kurupira 26.04.06, 11:56 Hej. Przyślijcie mi zdjęcia pazurków na ślub. Jak możecie oczywiście. Sama niedługo wychpodze za mąż i nie wiem co z nimi zrobić... Mój adres rusalka84@vp.pl. Z góry dzięki i Pozdrawiam wszystkich!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowka05052007 Re: Pazurki ślubne 26.04.06, 12:02 zajrzyj na stronę kwartalnika Moda na Ślub - w ostatnim numerze jest artykuł na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: Pazurki ślubne 26.04.06, 12:09 www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/index.htm jest tu dużo wzorów, kolorów i dziwadeł Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna A fe! 26.04.06, 13:59 Wiecie, co mnie zawsze zastanawia: dlaczego dziewczyny o krociutenkiej stalej czesci paznokcia (zwlaszcza o malutkich, krociutkich paluszkach) musza miec koniecznie french? Zauwazylam tez inna prawidlowosc: im wyzsze wyksztalcenie, tym klasyczniejsze paznokcie (z krotkimi, ale ladnie zadbanymi wlacznie)... Sama nosilam swego czasu krogulcze (naturalne), ktore jednak pasowaly do mnie (takie ok. 0,5 cm), ale od kiedy pracuje, stawiam na klasyke... Odpowiedz Link Zgłoś
midli1 Re: Pazurki ślubne 26.04.06, 12:44 A Ty niesłyszałaś że takie szpony pstrokate wychodzą właśnie z mody?? Teraz modne są krótkie i naturalne ale oczywiście polska jak zawsze musi być w tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: Pazurki ślubne 26.04.06, 12:53 podałam tylko linka do paznoki,nie wiem o co Ci chodzi,miłego dnia ) Odpowiedz Link Zgłoś
kurupira Do midli1 26.04.06, 12:54 Ja nie chcem szponów. Sama mam cienki i łamiące się paznokcie więc na tą okazje chcem sobie zrobiś ładne pazurki takie z ok 5milimetrów od tego miejsca gdzie zaczyna się odstający paznokieć, to chyba nie szpon! Mam na myśli frencz lub inne delikatne zdobienie! Tipsy wcale nie oznaczają paskudnych szponów czy pazuraków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia31 hehehe 26.04.06, 13:54 Nie chcem tylko chcę.Boze ludzie zamiast paznokciami zajmijcie się ortografią. Odpowiedz Link Zgłoś