kunsia 18.05.06, 21:58 Hej bede szukac samochodu i widze ze przewaznie sa do wyboru limuzyny i stare samochody- ja bym chciala jakiegos cabrioleta z otwartym dachem i chyba raczej cos nowego czy wiecie cos o takich autkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cezar8 Re: Samochod Cabriolet 19.05.06, 00:56 My mamy wlasne, codzienne cabrio. Odradzam tego typu auto! O ile w starych usiadziesz spokojnie za kierowca o tyle w nowoczesniejszych nie ma z tylu miejsca. My mamy 206 CC ;Czasami nasz psior nie ma jak sie obrocic w tyle a co dopiero dwie osoby w tym suknia slubna. Zycze jednak owocnych poszukiwan. Odpowiedz Link Zgłoś
kunsia Re: Samochod Cabriolet 19.05.06, 11:43 haha to chyba calikem niezly argument z tym bo faktycznie zazwyczaj niewiele jest miejsca na tyle w takich codziennych, wiec moze jakas limuzyna cabrio? Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Samochod Cabriolet 19.05.06, 11:36 mi tez sie marzy zeby takim pojechac, ale malo jest ofert a jak sa to w innych regionach Polski a najlepiej starodawny cabrio!ale ceny takich dla nas za duze a chcialabym max za 700 zl, ale to chyba malo realne Odpowiedz Link Zgłoś
paola_j Re: Samochod Cabriolet 19.05.06, 12:22 My pojedziemy takim, tylko w kolorze srebrnym: www.allcarpictures.com/pictures/mitsubishi/eclipse-cabrio-1994-2000/mitsubishi-eclipse-cabrio-1994-2000.jpg To prawda, że miejsca z tyłu jest niewiele, ale to nas nie zniechęciło . Już od samego początku wiedzieliśmy, że do ślubu chcemy jechać właśnie tym cabrio, tak sobie wymarzyliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Samochod Cabriolet 19.05.06, 12:51 ooo!jest piekny!czemu my nic takiego nie mozemy znalexc? wynajmujecie czy znajomi wam uzyczaja? a jesli wynajmujecie to gdzie i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
paola_j Re: Samochod Cabriolet 19.05.06, 12:26 A jak ktoś jeszcze poszukuje cabrio to znalazłam fajne autko,cena też przystępna: ale.gratka.pl/ogloszenie/241381_DO_SLUBUPORSCHE_BOXSTER_CABRIO_Jedyny_w_Polsce.html Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: Samochod Cabriolet 19.05.06, 12:33 dobrze, ze napisali "bez kierowcy" bo inaczej PM bieglby za samochodem! Fajny pomysl dla kogos, kto marzy o takim autku. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Samochod Cabriolet 19.05.06, 12:53 tez super! te nowoczestne tez sa super, ale niestety tylko dwuosobowe, a my potrzebujemy kierowcy jakby ktos cos mial to dawajcie namiar - w wawie! Odpowiedz Link Zgłoś