Dodaj do ulubionych

Łódź, 29.05.06

29.05.06, 10:09
Witam was Drogie Forumki smile)
Za oknem pogogda całkiem jesienna, ale naszczęście nastrój całkiem letnismile)
Przygotowania do slubu w toku, w sobotę kurs tańca zaczęty. Ale ja nie o tym,
mianowicie może wiecie gdzie w Łodzi zamówić pyszny i piekny tort weselny, a
moze podesłac linka o tym, jeśli już było. Owszem znam kilka cukierni jak
ptys, hortex, dybalski, skórka itp ale nie jadłam ani nie widziałam ich
tortów. Będę bardzo wdzięczna za pomoc, bo slub coraz bliżej a ja chcialabym
miec i to już załatwione. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • emib3 Re: Łódź, 29.05.06 29.05.06, 10:28
      Hej!Niestety z tortami nie pomogę, u nas retauracja od razu daje nam tort,
      szczerze mówiąc nawet niew iem z jakiej cukierni. Ja za to poszukuję jakieś
      fajnej figurki na tort, znalazłam jedną śmieszną na allegro, ale może jeszcze
      coś innego wynajdę,
      A co do moich postępów slubnych: zakupiłam bieliznę. Nie sądziłam, ze tak szybko
      i się to uda - jedna wizyta w butiku sławy i po sprawie!!Tylko portfel sporo
      lżejszysad((Ale raz się żyjesmile))
      A przez ten weekend zaprosiliśmy chyba z 14 osóbwink))

Miłego dnia.
      • evian77 Re: Łódź, 29.05.06 29.05.06, 10:35
        brawo! My z zapraszaniem gości jesteśmy gdzieś tak na półmetku, do połowy
        czerwca chcemy mieć już wszystkich zaproszonych, ale chyba nie pobijemy twojego
        rekordu 14 osób w łikend hihismile)) U mnie sprawa bielizny troszkę zeszła na
        dalszy plan, okazało sie bowiem, że do mojej sukni nie zaklada sie stanika,
        więc kupno pozostałych części zostawiam na koniec. Najwazniejsze, że buty
        kupione, choć na 10 cm obcasie! Ale były tak piękne i idealnie pasujące do
        sukni, że nie mogłam się oprzeć. Trzeba będzie się zaopatrzyć we wkładki
        żelowe, bo jak się juz tak nauczymy tańczyć to pewnie nie będziemy schodzic z
        parkietu smile))
        • emib3 Re: Łódź, 29.05.06 29.05.06, 11:04
          No ja już buty wybrałam, ale jeszcze nie kupiłam.Buty nie takie wysokie, okrągłe
          czubki, od Ryłki.
          A z tymi naszymi gośćmi to udało nam się po prostu zebrać w 3 miejscach po parę
          osób. Też zamierzamy skończyć zapraszanie w połowie czerwca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka