artur666 27.02.04, 13:26 chyba za dlugo spalem i mnie dlugo tu nie bylo. dlatego chcialbym sie zapytac: czy ktos jest w ciazy lub nie zyje?.....layout gazyty sie chyba zmienil. hm! wszystko stoi na glowie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: czesc! 27.02.04, 14:02 Tak Artur, czas obudzic sie z zimowego snu. Wiosna nadchodzi:))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: czesc! 27.02.04, 16:35 artur, pizdzi to na przystanku w Kielcach:))) ale ja akurat tez cos slicznego przezylam: jechalam po pracy ze slonecznego, wiosennego Heidelbergu, a tu krötko przez Mannheim snieg pada wpoprzek! Tak wialo, ze nie mial szans spasc na ziemie. Fajnie to wygladalo, myslalam przez moment, ze to papierki:)))))) Odpowiedz Link
artur666 Re: czesc! 28.02.04, 11:03 To tam u was same cuda! a tylko 150 km dalej na polnoc. basia553 napisała: > artur, pizdzi to na przystanku w Kielcach:))) > ale ja akurat tez cos slicznego przezylam: jechalam po pracy ze slonecznego, > wiosennego Heidelbergu, a tu krötko przez Mannheim snieg pada wpoprzek! > Tak wialo, ze nie mial szans spasc na ziemie. Fajnie to wygladalo, myslalam > przez moment, ze to papierki:)))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: czesc! 28.02.04, 01:32 artur666 napisał: > chyba za dlugo spalem i mnie dlugo tu nie bylo. dlatego chcialbym sie > zapytac: > czy ktos jest w ciazy lub nie zyje?.....layout gazyty sie chyba zmienil. hm! > wszystko stoi na glowie! ********** Arturze, ja zyje i o ile sie dobrze orientuje nie jestem w ciazy ;))))) Layout gazety jest jaki jest. tez kole w oczy Odpowiedz Link
clairejoanna Re: czesc! 28.02.04, 12:03 Tez pozdrawiam! Nie jestem w ciazy i nie zyje... znaczy sie nie jestem w ciazy i zyje! A Ty, jak widze, zyjesz, a w ciazy jestes? Pozdrowienia, CJ Odpowiedz Link
jan.kran Re: czesc! 28.02.04, 13:47 Layout GW jest do dupy. Ale trudno, widocznie Mlodziezy informatycznej sie nudzilo i pieprznela niezly szlaczek. Plotek forumowych jest duzo, wszyscy sie poklocili, potem pogodzili, jest za malo mezczyzn wiec kazdy sie cieszy z Twojego pojawienia :-))) Reszte niech Ci stresci ktos , kto ma wiecej czasu. K. Zapracowany. Odpowiedz Link
artur666 uuuups! 28.02.04, 16:08 no! no! mlodziez informatyczna zmienila nie tylko layout, ciagle tez sie u mnie pojawiaja meldunki, ze gazeta chce mnie wladowac na drozsze taryfy podczas gdy jestem na ich stronach...o! i teray znowu atak! co za idioci. uuuups. jan.kran napisała: > Layout GW jest do dupy. Ale trudno, widocznie Mlodziezy informatycznej sie > nudzilo i pieprznela niezly szlaczek. > > Plotek forumowych jest duzo, wszyscy sie poklocili, potem pogodzili, jest za > malo mezczyzn wiec kazdy sie cieszy z Twojego pojawienia :-))) > Reszte niech Ci stresci ktos , kto ma wiecej czasu. K. Zapracowany. Odpowiedz Link
artur666 Re: uuuups! 28.02.04, 17:35 No to wyjasnij mnie dlaczego Zone Alarm melduje mnie na stronach GW ciagle strzezenia o atakach ze stron: blablabla!? he? basia553 napisała: > Artur, co Ty opowiadasz. Jakie taryfy w GW? Odpowiedz Link
i.p.freely Re: uuuups! 29.02.04, 11:54 Doborowa kadra informatykow Agory pewnie jakies programy invigilujace w ruch puszcza. Odpowiedz Link