iwshe 01.05.06, 20:35 Mam pytanko zastanawiam sie gdzie sie udac do fryzjera, znajoma polecila mi salon "Gabriel" na ul. Modrzejowskiej, czy macie jakies doswiadczenia z tym salonem?? No i nie wiem jaka wybrac kosmetyczke... Z gory dziekuje za rady pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
branja Re: Fryzjer Sosonowiec ... 02.05.06, 09:08 slyszalam o dobrym fryzjerze w TOMLINE, tam jest też swietna kosmetyczka - wizazystka i Pani robiąca tipsy wiec masz 3 w 1 poza tym salon BIS na Zagórzu, wiem ze tam maja tez tipsy, ale nie wiem co z kosmetyczka... no i Laurent na rogu Targowej i Małachowskiego ( moja znajoma tam sie czesze na slub, jest po probnej fryzurce i byla zadowolona. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
iwshe Re: Fryzjer Sosonowiec ... 02.05.06, 22:51 dzieki za info, mam troche utrudniona sytuacje, bo bede w Sosnowcu dopiero tydzien przed slubem, ale podzwonie i sie popytam, no najchetniej do Tomline sie udam, bo nie mam pojecia gdzie szukac dobrej kosmetyczki Odpowiedz Link Zgłoś