Dodaj do ulubionych

Gdzie w Wawie buty takie jak w Elizabeth??????????

08.06.06, 13:28
Dziewczyny, czy wiecie może gdzie w Wawie lub okolicach można kupić buty,
takie sprzedaje salon Elizabeth?
Poszukuję tych konkretnych butów, bo u nich nie ma już mojego rozmiaru...
www.elizabeth-obuwie.pl/ buty ślubne, nr 4
Może widziałyście takie gdzieś w Wawie?
Obserwuj wątek
    • nowa23 Re: Gdzie w Wawie buty takie jak w Elizabeth????? 08.06.06, 14:35
      widzialam podobne, tylko bez tej róży w "Pannie Młodej" na Kijowskiej 11, ale
      moze i kwiatek by sie znalazl bo sa tam buty na zamowienie
    • agniesia.g na Chmielnej 08.06.06, 14:44
      tylko nie pamietam numeru,bo kupowalam w 2002 roku wink , jak idziesz od Galerii
      Centrum to po prawej stronie smile
      pamietam ze wtedy dalam kolo 500 pln, ale buty mam do tej pory (ecru, cienka
      wloska skorka cieleca)
      • agatha111 Re: na Chmielnej 08.06.06, 15:21
        dzięki! ale to właśnie Elizabeth jest Chmielnej...
        • agnrek Re: na Chmielnej 08.06.06, 15:23
          Na Chmielnej jeszcze jest Lamarka.
          Obsługa żenująca, ale wrato zajrzeć:
          www.lamarka.chmielna.waw.pl/
    • olaszka1 Re: Gdzie w Wawie buty takie jak w Elizabeth????? 08.06.06, 16:01
      Ja też jestem zainteresowana adresami. Gdzie w Warszawie można kupić ładne
      ślubne buty (najlepiej w kolorze biszkoptowym lub złotym). Byłam wczoraj w
      Elizabeth na Chmielnej ale już jest mały wybór i ponoć już nic nowego nie
      przyjdzie.
    • gerka Re: Gdzie w Wawie buty takie jak w Elizabeth????? 08.06.06, 20:04
      Agatha,
      butki są bardzo ładne, ale jeśli mogę coś doradzić to zastanów się jeszcze nad
      tym kwiatem. Ja miałam podobne i ten kwiatek mimo,że pięknie wyglądał to
      podczas tańca cały czas zaczepiał o sukienkę i halki. Musiałam uważać, aby nie
      fiknąć koziołka na parkiecie.
      Pozdrawiam
    • glamour_girl1 Re: Gdzie w Wawie buty takie jak w Elizabeth????? 11.06.06, 11:16
      ja swoje kupiłam na chmielnej w la marce wszystko było ok.Wczoraj kupowałyśmy
      tam buty dla mojej koleżanki mają jeszcze większy wybór niż w maju podczas moich zakupów.polecam.
    • chaneczka Re: Gdzie w Wawie buty takie jak w Elizabeth????? 23.06.06, 08:36
      przedwczoraj bylam w KDT (czyli hali na rogu Marszalkowskiej i
      Swietokrzyskiej), okazalo sie ze buty, za ktore zaplacilam w elizabeth cene X,
      w KDT kosztowaly dwie trzecie tej ceny.... no coz od poltora miesiaca jestem
      szczesliwa mezatka i nie planuje drugiej takiej okazji do kupowania butow, ale
      Ty mozesz sprawdzic, czy tam nie znajdziesz swojego rozmiaru, stoisko jest przy
      srodkowej prostopadlej do marszalkowskiej alejce(niestety nie mialam glowy do
      zapamietywania numeru boxu)
      i co najwazniejsze - jestem pewna, ze to ten sam producent i te same buty smile
    • agatha111 Re: Gdzie w Wawie buty takie jak w Elizabeth????? 23.06.06, 08:58
      Dziewczyny!!! dzięki za podpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka