      okladce bylo przyczepione zdjecie
      • niemamloginu2 Re: proszę oceńcie moje nowe zaproszenia :-) 22.04.06, 08:13
        zarówno 1 jak i 2. Mam propozycję abyś spróbowała dać cieńszą wstążkę tzn
        węższą. poeksperymentuj jeszcze w połączeniach z innymi kolorami. Tak jak radzą
        dziewczyny wyżej, oraz wg mnie spróbuj (bo jak widać okładka zaproszenia jest
        raczej kremowa) dać cienką białą -być może pergaminową lub zwykłą - wkładkę do
        środka w obu projektach i wówczas białą wstążeczkę. Widziałam coś podobnego i
        bardzo elegancko i ŚLUBNIE wygląda smile pozdrawiam. Widać postępy w twojej pracy.
        Acha i jeszcze jedno - dziurkuj i wkładkę i okładkę jednocześnie (w przypadku 1)
        unikniesz tego lekkiego przesunięcia, które akurat mi rzuciło się w oczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka