martyna1985 28.04.06, 12:05 Nie możemy się doczekać!!! Jest ktos jeszcze, kto ślubuje 28.04.07?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monaliska1985 Re: JUZ za ROK!!!! 28.04.06, 16:49 hehe ja także za rok o tej samej porze. a masz juz coś zalatwione? Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: JUZ za ROK!!!! 28.04.06, 17:38 CZeść Dziewczyny, ja też )) mam załatwioną orkiestrę i salę, wstepne rozmowy w kościele Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tamirr Re: JUZ za ROK!!!! 28.04.06, 17:41 A nie boicie się, że to zbyt dalekosiężne plany i przez rok może się odmienić Wam lub Jemu? Pytanie szczere bez cienia złośliwości Odpowiedz Link Zgłoś
kulac Re: JUZ za ROK!!!! 28.04.06, 17:47 tamirr napisała: > A nie boicie się, że to zbyt dalekosiężne plany i przez rok może się odmienić > Wam lub Jemu? Pytanie szczere bez cienia złośliwości Ale nie rozumiem, co może się odmienić? Chodzi Ci o wybór sali lub zespołu czy o ich związek? Odpowiedz Link Zgłoś
tamirr Re: JUZ za ROK!!!! 28.04.06, 17:49 Rok to długi okres. Mogą się rozstać (odpukać!!), może się tysią rzeczy wydarzyć. Zespół, sala ma małe znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kulac Re: JUZ za ROK!!!! 28.04.06, 18:02 tamirr napisała: > Rok to długi okres. Mogą się rozstać (odpukać!!), może się tysią rzeczy > wydarzyć. Myślę, że ludzie, którzy planują ślub, są ze sobą, bo się kochają i nie zmieni tego rok czy dwa. Przecież chcą być razem całe życie, ich miłosć ma przetrwac kilkadziesiąt lat czemu ma więc nie przetwać roku? Nie krytykuję Twojego pytania z ciekawości ale uważam, że jeżeli ktoś się boi, czy w ciagu roku się nie rozstanie to lepiej ślubu nie planowac, bo co to za uczucie. Nie można przecież planować ślubu szybko nim się rozstaniemy Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: JUZ za ROK!!!! 28.04.06, 17:56 Tamirr, nie sądzę, jesteśmy już ze soba 3 lata, jesteśy dorosłymi ludzmi, kochamy się i wiemy czego chcemy. Niestety wszelkie formalności trzeba załatwiać z takim wyprzedzeniem. odpukać )) Odpowiedz Link Zgłoś
tamirr Re: JUZ za ROK!!!! 28.04.06, 18:09 filar_zf napisała: Niestety wszelkie formalności trzeba załatwiać z takim > wyprzedzeniem. odpukać )) Sarczyły mi dwa tygodnie. Ale ja się też nie lubię rozdrabniać. Moje pytanie naprawdę nie jest złośliwe, bo każdy ma własne tempo, ale zbytnia pewność może być czasem zgubna. Ale wierzę, że macie rację) Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: JUZ za ROK!!!! 02.05.06, 08:29 Tamirr, ja wierzę w Twój brak złośliwości Podobnie jak Ty załatwiłam wszystko w bardzo krótkim czasie, zarezerwowałam salę i orkiestrę, byłam u księdza, dowiedziałam się najważniejszych rzeczy. Teraz zostało tylko czekać i pod koniec roku zając się kiecką i zaproszeniami. W naszym życiu nic się nie zmieniło, nadal mieszkamy razem, dni mijają jak mijały, mamy tylko wewnętrzny spokój i świadomość, że to się stanie Pozdrawiam serdecznie ) Odpowiedz Link Zgłoś
kulac Re: JUZ za ROK!!!! 28.04.06, 18:05 Pozdrawiam wszystkie panny młode, którym został już tylko rok piszę "tylko" bo mi jeszcze dwa. A co tam niech mi się posypia komentarze, ze wariatka siedzi na forum na dwa lata przed ślubem Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek84 Re: JUZ za ROK!!!! 28.04.06, 19:53 ja co prawda nie za rok, ale gratuluje - teraz juz szybko poleci Wam ten czas przygotowan Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar Re: JUZ za ROK!!!! 28.04.06, 22:14 My też tego dnia.Na razie wszystko mamy w fazie mysli, planowania i dobrych chęci... Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 :) 28.04.06, 23:05 My mamy salę, kucharza i jestesmy w fazie poszukiwania orkiestry. Jak się rozstaniemy to się swat nie zawali, jestesmy ze soba juz 5,5 lat. wiemy, ze chcemy spedzic ze soba reszte zycia. Pozdrawiam kobitki, ktore slubuja 28.04.07 Odpowiedz Link Zgłoś
monaliska1985 Re: :) 29.04.06, 18:08 my jutro idziemy załatwiać kucharke, salę juz mamy prawie pewna, pozostaje nam jeszcze orkiestra, do ksiedza wybierzemy sie pod koniec grudnia lub w styczniu, nic predzej. chcielismy najpierw 21.04.07 slubowac, ale jutro sie okaze ktory termin jest wolny, pozdrowki dla wszystkich przyszłych panien młodych Odpowiedz Link Zgłoś
elle2006 Re: :) 29.04.06, 21:55 My 21.04.2007 ach nie moge sie juz doczekac Mamy sale, fotografa i kosciol. Myslalam ze za szybko zalatwiamy ale okazuje sie ze wcale nie. Pani z hotelu w ktorym robimy wesele powiedziala ze przewaznie kwiecien jest bardzo oblegany wiec im szybciej tym lepiej A fotograf mial juz na 28 jedną parę. Oby ten rok szybko zleciał Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 Re: :) 29.04.06, 23:03 Zleci i to szybciej niz nam sie wydaje Założyliśmy suwaczek, który wskazywal 15 m-cy a teraz juz niecaly rok Odpowiedz Link Zgłoś
monaliska1985 Re: :) 30.04.06, 13:11 my zachwile wybieramy sie do kucharki, zobaczymy jakie ona ma terminy. mysle ze ten rok zleci bardzo szybko, im blizej bedzie slubu tym wiecej bedziemy mialy spraw na glowie. a macie juz upatrzone jakies sukienki? Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 Re: :) 03.05.06, 01:32 Sukienki oglądam w necie narazie, byłam w salonie spytać kiedy mam przyjść wybierać i babka powiedziała, ze w październiku. Sa juz wyprzedaze, ale suknie nie sa przebrane. Jak tak ogladam, to juz zadna mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś